Van de corona tot de dictatuur van de EU

Van de corona tot de dictatuur van de EU

10 september 2020 0 Door Indignatie redactie

De rijke overheden verdelen momenteel driecijferige miljarden over de hele wereld: de EU, Afrika en nu India. In de schaduw van de coronahysterie, die constant wordt aangewakkerd door politiek en media, vindt de meest massale herverdeling in de recente Duitse geschiedenis plaats. Er is geen democratisch debat over, de belastingbetaler moet betalen en zijn mond houden. Vooral de solo-zelfstandigen, die door de dwangmaatregelen van de overheid in existentiële nood zijn geraakt, worden hard getroffen. Hierover zweeft niet alleen een persoonlijk faillissement, maar ook een aflossingsverzoek voor dringend noodzakelijke coronahulp door de politiek.

De EU-routekaart voor de afschaffing van natiestaten wordt nu heel openlijk gecommuniceerd naar de bevolking die geïntimideerd is door de »Corona-angstcampagne«. In de Neue Westfälische , een krant van de SPD-mediagroep DDVG, zei CDU-man Schäuble het volgende :

»De coronacrisis is een geweldige kans. De weerstand tegen verandering wordt minder in tijden van crisis. We kunnen nu de economische en financiële unie beheren, die we politiek nog niet hebben bereikt … “

Van de corona tot de dictatuur van de EU

De massale herverdeling van 750 miljard euro, die werden bestempeld als coronahulp, waarvan de Duitse belastingbetaler 130 miljard euro extra moet betalen, aan een jaarlijkse EU-bijdrage die Merkel verhoogde van 30 miljard naar 40 miljard euro, zou niet gebeuren. over een eenmalige doorbraak van de dam, maar het aangaan van een eeuwigdurende schuld- en overdrachtsunie.

Maar de betalingen zijn verre van compleet: de EU-commissaris voor internationale partnerschappen, Jutta Urpilainen, heeft aangekondigd dat ze, zoals ze het uitdrukte, 20 miljard euro naar Afrika zal “doorsluizen”. En de bodemloze put genaamd Afrika, waarin al een biljoen dollar aan hulp is gestroomd in de afgelopen 55 jaar, wenkt een baanbrekend kapsel in de schaduw van Corona.

Om de wrok van de Duitse belastingbetaler laag te houden omdat miljarden worden overgedragen aan vaak criminele en corrupte Afrikaanse heersers en regeringen, wordt het merendeel van de uitbetaalde geldstromen in Afrika geclassificeerd als leningen. Terwijl Duitse solo-zelfstandigen door de politiek en de media worden berispt om eventuele onmiddellijke coronahulp zelf terug te betalen om niet het doelwit te worden van een reeds gestarte herstelcampagne door de desbetreffende deelstaatregering, hoeven corrupte Afrikaanse leiders zich geen zorgen te maken over het terugbetalen van hun leningen. De EU voert nu campagne voor een volledige haircut voor Afrika.

De EU-commissaris Urpilainen zei in een interview met Deutsche Welle , de internationale omroep van de Bondsrepubliek Duitsland (budget 2018: 326 miljoen euro rechtstreeks uit de federale begroting): »Ik denk dat de G20-stap om rente uit te stellen positief was, maar we moeten meer doen. De EU ondersteunt onze internationale partners om meer te doen voor schuldverlichting. “

De huidige doorbraak van de dam betekent een fundamentele herstructurering van de Europese Unie. De aangewakkerde corona-hysterie wordt specifiek uitgebuit om een ​​ooit totalitaire EU-moloch te installeren, die niet wordt geclaimd als complottheoreticus, maar eerder door Bondsdagpresident Wolfgang Schäuble, die qua ambt tweede man in de staat en tegelijkertijd de opperste bewaker van de parlementaire democratie is.

In een functionerende democratie zou het zijn, maar het moet in 2020 als beperking worden toegevoegd. Hoe ver deze herstructurering al is gevorderd en hoe verraderlijk de federale regering haar plan uitvoert, wordt door de auteur onthuld in zijn huidige boek Caution dictatorship ! Hoe een totalitaire staat wordt opgebouwd in de schaduw van de coronacrisis, klimaathysterie, de EU en haatzaaiende uitlatingen . De auteur heeft talloze geheime EU-documenten die in het boek worden gepresenteerd en geanalyseerd.

Nu ook India – Duitse belastingmiljoenen zouden de hele wereld moeten redden

De investeerderssite asiafundmanagers.com vermeldt het volgende over de economische beoordeling van India:

»India is de op vier na grootste economie ter wereld in termen van nominaal BBP (USD 2,94 biljoen). In termen van koopkrachtpariteit met 11,33 biljoen dollar is de Indiase economie zelfs naar de derde plaats gestegen. En de economie in India blijft groeien – zelfs in tijden van de Covid-19-pandemie. Het IMF gaat ervan uit dat de Indiase economie in 2020 met 1,9% zal groeien. De enige andere economie die het IMF dit jaar zal zien groeien, is China. “

Ter vergelijking: het gerenommeerde Duitse Instituut voor Economisch Onderzoek (DIW) in Berlijn voorspelt een vermindering van het bruto binnenlands product (bbp) van 9,4 procent voor Duitsland in 2020 in vergelijking met het voorgaande jaar.

Ondanks deze feiten kondigden de regering Merkel en haar ARD Tagesschau twee dagen geleden aan: “De federale regering verhoogt de hulp voor India”. Het blijft tagesschau.de “financierden deze maatregelen volgens het rapport 15 miljoen euro over het corona noodprogramma van het ministerie van Ontwikkeling. Daarnaast verstrekt het kortlopende leningen voor een bedrag van 460 miljoen euro aan India. “

En hoe de federale overheid te werk gaat met zogenaamde ‘leningen’ moet ondertussen voor elke burger bekend zijn. Duits belastinggeld, ook dat van toekomstige generaties, wordt in de Corona-crisis door de regering Merkel met beide handen over de hele wereld verdeeld. Maar hoe gaat deze staat om met zijn eigen mensen? Bijvoorbeeld met de solo-zelfstandigen die de ondergang van hun bestaan ​​tegemoet gaan, niet vanwege Corona, maar vanwege de dwangmaatregelen en het de facto werk- en beroepsverbod?

Het Handelsblatt schrijft : “› We laten niemand met rust, ‹beloofde minister van Economie Peter Altmaier (CDU) toen hij en minister van Financiën Olaf Scholz (SPD) op 23 maart de Corona-noodhulp voor kleine bedrijven en zelfstandigen presenteerden.

De federale overheid voorzag hiervoor tot 50 miljard euro en sommige deelstaten droegen bij met eigen middelen. ›We geven een beurs, het gaat niet om een ​​lening,‹ voegde Scholz toe. ›Er hoeft dus niets terugbetaald te worden.‹ «

Deze belofte kan echter kwetsbaar blijken te zijn. Omdat voor veel ontvangers het grote einde pas komt als het gaat om facturering. “Ik heb zelden zo’n grote discrepantie ervaren tussen krachtige politieke beloften en de realiteit”, zegt Holger Bittrich , algemeen directeur van het belastingadviesbureau Bittrich & Bittrich in Lüneburg. Simulatieberekeningen door zijn advocatenkantoor hadden uitgewezen dat bijna 90 procent van de aanvragers waarschijnlijk het volledige financieringsbedrag zou moeten terugbetalen.

En Nederland doet lekker mee¡Comments

comments