Donald Trump plus Roger Stone is staatsgreep

Donald Trump plus Roger Stone is staatsgreep

14 september 2020 0 Door Indignatie redactie

Trump heeft de straf van deze man omgezet omdat hij dreigde iedereen te vertellen wat hij weet over het bedrog van Trump bij de verkiezingen van 2016 (met zijn hulp). Dit is wat hij hem deze keer “adviseert”:

Roger Stone wil dat we allemaal weten dat hij er zeker van is dat president Trump de aanstaande verkiezingen zal winnen – zozeer zelfs dat hij zegt dat federale agenten de stembiljetten in Nevada moeten grijpen en ‘fysiek in de weg moeten staan’ om te stemmen onder het voorwendsel van democraten die samenzweren om de verkiezingen te stelen . Gevraagd door Alex Jones, de gastheer van Infowars, in een interview eerder deze week wat de president zou moeten doen in het licht van het feit dat “het duidelijk is dat [de Dems] denken dat ze de verkiezingen kunnen stelen”, drong Stone er bij de president op aan een landelijke verkiezingsoperatie op te richten waarin federale agenten kunnen “juridische bezwaren indienen” of stemmen letterlijk blokkeren. ‘De stembiljetten in Nevada op verkiezingsavond zouden door federale maarschalken moeten worden ingenomen en uit de staat moeten worden gehaald. Ze zijn volledig beschadigd. Er mogen geen stemmen van de staat Nevada worden geteld als dat het bewijsbare geval blijkt te zijn. Stuur federale maarschalken naar de verkiezingsraad van Clark County, meneer de president! ” zei de pas gratie verleende Trump-vertrouweling. 

Hij suggereerde vervolgens dat journalisten zouden moeten worden opgepakt voor elke “opruiende” activiteit rond de zogenaamd gegarandeerde verkiezingsoverwinning van Trump. Volgens Stone kunnen “opruiende” handelingen eenvoudigweg het schrijven van een artikel inhouden over progressieve groepen die plannen maken voor worstcasescenario’s als Trump de verkiezingen verliest maar weigert de resultaten te erkennen. In een reactie op een  dergelijk rapport van The Daily Beast beweerde Stone: “Het is projectie… Als The Daily Beast betrokken is bij aantoonbaar opruiende en illegale activiteiten, kan hun volledige personeel in hechtenis worden genomen en kan hun kantoor worden gesloten. Ze willen oorlog spelen, dit is oorlog … Ik ben voor een wettelijke verkiezing. Alles waar ik bij betrokken zal zijn om Donald Trump te helpen verkozen te worden, zal volkomen transparant en legaal zijn. “

Stone werd vorig jaar november veroordeeld wegens liegen tegen het Congres en geknoei met getuigen, voordat Trump hem clementie verleende. 

Normaal gesproken zou men Roger Stone afwijzen als de franje, vuile bedrieger die hij is. En dit is natuurlijk gekke Infowars-dingen. Desalniettemin loont het om te onthouden dat deze man dicht bij Trump blijft en je weet gewoon niet hoever Trump bereid is te gaan.

No Title

Trump on a purported antifa sympathizer who allegedly killed someone in Portland being killed by federal forces: “This guy was a violent criminal, and the US Marshals killed him. And I’ll tell you something — that’s the way it has to be. There has to be retribution.” pic.twitter.com/WfIP9b37sA

Help jij mee om Indignatie voor iedereen gratis te houden? Er is een enorme kracht in begrip. Indignatie beantwoordt uw belangrijkste vragen en geeft u duidelijke informatie om de steeds chaotischer wordende wereld beter te begrijpen. Een financiële bijdrage aan Indignatie zal ons helpen om gratis verklarende journalistiek/blogging te blijven bieden aan de duizenden die op ons vertrouwen. Overweeg om vandaag al een bijdrage te leveren aan Indignatie, Dat kan gewoon via uw normale banktransacties zie hier. Hartelijk dank voor uw steun.

Comments

comments