Trump zal alles platbranden voordat hij de macht opgeeft, en hij zal hulp hebben.

Trump zal alles platbranden voordat hij de macht opgeeft, en hij zal hulp hebben.

16 september 2020 0 Door Indignatie redactie

Bij een normale administratie zouden boosdoeners als Caputo en Stone nooit zijn verschenen. In het Trump-regime spiegelen ze en informeren ze de zogenaamde tiran die ze dienen. Nu vertellen ze ons wat Trump de hele tijd heeft aangegeven. Trump zal de macht niet opgeven; hij zal het gebruiken. Hij zal het gebruiken om ons de afgrond in te slepen.

Zijn basis – de racisten, de uber-religieuzen, de sterke cultisten en de samenzweringskrakers – zullen juichen als de rechten waarvoor ze hun borst slaan, van anderen worden afgenomen.  

De Republikeinse Partij – die alleen bestaat als dekmantel voor een verzameling criminelen, verraders en rechtse autoritairen – zal hem beschermen en steunen, zelfs als het land in brand staat.  

Rechtse media – haatmedia, Goebbels ‘media – zullen de leugens liegen en de vlammen aanwakkeren. Ze zullen Russische desinformatie versterken, net als Trump, en Republikeinen, terwijl Poetin glimlacht en verwonderd zijn hoofd schudt.

De legitieme media zullen voorzichtig spreken en plechtig hun journalistieke halo’s polijsten. Ze zullen opmerken dat beide partijen het doen. Uiteraard zullen ze de eerbied die het kantoor verschuldigd is, uitbreiden tot de kraker die het verontreinigt. Ze zullen strikt decoratief zijn.

En Trump, nou ja, Trump heeft een cultuur van gewapende criminaliteit gekoesterd en een basis gecreëerd die verbonden is door haat. Telkens wanneer hij denkt dat hij het nodig heeft, zal Trump zijn burgeroorlog hebben. Zijn eigen merk Brownshirts zal de basis de straat op leiden – op sommige plaatsen met de zegen van de politie. Al die cosplay-milities die zich klaarmaakten tegen een overname door de regering, zullen de sterke wapens zijn van een overname van de regering. Ik vermoed dat ze de ironie zullen verliezen.

Ik weet dat het gevaar bestaat dat de situatie verder wordt aangewakkerd, maar we moeten begrijpen dat dit gaat gebeuren. We moeten mensen voorbereiden. Laat niemand verbaasd zijn wanneer het begint, of verwacht zijlijn te vinden nadat het is begonnen. Zorg ervoor dat wetshandhavers begrijpen dat hun keuze zal zijn tussen Trump en de grondwet, tussen een rijke, sociopathische clown met realityshows en de Founding Fathers. Het leger is misschien onze laatste verdedigingslinie. Werk eraan om hun ambtseed in hun gedachten te versterken en hen eraan te herinneren dat Trump hen en hun gevallen kameraden als verliezers en sukkels beschouwt.

Dit vereist een dubbele plicht: we moeten de epische mislukking van zijn pandemische non-respons benadrukken en toch mensen mentaal en fysiek voorbereiden op het geweld en de gruwel die Donald Trump tegen Amerika zal ontketenen.  Hoe meer mensen weten dat het eraan komt, die bereid en vastberaden zijn, hoe groter de kans dat het land zal overleven.

Lees ook:  Trump faalde in de opioïde crisis - en democraten laten hem ermee wegkomen

Comments

comments