Zal een militaire staatsgreep de verkiezingen in november ongedaan maken, Donald Trump en de Republiek zelf?

Zal een militaire staatsgreep de verkiezingen in november ongedaan maken, Donald Trump en de Republiek zelf?

17 september 2020 0 Door Indignatie redactie

Op 20 maart publiceerde ik een artikel met de titel Waarom aannemen dat er in 2020 een verkiezing zal zijn? waar ik de existentiële dreiging van een nieuwe militaire staatsgreep op Wall Street uiteenzette die niet alleen verkiezingen overbodig zou maken, maar ook een nieuwe fascistische hel zou opleggen aan Amerika en de wereld.

In dat artikel besprak ik het belang van de strategische beslissing van generaal Smedley Butler om het Wall Street-complot aan de kaak te stellen om de nieuw gekozen president Franklin Roosevelt omver te werpen, die middenin een oorlog voerde tegen Wall Street, de City of London en de chaos die deze financiers ontwikkeld tijdens de grote depressie. Butlers getuigenis van het congres zette deze schaduwwezens in de schijnwerpers en gaf FDR de ademruimte en de publieke steun die nodig zijn om oorlog te voeren tegen de diepe staat van Amerika en tegelijkertijd een gedurfde genezing van de natie onder de New Deal te stimuleren.

Dat artikel werd op 3 april gevolgd door een vervolg getiteld Standing on the Precipice of Martial Law, waarin het verhaal van John F Kennedy’s veldslagen met het door Londen geregisseerde Deep State and Military Industrial Complex diepgaand werd beschreven en ook hoe JFK nauw samenwerkte met de filmmaker John Frankenheimer om deze intriges aan het Amerikaanse volk bloot te stellen door het boek 7 Days in May te draaienin een film (helaas pas vrijgegeven nadat andere middelen waren gevonden om de president af te zetten). Dat artikel behandelde ook de verschillende PNAC-gelieerde ‘planningsscenario’s’ die meer dan een jaar vóór 11 september 2001 liepen en die de basis legden voor een nieuw type staatsgreep in Amerika met Cheney’s Continuity of Government-protocollen, de enorme uitbreiding van biowarfare infrastructuur onder de Bio-Shield Act, regimeveranderingsoorlogen in het buitenland en maatregelen van de politiestaat in Amerika zelf.

De Trump-factor

Na jaren van voortdurende diepe staatspenetratie in de VS sinds de moord op JFK, bevond een verrassende nationalistische dark horse-president zich in het Oval Office in de vorm van Donald Trump en slechts twee maanden verwijderd van de verkiezingen van 2020, werd de dreiging van een nieuwe militaire staatsgreep georganiseerd. door internationale financiers is zo hoog als altijd.

Tijdens zijn persconferentie op Labor Day gooide Trump, die zichzelf onderscheidde als de eerste president sinds Eisenhower die het ‘militaire industriële complex’ riep, de handschoen neer door te zeggen:

“Biden… stuurde onze jeugd weg om te vechten in deze waanzinnige eindeloze oorlogen. Het is een van de redenen waarom het leger – ik zeg niet dat het leger verliefd op me is; de soldaten zijn. De topmensen in het Pentagon zijn waarschijnlijk niet omdat ze niets anders willen doen dan oorlogen voeren, zodat al die geweldige bedrijven die de bommen maken en de vliegtuigen maken en al het andere gelukkig maken. Maar we komen uit de eindeloze oorlogen…. En ik zei: ‘Dat is goed. Laten we onze soldaten terug naar huis brengen. Sommige mensen komen niet graag naar huis. Sommige mensen blijven graag geld uitgeven. ‘ Het ene koudhartige globalistische verraad na het andere, en dat was het. “

Deze verklaring moet zowel worden opgevat als een oproep aan patriotten om gebruik te maken van wat mogelijk hun laatste kans is om de instortende republiek te redden en om de derde wereldoorlog te vermijden.

Op 5 september hield kolonel Richard Black (voormalig staatsenator en rechter-advocaat) een presentatieop een seminar van het Schiller Institute waar de kolonel waarschuwde voor het onderling verbonden patroon van verklaringen van voormalige hoge militaire functionarissen die ofwel openlijk opriepen tot een militaire staatsgreep (luitenant-kolonels Paul Yingling en John Nagl op 11 augustus) of de anarchistische bendes vierden die dreigden de republiek uit elkaar. Aan de laatste groep noemde kolonel Black de voormalige minister van Defensie James Mattis, Colin Powell en kolonel John Allen, die allemaal de autoriteit van de president in twijfel hebben getrokken en hun overtuiging uitten dat Trump het Witte Huis niet vrijwillig in januari 2021 zou verlaten. de feitelijke bron voor die zorgen kwam echter niet van enig feitelijk bewijs dat uit de realiteit was verkregen, maar kwam in feite voort uit “November chaos scenario war games” die werden aangevoerd door Soros / Clinton / Neocon-gelieerde denktanks zoals deTransition Integrity Project met als evenement ‘fictieve’ scenario ‘oorlogsspelletjes’ 201.

Lees ook:  Weer gewapende protesten in Michigan ( VS )

In een van de TIP-scenario’s van juni wint Trump de populaire novemberstemming door een aardverschuiving, maar door de langzame toestroom van mail-in-stembiljetten wordt al snel onthuld dat Biden de winnaar is, waarbij Trump zogenaamd de deuren van het Witte Huis op slot doet. weigeren te vertrekken. In de TIP “game” werd Biden gespeeld door niemand minder dan John Podesta. Deze scenario’s werden recenter opnieuw afgespeeld door een DNC-aangesloten outfit genaamd Hawkfish, gefinancierd door Michael Bloomberg, die werd behandeld op Axios met een meer gedetailleerde versie van dit computermodel genaamd “Red Mirage”.

Kolonel Black waarschuwde voor een militaire coup: “De gecoördineerde publicatie van vernietigende opmerkingen door hoge functionarissen in combinatie met de publicatie van een brief waarin wordt gepleit voor een militaire coup, duidt op een diepe ziekte binnen het Pentagon en binnen onze constitutionele structuur.”

Zoals RT meldde , zijn tussen 2008-2018 380 hooggeplaatste pentagon-functionarissen ingehuurd door defensie-aannemers, waaronder 25 generaals, 9 admiraals, 43 luitenant-generaals en 23 vice-admiraals … wat slechts één steekproef is van het potentieel voor verraad dat heerst binnen de zieke constitutionele structuur.

Andere aan Soros gelieerde operaties zijn op meerdere fronten ontstaan ​​om maximale instabiliteit te garanderen voorafgaand aan de verkiezingen. Afgezien van de voor de hand liggende anarchie-operaties in de straten van Amerika zelf, heeft een in Canada gevestigde, door Soros gefinancierde anarchistische groep genaamd het Adbusters / Blackspot Collective, die de eer claimt voor het coördineren van Occupy Wall Street in 2010, een 60-daagse ‘ Lay Siege to the White House’ ontketend. ‘Offensief dat op 17 september begint. De Brits-Canadese stamboom van deze daad vertegenwoordigt een lange traditie van anti-Amerikaanse operaties die teruggaat tot het plan van Aaron Burr van’ noordelijke afscheiding ‘met Canada in 1804, de door Montreal geregisseerde moorden op Abraham Lincoln EN John Kennedy om er maar een paar te noemen.

Zoals Whitney Webb opmerkte in haar uitstekende beoordeling van deze operatie: “andere bekende leden van het TIP zijn onder meer David Frum (de Atlantische Oceaan), William Kristol (Project for a New American Century, The Bulwark), Max Boot (de Washington Post), Donna Brazile (ex-DNC), John Podesta (voormalig campagneleider – Clinton 2016), Chuck Hagel (voormalig minister van Defensie), Reed Galen (mede-oprichter van het Lincoln Project) en Norm Ornstein (American Enterprise Institute). “

Zoals Webb uiteenzet in haar artikel en zoals ik documenteerde in mijn ‘Standing on the Precipice of Martial Law’ van april 2020 , zijn de nieuwe protocollen voor ‘Continuïteit van de regering’ die in februari zijn opgesteld om de onvermijdelijke ineenstorting van de Amerikaanse bestuursmechanismen onder COVID-pandemonium aan te pakken heel erg nog steeds van kracht. Een parallelle commandostructuur onder jarhead-oorlogshavik generaal Terrance O’Shaughnessy (hoofd van zowel NORTHCOM als NORAD) is opgericht en leden van die parallelle regering wachten op het moment om naar voren te komen in bunkers 650 meter onder een berg in Cheyenne, Colorado om ” wacht de COVID-19-crisis af ”.

Verraders die verbonden zijn met het Militair Industrieel Complex, en andere NAVO-phile unipolaire ideologen onder het leger snakken ongetwijfeld naar actie, en tenzij buitengewoon creatieve en snelle manoeuvres kunnen worden uitgevoerd door Trump en zijn vertrouwde bondgenoten (die er maar weinig tussen zijn) in tandem met zijn potentiële bondgenoten onder de Multipolar Alliance, kan alle hoop voor de republiek en het vermijden van wereldwijde oorlog in bredere zin verloren gaan.

Lees ook:  Amerikaans militarisme marcheert verder: geen discussie of media-aandacht voor de oorlog van Washington tegen de wereld

Comments

comments