YouTuber Naomi Seibt is de nieuwe anti-Greta Thunberg en heeft ANTIFA tegen

YouTuber Naomi Seibt is de nieuwe anti-Greta Thunberg en heeft ANTIFA tegen

15 september 2020 0 Door Indignatie redactie

YouTuberin Naomi Seibt, een conservatief-kritische blogger, vestigt zich internationaal als “Anti-Greta”. Chris Smith van de Australische omroep SkyNews interviewt haar over haar activisme. We documenteren.

De spiegel schrijft haar

‘Haar volgelingen vereren Naomi Seibt als een vechter voor de waarheid. Haar critici beschimpen haar als een complottheoreticus en een affichemeisje van het nieuwe recht. Onze verslaggever heeft ze bezocht. “

Wie is eigenlijk Naomi Seibt? Antifa heeft Anti-Greta zelfs bedreigd met groepsverkrachting

Zij is de geïncarneerde Anti-Greta. Naomi Seibt, 20 jaar, wil simpelweg niet het zwijgen worden opgelegd en is een van die jonge activisten die niet welkom zijn op klimaatconferenties. Terwijl het klimaaticoon Greta Thunberg zowel nationaal als internationaal veel aandacht trekt, is Naomi geen gast die je echt wilt op klimaatconferenties. Reden: The You-Tuberin gelooft niet in klimaatverandering en beschouwt de angst voor opwarming van de aarde als een enorme hoax. Ze omschrijft zichzelf als een “klimaatrealist” en beweert dat de invloed van mensen op het klimaat marginaal is.

Haar politieke interesse begon met de vluchtelingencrisis in 2015. Naomi, die net als haar antipode Greta Thunberg een sterke moeder heeft die haar campagnes begeleidt en initieert, vroeg zich tijdens de aanval op Europa af: “Waarom mogen ze hier allemaal zo gemakkelijk binnen? “En waarom zijn wetten ineens niet meer van toepassing?” Seibts kritiek op de gastvrije cultuur van de bondskanselier werd op school al afgewezen. Later zal ze, op advies van haar moeder, boeken lezen van de liberale econoom en sociaal filosoof Friedrich August von Hayek en zichzelf zien als een aanhanger van het anarcho-kapitalisme.

Lees ook:  Antifa ontploft vanwege AfD Holocaust-herdenking: "Graven vertrapt, begrafeniskransen weggegooid"

Seibt ging naar school in de bisschoppelijke middelbare school St. Mauritz in Münster. Ze nam herhaaldelijk met succes deel aan de regionale competitie Münster, georganiseerd door Jugend Forscht, en behaalde de eerste plaats in de categorie natuurkunde en de tweede plaats in de categorie wiskunde / informatica in de leeftijdsgroep “Studenten experiment”. In 2014 won Seibt zelfs de door Jugend Forscht georganiseerde staatswedstrijd op het gebied van chemie in Noordrijn-Westfalen. In 2017, op zestienjarige leeftijd, behaalde ze haar Abitur met een gemiddeld cijfer van 1,0 en studeert momenteel psychologie als afstandsonderwijs.

“Der Spiegel” verplaatst Seibt naar de extreemrechtse hoek en markeert haar als een complottheoreticus en een affichemeisje van nieuw rechts. Volgens Florentin Schumacher in de “FAZ” moet de invloed van de Youtuber, die politiek “nieuw rechts” is, niet worden overschat, aangezien haar video’s gemiddeld slechts “een paar tienduizend kliks” hebben gegenereerd. Volgens “Correctiv” en “Frontal21” zou Seibt echter “YouTube-video’s moeten produceren” voor het Heartland Institute om “klimaatbeschermingsmaatregelen te voorkomen”. De “jonge influencer” moet dus “de ster van de scene” van de klimaatontkenners worden gemaakt. De Washington Post gaat er ook van uit dat Seibt wordt opgericht door het Heartland Institute.

Seibt, die altijd wordt gesteund door het Jena-klimaatinstituut EIKE, gelooft zelfs dat het groene beleid van haar kanselier haar land onverbiddelijk in de richting van totalitarisme stuurt, dat het voor het laatst heeft meegemaakt in de jaren dertig en veertig. Dat maakt Seibt kwetsbaar, althans in de ogen van politieke correctheid, het maakt het zelfs de nummer één foto. Maar niet alleen het klimaatbeleid van Merkel komt herhaaldelijk in beeld op het YouTube-kanaal van Seibt, dat wordt verwijderd wanneer ze er iets op post, maar ook het catastrofale immigratiebeleid van de bondskanselier. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het moedige, onafhankelijk denkende, intelligente tienermeisje herhaaldelijk in de politieke strontstorm terechtkomt of er zelfs een uitlokt.

Lees ook:  Wat zit er achter de toename van bendegeweld in heel Zweden?

Onafhankelijk denken, in tegenstelling tot een paar kwispelende poppen, waarderen veel critici van Merkels beleid over de jonge vrouw, die authentiek overkomt, niet met de fanatieke gezichtsuitdrukking van het industriële klimaatcomplex zoals haar antipode Greta Thunberg.

Seibt heeft meer dan 30.000 abonnees op haar YouTube-kanaal, maar ze krijgt nauwelijks steun voor haar moed om zich uit te spreken tegen twee van de gevaarlijkste bewegingen van onze tijd – tegen open grenzen en het zogenaamde eco-fascisme. En in tegenstelling tot klimaaticoon Greta Thunberg wordt ze niet gevierd in de media, ontvangt paus Franciscus haar niet in het Vaticaan en heeft Arnold Schwarzenegger haar geen fiets gegeven. Een grandioze oversteek van de Atlantische Oceaan met carbon racejachten – gefinancierd door miljonairs – werd ontkend: Seibt is niet mainstream, maar anti-mainstream. In plaats daarvan dreigt ze met geweld vanuit de plaatselijke Antifa, dat zelfs oproept tot groepsverkrachting.Comments

comments