Omlaag gaan in stijl: Nancy Pelosi’s illegale ‘Blow Out’ stelt democraten bloot als boven-de-wet elitairen

Omlaag gaan in stijl: Nancy Pelosi’s illegale ‘Blow Out’ stelt democraten bloot als boven-de-wet elitairen

8 september 2020 0 Door Indignatie redactie

Sinds het begin van de lockdown in maart behoren haarstylisten tot de zwaarst getroffen werknemers in de dienstensector, en nergens meer dan in Californië, waar een draconisch anti-Covid-regime salons verbiedt klanten binnenshuis te ontmoeten. Dat weerhield House Speaker Nancy Pelosi er echter niet van om toch een afspraak in te plannen.

Pelosi heeft, net als veel van haar andere democratische collega’s, zo’n gebrek aan verbinding en medeleven met haar kiesdistrict getoond dat het letterlijk grenst aan de crimineel. Op heterdaad betrapt op video terwijl haar haar werd gedaan in de eSalon van San Francisco – en zonder het de rigueur gezichtsmasker – brak de top-Democraat met de strikte Covid-19- beperkingen van de staat die naar verwachting de 40 miljoen andere inwoners van de staat zullen volgen.

Conform de mode van de tijd, schilderde Pelosi zichzelf echter af als het slachtoffer van een ‘opzet’ waarvoor ze gelooft dat ze nu een verontschuldiging verschuldigd is.

“Het was een set-up, en ik neem de verantwoordelijkheid om voor een setup te vallen”, vertelde de spreker aan de San Francisco Chronicle. “Ik denk dat deze salon mij een verontschuldiging verschuldigd is voor het inluizen van mij.”

Saloneigenaar, Erica Kious, had een andere kijk op de situatie.

“Het was een klap in het gezicht dat ze naar binnen ging, weet je, dat ze voelt dat ze gewoon haar spullen kan gaan halen terwijl niemand anders naar binnen kan gaan, en ik kan niet werken,” vertelde Kious aan Fox News. “Ik vecht al zes maanden voor een bedrijf waar ik 12 jaar over deed om het op te bouwen om te heropenen … Ik ben een alleenstaande moeder, ik heb twee kleine kinderen en ik heb geen inkomen.”

Nog geen woord over mogelijke Russische connecties in de salon.

No Title

As a San Francisco resident, I’ve followed the law & done my own hair for the last 5 months. My stylist also follows the law & hasn’t opened her salon all this time and is struggling. It’s pretty disgusting that @SpeakerPelosi plays by different rules. https://t.co/SeqXBFD60H

De Democraten lijken echter te genieten van de machtsreis die de pandemie hen heeft opgeleverd, maar lijken niet onder de indruk van de economische gevolgen. In april, kort nadat de gouverneur van Californië Gavin Newsom de orders voor onderdak aan huis had aangekondigd, verscheen Pelosi in een late night-show waar ze kijkers een kijkje in haar koelkast gaf – die mogelijk ruimer was dan je gemiddelde woonwagenhuis – dat was zwaar gevuld met gastronomisch ijs. In een tijd waarin miljoenen Amerikanen in de afgrond van werkloosheid en een mogelijke depressie staren, staarde Pelosi in de diepvriesafdeling van haar persoonlijke supermarkt. Het was een opmerkelijk toondoof moment, en zeker niet een geïsoleerd moment.

Inderdaad, Pelosi’s ‘uitbarsting’ in de kapsalon is des te onvergeeflijker gezien de negatieve publiciteit die burgemeester van Chicago Lori Lightfoot ontving voor het terughalen van een knipbeurt in april.

Lees ook:  Williem-Alexander over zijn grootmoeder: Hoe zit het precies met de houding van Wilhelmina tegenover de joden?

Lightfoot verdedigde haar beslissing door uit te leggen dat zij het ‘publieke gezicht van deze stad’ is.

“Ik ben op de nationale media en ik sta in de openbaarheid”, vertelde ze een verslaggever. “Ik neem mijn persoonlijke hygiëne heel serieus. Zoals ik al zei, had ik het gevoel dat ik een knipbeurt nodig had. Ik kan dat zelf niet, dus ik heb een knipbeurt gekregen. Wil je daar meer over praten? “

Is juffrouw Lightfoot de enige persoon in de Windy City die “haar persoonlijke hygiëne zeer serieus neemt” of regelmatig “in de belangstelling staat”? Waarschijnlijk niet. Maar ze is een democraat, wat het verschil lijkt te maken.

Deze week maakte de burgemeester van Philadelphia, Jim Kenney, alweer een bevoorrechte democraat, een roadtrip naar Chesapeake Bay in Maryland. Zijn doel? Geniet van een maaltijd in een restaurant. Kenney was niet ‘verborgen’, noch zat hij buiten in de ongerepte lucht. Welke Amerikaan zou op dit moment niet de luxe willen hebben van een reis naar een verre vrije staat, alleen om te genieten van het simpele plezier van eten in een restaurant? En laten we de mensen niet vergeten die voor hun voortbestaan ​​op deze industrie vertrouwen: naar schatting 8 miljoen Amerikanen in de restaurantbranche zijn ontslagen door de blokkering van het coronavirus en worstelen nu om rond te komen. Kenneys arrogantie komt overeen met de onverstandige uitbarsting van Marie Antoinette over het eten van ‘cake’ op het meest ongelegen moment.

No Title

I know some are upset that I dined indoors at a restaurant in Maryland yesterday. I felt the risk was low because the county I visited has had fewer than 800 COVID-19 cases, compared to over 33,000 cases in Philadelphia.Regardless, I understand the frustration.

Deze democratische leiders geven de boodschap af dat ze belangrijk genoeg zijn om zich als het ware ‘boven de wet’ te gedragen, omdat ze de enige ‘essentiële’ mensen in het land zijn. Wat die pure arrogantie over het hoofd ziet, is dat miljoenen Amerikanen, zelfs met af en toe een stimuluscheck, snel het breekpunt naderen. Eten verschijnt niet elke avond op magische wijze op de gezinstafels; het komt daar door hard te werken en op te offeren, waarbij veel gezinnen van salaris tot salaris leven.

Vroeg of laat zullen de door de Democraten geleide regimes moeten beslissen of het al dan niet gevaarlijker is om de economie stil te houden of eindelijk in het reine te komen met een virus dat volgens bijgewerkte statistieken van de Centers for Disease Control niet zo dodelijk als we zijn doen geloven. Slechts 6% van de ongeveer 160.000 sterfgevallen die in de Verenigde Staten zijn geregistreerd, stierf alleen al door Covid, dat wil zeggen zonder enige andere comorbiditeit. Ondertussen is de gemiddelde leeftijd van de persoon die aan Covid-19 bezwijkt ongeveer 78 jaar oud, wat toevallig de gemiddelde levensverwachting van Amerikanen is.

Als sommige democratische leiders tot de conclusie zijn gekomen dat Covid-19 niet een soort nieuwe zwarte dood is, moeten ze niet wachten tot na 3 november om het publiek op de hoogte te brengen van hun herziene mening. Anders moet van hen worden verwacht dat ze de regels volgen, net als iedereen.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Trump's Wrong: Biden is niet gehersenspoeld, hij is de perfecte pop!

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  2020: het jaar van Corona, Black Lives Matters en afscheid Trump
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments