Roger Stone roept Trump op om de totale macht te grijpen als hij de verkiezingen verliest

Roger Stone roept Trump op om de totale macht te grijpen als hij de verkiezingen verliest

13 september 2020 0 Door Indignatie redactie

Stone zei ook dat de federale autoriteiten alle stembiljetten in Nevada in beslag zouden moeten nemen, dat federale agenten en overheidsfunctionarissen het stemmen ‘fysiek’ zouden moeten blokkeren, dat Trump de politie moet nationaliseren en dat Trump wijdverbreide arrestaties moet bevelen.

Roger Stone uit ongegronde beschuldigingen van wijdverbreide kiezersfraude bij de presidentsverkiezingen van 2020 en dringt er bij Donald Trump op aan om verschillende draconische maatregelen te overwegen om aan de macht te blijven, waaronder het in beslag nemen van stembiljetten door de federale overheid in Nevada, het laten blokkeren van FBI-agenten en Republikeinse overheidsfunctionarissen. stemmen onder het voorwendsel om kiezersfraude te voorkomen, de staat van beleg of de Insurrection Act te gebruiken om wijdverbreide arrestaties uit te voeren, en de staatspolitie te nationaliseren.

Stone, een oude vertrouweling van de president, maakte de opmerkingen tijdens een optreden van 10 september op het Infowars-netwerk van extreemrechtse complottheoreticus Alex Jones. Op 10 juli, Trump omgezet in 40 maanden gevangenis straf die naar beneden werd overgenomen door Stone nadat hij veroordeeld werd van liegen tegen het Congres en het knoeien met getuigen in het kader van de sonde een speciale advocaat Robert Mueller’s in 2016 verkiezing interferentie. Stone loog namelijk tegen het Congres over zijn contacten met WikiLeaks, die gehackte e-mails uitbrachten met als doel de vooruitzichten van Trump te vergroten. In de weken voorafgaand aan de afkoop was Stone een aantal media-optredens waar hij Trump vroeg om hem clementie te verlenen en zei dat hij in ruil daarvoor een effectievere campagnevoerder zou kunnen zijn voor de herverkiezingsinspanningen van de president in 2020.

Lees ook:  GOP zegt stem op Trump ... of krijg een marxistische Hellscape MAGA ... OPNIEUW

De inspanningen van Stone zijn nu aan de gang en zijn doel lijkt te zijn om samenzweringstheorieën over kiezersfraude te verspreiden en op te roepen tot acties die potentiële Joe Biden-kiezers waarschijnlijk zouden intimideren.

Tijdens zijn optreden op 10 september op The Alex Jones Show verklaarde Stone dat de enige legitieme uitkomst van de verkiezingen van 2020 een overwinning van Trump zou zijn. Hij deed deze bewering op basis van zijn volstrekt ongegronde bewering dat vroegtijdig stemmen ontsierd is door wijdverbreide kiezersfraude.

Stone voerde aan dat “de stembiljetten in Nevada op de verkiezingsavond in beslag moesten worden genomen door federale marshalls en uit de staat zouden moeten worden gehaald” omdat “ze volledig corrupt zijn” en ten onrechte zei dat “we kiezersfraude op dit moment bij afwezigen kunnen bewijzen”. Hij riep specifiek op tot Trump om afwezigheidsstembiljetten in beslag te nemen in Clark County, Nevada, een gebied dat democratisch neigt . Stone ging verder met te beweren dat “de stemmen uit Nevada niet geteld mogen worden; ze worden al overspoeld met illegalen ”en suggereerde ongegrond dat voormalig senator Harry Reid (D-NV) zou moeten worden gearresteerd en dat Trump zou moeten overwegen om de staatspolitie van Nevada te nationaliseren.

Buiten Nevada adviseerde Stone Trump verschillende acties te overwegen om zijn macht te behouden. Stone raadde Trump aan om voormalig vertegenwoordiger Bob Barr (R-GA) te benoemen als een speciale raadsman ‘met de specifieke taak om een ​​verkiezingsdagoperatie op te zetten met gebruikmaking van de FBI, federale maarschalken en Republikeinse overheidsfunctionarissen in het hele land om voorbereid te zijn om juridische zaken in te dienen bezwaren en indien nodig criminele activiteiten fysiek in de weg te staan. ”

Lees ook:  Zweden: Staat koopt voor Syrische polygamist met 16 kinderen drie villa's met uitzicht op zee

Stone drong er ook bij Trump op aan te overwegen om de ‘staat van beleg’ uit te roepen of de Insurrection Act in te roepen en vervolgens zijn bevoegdheden te gebruiken om Facebook-CEO Mark Zuckerberg, Apple-CEO Tim Cook, ‘the Clintons’ en ‘iedereen van wie bewezen kan worden dat hij betrokken is bij illegale activiteit.”

Stone is geen onbekende in het bemoeien met verkiezingen. Hij was naar verluidt een organisator van de zogenaamde “Brooks Brothers-rel” tijdens de presidentsverkiezingen van 2000, die ertoe leidde dat het tellen van de stemmen in Miami-Dade County, Florida, werd opgeschort.

No Title

Roger Stone wants Trump to declare himself America’s dictator. Roger is saying what many Republicans crave – a Trump dictatorship. Roger will be one of those provoking violence when Trump loses. Indeed, he will be leading the fruitcake’s protest parade. https://t.co/TdWVwIcqal

No Title

THREAD: Roger Stone was supposed to be in prison now, having been convicted of 7 federal crimes. But thanks to Trump, he’s a free man – and can call into Alex Jones’ conspiracy show. He did Thursday, and urged Trump to do a bunch of illegal things regarding the election.

No Title

If Stone were some random QAnon-like dude, this might not be worth worrying about. But Stone has Trump’s ear, so his advocacy of totalitarian takeover by Trump has to be taken seriously. A normal president would tell Stone to shove it. Not Trump. https://t.co/HS2NEKTa8U

No Title

Remember when Republicans went and accused President Obama of being a Dictator simply for creating a healthcare program? But now it’s apparently okay for Roger Stone to call on their boss to commit a total hostile takeover if fraud does not help them steal the election.

No Title

Roger Stone belongs in prison after a jury of his peers convicted him of seven felonies.Instead, he’s on Infowars encouraging Trump to shoot the Constitution in Fifth Avenue because he’s going to lose the election.#SaturdayMorning https://t.co/QRLnyf49GO

No Title

Remember when Republicans went and accused President Obama of being a Dictator simply for creating a healthcare program? But now it’s apparently okay for Roger Stone to call on their boss to commit a total hostile takeover if fraud does not help them steal the election.

No Title

Roger Stone belongs in prison after a jury of his peers convicted him of seven felonies.Instead, he’s on Infowars encouraging Trump to shoot the Constitution in Fifth Avenue because he’s going to lose the election.#SaturdayMorning https://t.co/QRLnyf49GO

 

Lees ook:  Nederland zet de hakken in het zand, Duitsers graven zich in

Comments

comments