De asiellobby wil als beloning brandstichtingsmigranten uit Moria naar Duitsland halen

De asiellobby wil als beloning brandstichtingsmigranten uit Moria naar Duitsland halen

9 september 2020 0 Door Indignatie redactie

Het kruitvat Moria is weer ontploft en dit keer waarschijnlijk voorgoed. Woensdagavond brandde het kamp op het Griekse eiland Lesbos af nadat migranten op verschillende plaatsen brand hadden gesticht. Omdat de aankomende brandweerlieden bedekt waren met een hagel van stenen, woedde het vuur – aangewakkerd door sterke windstoten – tot in de vroege uurtjes van de ochtend.

Veel van de 12.000 migranten die voor het laatst in het asielzoekerscentrum woonden, vluchtten naar de omliggende bossen en heuvels of zijn, volgens berichten in de Griekse media, op weg naar de hoofdstad van het eiland, Mytilini. Het kamp zelf zou voor 99 procent zijn verwoest.

Asiellobby wil Moria-migranten naar Duitsland begeleiden

De serieuze criminele brandstichters hebben tenminste één ding bereikt: in Duitsland is een echte politieke heksensabbat begonnen, die politiek links vasthoudt om Duitsland te dwingen eenzijdig alle asielzoekers op Moria te accepteren. De eerste demonstraties en bijeenkomsten in Keulen, Lübeck, Freiburg, Heidelberg, Münster, Trier, Halle, Karlsruhe en Frankfurt zijn al aangemeld voor vanavond, waarop de asiellobbyisten hun eisen willen onderstrepen.

Fridays for Future- activiste Luisa Neubauer klaagt op Twitter dat de 13.000 Moria-migranten “momenteel de EU Nobelprijs voor de Vrede ervaren als zoiets als een grote klootzakclub”. De Berlijnse staatssecretaris Sawsan Chebli (SPD), die momenteel deelneemt aan een interne partijverkiezingscampagne voor een kandidaatstelling van de Bondsdag, reageerde ook op Twitter en schreef: “Meneer Seehofer, onderneem actie! U hoeft niets anders te doen dan Berlijn u. om andere federale staten toe te staan ​​menselijkheid te tonen u. Vluchtelingen opvangen. Is dat teveel? “

Lees ook:  Geopenbaard: hoe het tabaks- en fossiele-brandstofindustrieën desinformatiecampagnes overal ter wereld financieren

Baerbock en Maas willen de volgende migratie van volkeren

Natuurlijk nam ook Annalena Baerbock, hoofd van de Groenen, het woord . Ze vertelde de Funke-mediagroep: “Duitsland moet in actie komen – niet alleen sinds vandaag, maar jarenlang. […] Maar de federale overheid vertraagt ​​de hulp waar het kan. ”Waarom alleen Duitsland moet“ optreden ”bij het accepteren van illegale migranten, maar de rest van de wereld niet, legde Baerbock niet uit.

Baerbock verbergt in haar opmerkingen ook het feit dat Duitsland al eenzijdig honderden vermeende minderjarige en mannelijke migranten uit Moria heeft geaccepteerd. Ook minister Heiko Maas (SPD) van Buitenlandse Zaken nam het woord. Op Twitter schreef hij dat “de verdeling van vluchtelingen onder degenen die toelating tot de EU willen accepteren” nu een van de ondersteunende maatregelen voor Griekenland zou moeten zijn.

Heeft een actie voor de Reichstag de brandstichting veroorzaakt?

Geen enkele van deze politici lijkt er ook maar één keer over na te denken dat Duitsland door het accepteren van illegale migranten een nieuw sterk aantrekkingskrachteffect zou creëren dat mogelijk een nieuwe migratie naar Europa zou kunnen veroorzaken. Erger nog: in dit geval zou ernstig crimineel gedrag – namelijk een ernstige brandstichting – ook worden beloond met een direct ticket naar Duitsland in het sociale netwerk. Pak er tien op en moedig er 100 aan om dit voorbeeld te volgen.

In ieder geval valt op dat pas op 7 september, dus twee dagen geleden, een grote actie van de asiellobby plaatsvond voor de Reichstag, waarbij 13.000 witte stoelen voor het gebouw werden geplaatst. Ze moeten symbolisch de migranten vertegenwoordigen die momenteel op Lesbos wonen. In de Egeïsche Zee lijkt dit te zijn opgevat als een directe oproep tot actie: twee dagen later is het kamp Moria een verkoolde puinhoop. Het zou waanzin zijn om met de toelating van migranten nog meer prikkels te creëren voor ernstig crimineel gedrag.

Comments

comments