GATES twijfelt of FDA / CDC kan worden vertrouwd op Covid en vaccins.

GATES twijfelt of FDA / CDC kan worden vertrouwd op Covid en vaccins.

17 september 2020 0 Door Indignatie redactie

Als plutocratische filantroop dringt Bill Gates er bij Amerikanen op aan om toezichthouders van de overheid af te wijzen en vaccinontwikkelaars uit de particuliere sector te omarmen – die hij zowel financiert als profiteert – is het de moeite waard om te vragen waarom mensen deze man nog steeds vertrouwen.

Gates klaagde dinsdag in een paar interviews over de teloorgang van de Food and Drug Administration en de Centers for Disease Control, de twee belangrijkste regelgevende instanties voor gezondheid van de VS die verantwoordelijk zijn voor het toezicht op de veiligheid van geneesmiddelen, waarin ze erop aandrongen dat ze gepolitiseerde dienaren van de Trump zouden worden. administratie.

In plaats daarvan, zo betoogde hij, zouden Amerikanen farmaceutische bedrijven uit de particuliere sector – met name Pfizer – moeten vertrouwen om de dag te redden met een Covid-19-vaccin, mogelijk zelfs vóór het einde van het jaar!

Zoals veel van het advies dat Gates tijdens de Covid-19-pandemie heeft gesuggereerd, was zijn ontslag van de toezichthouders zelfingenomen en niet ondersteund door medische expertise of bewijs.

Erger nog, het werd kritiekloos gerapporteerd door het media-establishment, van wie velen hebben nagelaten het geld te onthullen dat ze van de Gates Foundation ontvangen naast hun kruiperige berichtgeving over de oprichter.

Nu de VS en andere landen al meerdere dure deals hebben gesloten voor tot nu toe niet-geteste (en in enkele gevallen duidelijk onveilige) vaccins, zijn de enige potentiële obstakels voor de grootste betaaldag in de farmaceutische geschiedenis de toezichthouders, die – hoewel grotendeels gedomesticeerd door een gespierde farmaceutische lobby – vereisen nog steeds een paar basisveiligheidsvereisten om een ​​nieuw shot uit te rollen.

Nadat een patiënt in de vaccinstudie van AstraZeneca met ernstige schade aan het ruggenmerg werd achtergelaten, was het de FDA die zijn bezorgdheid uitte over het hervatten van de proef – zelfs toen de Britse toezichthouders vrolijk groen licht gaven voor mogelijke verdere schade.

Elke wettelijke wegversperring is meer geld dat Gates moet betalen om uiteindelijk zijn investering terug te verdienen.

Als een grote investeerder in de farmaceutische sector die miljoenen dollars heeft gestoken in de ontwikkeling van zeven verschillende vaccins alleen voor het nieuwe coronavirus, kan Gates biljoenen verdienen als een van ‘ zijn ‘ prikken uiteindelijk ‘ wint’ .

Lees ook:  "Obamagate" en "Sluit haar op": wijst de weg naar "Heil Trump"

Hij heeft geen geheim gemaakt van zijn wens om de hele bevolking van de aarde te vaccineren, een verbijsterend duur project dat vermoedelijk zou worden betaald door dezelfde ongelukkige regeringen die zijn gepest om  alle aansprakelijkheid op zich te nemen  voor de neveneffecten van de overhaaste prik.

Er is een goede reden om voorzichtig te zijn. Pandemrix, het laatste door haast ontwikkelde vaccin dat werd uitgerold onder toezicht van de man die verantwoordelijk was voor de vaccingoudkoorts van de Trump-regering – voormalig GlaxoSmithKline-vaccinatiedirecteur Moncef Slaoui – heeft honderden kinderen ziek gemaakt, waaronder hersenbeschadiging, en heeft de Britse regering miljoenen gekost. pond aan restitutiebetalingen.

Gates kan misschien worden vergeven voor zijn onwetendheid over de Pandemrix-sage. De oprichter van Microsoft is tenslotte geen dokter. Hij is zelfs nooit afgestudeerd, laat staan ​​naar de medische school.

Maar zijn duizelingwekkende financiële succes is gebruikt om af te leiden van zijn totale gebrek aan expertise, en vooral sinds het begin van de pandemie is hij weggevoerd om te spreken over onderwerpen waarvan hij bijna niets weet. Van het nut van lockdowns (hij houdt van ze) tot hydroxychloroquine-behandeling (slecht, slecht, fout) tot complottheoretici (censureer ze), er is geen onderwerp waarover Gates ‘woord niet als evangelie wordt behandeld.

Maar het is ook hier gemakkelijk om de belangenconflicten te zien.

Een bevolking die voor een langere periode opgesloten zit, zal een vaccin veel eerder accepteren als voorwaarde om hun vrijheid te herwinnen, hoe ongetest of onveilig ook.

Een effectieve, goedkope behandeling voor Covid-19 – waarvan veel doktoren zweren dat hydroxychloroquine het is wanneer het naast zink en een antibioticum wordt toegediend – zou zijn universele vaccinatieplan volledig onderuit halen.

En gezien hoeveel van die zogenaamde complottheoretici speculeren over de echte motivaties van Gates (hint: de man die  vanuit de ruimte het hele oppervlak van de aarde wil  bewaken en praat over  digitale ‘ certificaten ‘  om te laten zien wie Covid-19 of gevaccineerd is, doet dit waarschijnlijk niet uit liefde voor de mensheid), heeft hij alle reden om hen het zwijgen op te leggen.

Lees ook:  De nieuwe financiële crisis

Inderdaad, de belangenconflicten in de overgrote meerderheid van Gates ‘openbare verklaringen zijn zo duidelijk dat ze het niet eens zouden willen vermelden – behalve dat geen enkel mainstream media-artikel dat zijn ‘ woorden van wijsheid ’ eerbiedig herdrukt ze noemt. Met zo weinig redenen om Gates te vertrouwen, waarom wordt hij nog steeds als een expert op elk onderwerp uitgedaagd?

Hoewel vertegenwoordigers van de Gates Foundation fel hebben ontkend dat hun donaties betalen voor loyaliteit (of, in het geval van de factcheckers die de miljardair reflexief verdedigen tegen alle onsmakelijke beweringen, voor selectieve waarheidsvertelling), is een recent rapport  van de Columbia Journalism Review ontdekte dat Gates in feite de meest vertrouwde namen in het nieuws had gekocht.

Nog verontrustender was dat het bewijs vond dat de Gates Foundation in ten minste één geval verslaggevers over de hoofden heen was gegaan om hun redacteuren onder druk te zetten om kritische verhalen te vernietigen. Geldbesprekingen, vooral in de eeuwig krap bij kas zitten journalistieke industrie.

De Bill en Melinda Gates Foundation  handen uit  miljoenen dollars per jaar aan nieuws verkooppunten te “ informeren en betrekken gemeenschappen ,” en meest bekende Engels-talige media zijn op hun lijst van begunstigden.

Naast titels als de Guardian, Financial Times, National Public Radio en NBC Universal, zitten de entiteiten die zogenaamd belast zouden zijn met het bewaken van de journalistieke integriteit in Gates ‘zak.

Groepen zoals het Poynter Institute, het Bureau of Investigative Journalism, het Centre for Investigative Reporting en het Pulitzer Center on Crisis Reporting hebben allemaal geprofiteerd van de vrijgevigheid van de vaccinmagnaat.

En door te doneren aan entiteiten zoals het New Venture Fund, kan Gates geld naar andere mediakanalen sluizen zonder expliciet aan te geven waar het geld naartoe gaat.

Het is dus gemakkelijk in te zien waarom het media-establishment aan Gates ‘elk woord hangt. Maar misschien moeten alle andere miljoenen mensen aan wie hij alles behalve een aureool boven zijn hoofd krijgt, een stap achteruit doen en opnieuw onderzoeken of ze Big Brother in een truivest vertrouwen om hun toekomst te beslissen.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Griekenland classificeert corona-ontkenning als een strafbaar feit en vervolgt burgers met extreme wreedheid

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments