VIDEO: De lucht van San Francisco wordt rood en ziet er angstig uit vanwege zijn apocalyptische uiterlijk

VIDEO: De lucht van San Francisco wordt rood en ziet er angstig uit vanwege zijn apocalyptische uiterlijk

13 september 2020 0 Door Indignatie redactie

Op sociale netwerken is een video viraal gegaan die, begeleid door de muziek van ‘Blade Runner 2049’, laat zien dat de lucht van de stad San Francisco een oranjerode kleur heeft gekregen, waardoor het een nogal apocalyptische uitstraling krijgt. Het vreemde fenomeen is te wijten aan het feit dat de rook veroorzaakt door de bosbranden, die onlangs het gebied troffen, werd afgezet op de vervuilingslaag van de stad, waardoor het zonlicht werd geblokkeerd en diffractie veroorzaakte.

Waardeer dit artikel!!
Als je dit artikel waardeert en je waardering wilt laten blijken met een kleine donatie klik dan hier. Zo help je onafhankelijke journalistiek in stand houden.

Comments

comments