Zowel de Trump als de investeerders wedden alles op een versneld coronavirusvaccin… maar wat als ze per ongeluk een medische tijdbom op Amerika loslaten?

Zowel de Trump als de investeerders wedden alles op een versneld coronavirusvaccin… maar wat als ze per ongeluk een medische tijdbom op Amerika loslaten?

8 september 2020 0 Door Indignatie redactie

De euforie van de hedendaagse Wall Street-investeerders is voornamelijk gebaseerd op twee dingen: 1) Doorlopende Fed-gelddruk, en 2) Verwachtingen dat er in november een coronavirusvaccin zal komen en op magische wijze een einde zal maken aan de pandemie.

Tegelijkertijd dringt president Trump ook agressief aan op een coronavirusvaccin dat vóór de verkiezingsdag moet worden vrijgegeven, in de hoop dat een aanzienlijk deel van de bevolking van het land zich met plezier laat injecteren met een experimentele, snelle medische interventie, slechts twee dagen eerder. de verkiezing.

In feite stuurde CDC-directeur Robert Redfield onlangs een brief naar alle 50 staten, waarin hij hen aanspoorde om de vergunnings- en distributievereisten van de staat te versnellen voor een snelle inzet van een coronavirusvaccin. Zoals The Epoch Times meldt :

“CDC vraagt ​​dringend uw hulp bij het bespoedigen van aanvragen voor deze distributiefaciliteiten,” schreef hij en voegde eraan toe, “en, indien nodig, vraagt ​​hij u te overwegen af ​​te zien van vereisten die zouden verhinderen dat deze faciliteiten volledig operationeel zouden worden op 1 november 2020.”

Veiligheidsproeven overslaan, experimentele vaccins pushen voor politieke doeleinden… een recept voor een ramp

We hebben dus een versneld vaccin dat fase 3-onderzoeken overslaat, wat betekent dat er geen langetermijnonderzoeken worden uitgevoerd naar de veiligheid of werkzaamheid van vaccins. En dan hebben we een federale instantie die staten onder druk zet om af te zien van hun eigen vereisten voor vergunningen, wat neerkomt op nog meer overheidsdruk om controle op staatsniveau op de werkzaamheid en veiligheid van vaccins te elimineren. Het resultaat? Amerika wordt op het snelle spoor gezet naar een wrak van een trein voor de volksgezondheid waarvan de schuld zal worden gegeven – raad eens wie? – President Trump.

Er is ook een zeer reëel risico dat de hele vaccinindustrie in diskrediet komt na een dreigende snelle vaccinatieramp. Dit feit wordt bevestigd door niemand minder dan de CEO van Pfizer, een grote vaccinfabrikant, die nu waarschuwt dat het overslaan van de veiligheidsproeven kan uitlopen op een catastrofe.

Albert Bourla, voorzitter en chief executive officer van Pfizer, heeft gewaarschuwd voor de schade die het pushen van een vaccin voordat het getest wordt of het gegarandeerd veilig is, de reputatie van de farmaceutische industrie kan veroorzaken.

Bourla erkende dat mensen sceptisch waren over vaccins. “Ze zijn sceptisch omdat er momenteel zoveel gepolitiseerde wetenschap is”, zei hij op een persconferentie van de Internationale Federatie van Farmaceutische Fabrikanten en Verenigingen. “Dit is de ergste situatie voor de samenleving.”

De FDA heeft ondertussen al verklaard dat coronavirusvaccins helemaal niet veilig of effectief hoeven te zijn. In plaats daarvan zullen ze worden goedgekeurd onder “noodvergunning”, waardoor de FDA medische noodinterventies kan goedkeuren als er geen ander erkend behandelingsalternatief beschikbaar is .

En daarom zijn we natuurlijk allemaal getuige geweest van een door Big Pharma gefinancierde propaganda-oorlog tegen hydroxychloroquine. De FDA kan alleen goedkeuring van een versneld vaccin rechtvaardigen als HCQ in diskrediet wordt gebracht als behandeling. Dat is de hele reden achter de gecoördineerde nep-wetenschappelijke poging om te beweren dat HCQ gevaarlijk is.

Dus we zijn nu getuige van de CDC en een kartel van Big Pharma-vaccinmakers probeert de wereld ervan te overtuigen dat een veilig medicijn (HCQ) gevaarlijk is , terwijl potentieel gevaarlijke vaccins veilig zijn . Het is nu allemaal gepolitiseerd.

Bovenop die clusterf # ck probeert president Trump de natie ervan te overtuigen dat een overhaast coronavirusvaccin onze weg is om de groei en overvloed in de Amerikaanse economie te herstellen. Onlangs verklaarde hij: “Onder Operatie Warp Speed ​​hebben we drie verschillende vaccins in de laatste fase van de proeven, nu, jaren voor op wat eerder is bereikt … We zullen dit jaar een veilig en effectief vaccin hebben. En samen zullen we het virus verpletteren. ”

Lees ook:  De grote verandering: De geopolitiek van de dreigende recessie

Maar wat als Operation Warp Speed ​​eigenlijk gewoon verdraaide, rommelige wetenschappelijke geneeskunde is? U kunt niet beweren dat vaccins op de lange termijn veilig zijn, tenzij u ze voor de lange termijn test. Het hele doel van fase 3-onderzoeken is om de vaccins gedurende een langere periode op een veel grotere populatie te testen om in te schatten wat er zou kunnen gebeuren als je honderden miljoenen doses gaat geven aan de bevolking in het algemeen. Het is een verstandige stap voordat je rondrent en de helft van de bevolking injecteert met een nieuwe, experimentele stof die in een laboratorium is gemaakt.

mRNA-vaccinplatform is een groots, risicovol medisch experiment dat moet worden onderworpen aan ten minste een decennium van uitvoerige tests

Het nieuwe mRNA-platform dat nu wordt gebruikt voor coronavirusvaccins, onderstreept verder de dwaasheid van het overslaan van fase 3-onderzoeken, aangezien geen enkel mRNA-vaccin ooit door de FDA is goedgekeurd voor gebruik bij mensen , wat betekent dat het hele platform een ​​groots medisch experiment is met onbekende gevolgen.

De haast om de “overwinning” over het coronavirus te verkondigen, lijkt Trump ertoe te brengen blindelings met zijn hoofd naar voren te duiken in een donkere poel die al dan niet water vasthoudt. Als het eerste versnelde vaccin op wonderbaarlijke wijze nul problemen vertoont terwijl het volledige immuniteit verleent aan alle ontvangers, wordt het beschouwd als een “Trump-wonder”. Maar de kans hierop is zo klein dat je het gewoon nul zou kunnen noemen. De veel waarschijnlijkere uitkomst is dat versnelde vaccins, geïnjecteerd in honderd miljoen Amerikanen, onderliggende problemen zullen onthullen die in een fase 3-studie hadden kunnen worden geregistreerd, maar die nooit werden waargenomen omdat de proeven werden overgeslagen.

En dit zelfs als we aannemen dat de vaccinfabrikanten te goeder trouw handelen en niet opzettelijk proberen het vaccinplatform te gebruiken om onvruchtbaarheids- of ontvolkingsdoelen te bereiken, die beide herhaaldelijk en agressief worden gepromoot door vaccinadvocaten zoals Bill Gates.

Maar wat gebeurt er als het eerste snelle vaccin een medische tijdbom blijkt te zijn die in heel Amerika ontploft en honderdduizenden onschuldige mensen verwondt of doodt?

Als toevoeging aan de medische waanzin van deze situatie, selecteert de stad Houston, Texas naar verluidt willekeurig Houston-burgers als menselijke proefkonijnen / proefpersonen voor het experimentele coronavirusvaccin. Als u door deze medische “loterij” wordt geselecteerd, zal Houston gezondheidsfunctionarissen naar uw deur sturen om u het vaccin te injecteren, gewoon om te zien wat er gebeurt:

Een versneld vaccin zou 200.000 Amerikanen kunnen doden, meer dan de officiële sterfgevallen door COVID-19

Met name veroorzaakten vroege Moderna-vaccinonderzoeken bijwerkingen bij 50% van de proefpersonen en veroorzaakten ze “ernstig letsel” bij 20% van de patiënten in de groep met hoge doses. Dit is precies hetzelfde vaccin dat wordt versneld voor snelle goedkeuring door de regering-Trump. Moderna geeft zelfs openlijk toe dat haar mRNA-vaccintechnologie “aanzienlijke ongewenste voorvallen” kan veroorzaken, wat een andere manier is om te zeggen dat het mensen kan verwonden en doden.

Als u een gevaarlijk vaccin heeft dat 20% van de mensen die het krijgen, verwondt, vermindert het snel volgen van het vaccin de kans op letsel niet. Op dezelfde manier, als je een kapotte auto hebt met een lekke band en een verbogen wiel, zorgt het rijden met 160 km / u over de snelweg er niet voor dat die problemen verdwijnen. Het maakt de dreigende catastrofe in ieder geval veel erger.

Lees ook:  Is het geopolitieke schaakbord nu digitaal?

Laten we eens rekenen: als dit moderne vaccin bij 20% van de patiënten ernstige verwondingen veroorzaakt, en als het aan 100 miljoen Amerikanen wordt gegeven, zouden we verwachten dat 20 miljoen Amerikanen door het vaccin gewond raken .

Hoeveel van die 20 miljoen gewonde Amerikanen zouden er door het vaccin kunnen overlijden? We weten de cijfers nog niet omdat de grotere klinische onderzoeken natuurlijk worden overgeslagen. Maar als slechts 1 op de 100 ernstige verwondingen de dood tot gevolg heeft, kijken we naar 200.000 dode Amerikanen .

Dat aantal – 200.000 – overtreft het aantal Amerikanen dat naar verluidt is overleden aan COVID-19 zelf, volgens officiële statistieken van de CDC. En dit betekent dat een versneld vaccin meer Amerikanen zou kunnen doden dan het virus dat het zou stoppen.

Het is niet moeilijk om de krantenkoppen in de New York Times voor te stellen: “Het vaccin van Trump doodt 200.000 Amerikanen – vaccin APOCALYPS.”

Ongetwijfeld zullen nepnieuwskanalen zoals The Atlantic – een in diskrediet gebracht fictiedoek – beweren dat Trump alle vaccins had verrijkt met Russische technologie, waardoor ze nog dodelijker werden.

Trump doet een gevaarlijke, riskante weddenschap, en als hij het mis heeft, kan elke Amerikaan die dom genoeg is om zich te laten vaccineren de prijs betalen

We geloven niet dat Trump opzettelijk vaccins zou proberen te gebruiken als wapens tegen onschuldige mensen – dat is echter iets dat ontvolkingsglobalisten bepleiten – maar Trump zou gevaarlijke vaccins op grote schaal kunnen gebruiken en per ongeluk een medische tijdbom ontketenen die honderdduizenden mensen zou kunnen doden. Amerikanen en vernietig zijn nalatenschap.

Als je jezelf aan een paard gaat binden, zorg er dan voor dat dat paard niet van een klif springt, met andere woorden. De vaccinindustrie zal alles doen om winst te maken en ze zien enorme winsten in versnelde coronavirusvaccins. Ze zijn niet aansprakelijk voor schade of overlijden veroorzaakt door hun vaccins, dus er is geen enkele stimulans voor hen om zelfs maar langdurige veiligheidsproeven uit te voeren. Hun hele drijfveer is om het vaccin zo snel mogelijk te verkopen, ongeacht hoeveel onschuldige mensen daarbij sterven.

Ze weten ook dat Big Tech alle meldingen van verwondingen of sterfgevallen door vaccins zal censureren. Zelfs de reguliere nepnieuwsmedia zullen meestal meegaan met de doofpotten, Big Pharma beschermen met leugens en propaganda om ten onrechte te beweren dat alle vaccins veilig en effectief zijn, zelfs als ze elk jaar honderdduizenden mensen verwonden of doden in de Alleen de Verenigde Staten.

Maar als het op Trump aankomt, zullen de media er alles aan doen om hem te vernietigen , en ze kunnen besluiten dat het de moeite waard is om Moderna onder de bus te gooien de schuld te geven aan president Trump voor vaccinatieschade en -doden. Als de vaccinatieletsels zich opstapelen, zal het niet moeilijk zijn voor de media om Trump als een “roekeloze” president te bestempelen die “veiligheidsprotocollen negeerde” en de CDC en FDA onder druk zette om alle noodzakelijke protocollen over te slaan om te proberen te redden zijn eigen presidentschap.

The Fauci Folly: Trump verbindt zichzelf op een dwaze manier met een oneerlijke, frauduleuze industrie die geen enkel leven waardeert

Naar onze mening plaatst Trump een zeer riskante gok op versnelde vaccins. Hij sluit zich aan bij een industrie die doordrenkt is van wetenschapsfraude en vreselijke kwaliteitscontrole. Aangezien de industrie sinds 1986 wettelijke immuniteit geniet, zijn er geen prikkels om de productie van vaccins uit te voeren op een manier die een redelijk persoon als “veilig” zou beschouwen. Erger nog, vaccins zijn opzettelijk samengesteld met giftige chemicaliën zoals squaleen, thimerosal en op aluminium gebaseerde adjuvantia.

Lees ook:  QAnon begrijpen: wat zit er achter de complottheorie die Amerika opeet?

Het op de markt brengen van vaccins lijkt veel op het versnellen van een lancering van een spaceshuttle. In 1986, hetzelfde jaar dat het Congres de vaccinindustrie wettelijke immuniteit verleende tegen vaccinletsel, ontdekte NASA op de harde manier dat wanneer je complexe, zeer technische projecten overhaast, ze soms in je gezicht ontploffen. (Of in de lucht, in het geval van de spaceshuttle Challenger.)

In het geval van NASA, haastten ze zich met de lancering, ook al was het koud weer binnengeslopen, waardoor kritieke o-ringen broos werden en onderhevig aan mislukking. Belangrijk is dat NASA vooraf door haar eigen wetenschappers was gewaarschuwd dat deze ramp zou gebeuren, maar ze negeerden de waarschuwing omdat ze een deadline wilden halen voor public relations-doeleinden. Zelfs bij deze catastrofe kwamen slechts 7 Amerikanen om het leven. Ter vergelijking: de snelle vaccinatiedruk van Trump kan honderdduizenden Amerikanen doden of verwonden.

Net als NASA probeert Trump wanhopig een deadline te halen door de wetenschap te haasten en resultaten te eisen voor politieke doeleinden. Dit is ongelooflijk onwetend en zal vrijwel zeker eindigen in een catastrofe. De enige echte vraag betreft de omvang van de catastrofe: zal het eerste versnelde vaccin slechts een paar honderd mensen doden, of zal het de levens van honderdduizenden vernietigen?

Voor een president die, voordat hij werd gekozen, verklaarde dat vaccins gevaarlijk zijn, is het niets minder dan gruwelijk dat hij nu de toekomst van Amerika – en zijn eigen historische nalatenschap – gokt op een gehaaste, risicovolle vaccintechnologie die alleen eerlijk als medisch kan worden omschreven. experimenten op mensen .

U weet dat het riskant is als zelfs de CEO van Pfizer u waarschuwt om van koers te veranderen en vast te houden aan langetermijntests. We hebben zelfs gehoord dat veel van de gebruikelijke verdachten van vaccinadvocaten – zoals Paul Offit – waarschuwen voor het overhaasten van experimentele vaccins naar grootschalige toepassing. Wanneer de voorstanders van het vaccin er zelf bij je op aandringen om op de rem te trappen en de tijd te nemen om de veiligheid op lange termijn van een nieuw vaccin te bestuderen, is dat een redelijk betrouwbaar teken dat je waarschijnlijk met vuur speelt.

Maar Trump lijkt vastbesloten Amerika te katapulteren in een landelijk medisch experiment met volkomen onbekende gevolgen. Het is een worp van de dobbelstenen, met honderden miljoenen levens op het spel, samen met een zeer reëel risico dat het vaccin absoluut niets aan de positieve kant zal doen om de verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen. In feite zou het vaccin de pandemie zelfs kunnen verergeren, wat zou leiden tot de gevreesde “tweede golf” van infecties en sterfgevallen die de Democraten zullen gebruiken om nog draconischer opsluitingen en economische zelfmoord te rechtvaardigen.

Hier is de waarschuwing van Dr.Carrie Madej over de genetische gevolgen van het mRNA-vaccin:

Het punt is dat we al weten hoe we het Wuhan-coronavirus moeten verslaan. Een recent evenement genaamd “Pandemic Town Hall” documenteerde de eenvoudige oplossingen die werken om levens te redden en de infecties te bestrijden met behulp van eenvoudige medicijnen en voedingsstoffen. Bekijk de video hier:

Trump zou het veel beter doen voor Amerika, zo lijkt het, door te luisteren naar de complementaire geneeskundegemeenschap en voedingsstoffen zoals zink, quercetine, groene thee-extract en vitamine D te bepleiten in plaats van risicovolle, experimentele vaccins die veiligheidsproeven hebben overgeslagen.

Comments

comments