Oud koning Juan Carlos zou zijn zwangere 18-jarige minnaar hebben vermoord: een vip legt het uit

Oud koning Juan Carlos zou zijn zwangere 18-jarige minnaar hebben vermoord: een vip legt het uit

18 september 2020 0 Door Indignatie redactie

Koning Juan Carlos is een belastingontduiker, maar het is misschien niet de enige misdaad die hij heeft begaan. De bekentenis van belastingfraude is niet van hem maar van zijn zoon Felipe toen hij uit de koninklijke familie werd gezet . Een andere veel ernstiger misdaad , is op 14 september over Casa Real gevlogen. Het is de verjaardag van de dood van een zeer jonge Russisch-Spaanse actrice uit de open films, Sandra Mozarowsky . Ze stierf, blijkbaar door zelfmoord, op de leeftijd van 18 en 5 maanden zwanger. Velen beweren dat ze toen de minnaar was van prins Juan Carlos .

Haar mysterieuze dood werd verklaard door En Blau hier . 43 jaar later herinnert Lucía Etxebarría, de schrijver en Antena 3- commentator, hem in een zeer expliciete Twitter-thread. De tiener “viel” van een vierde verdieping tijdens de zwangerschap. Hij was anti-abortus en had bekend dat hij het kind wilde hebben. Etxebarría publiceert in deze context de meest beestachtige zin die ooit over Juan Carlos is geschreven: ” Het lijkt erop dat deze koning zijn vrienden graag dood  achterlaat. 

De foto boven is een kunstwerk: koning Juan Carlos beweegt in de schaduw. Evader, leugenaar, overspeler en … moordenaar?

No Title

Sandra Mozarowsky falleció a la edad de 18 años.Juan Carlos de Borbón tenía entonces 39 años pic.twitter.com/XYZTWAxnz4

No Title

De las veintiuna películas que rodó, en la mayor parte de ellas interpretó papeles de prostituta, o de sirvienta desinhibida… en la época del destape casi todos sus personajes acababan de alguna manera desnudas.

 

Lees ook:  BELACHELIJK: 107.000 euro voor prinses Amalia in 2021, omdat ze in dat jaar 24 dagen 18 is

Comments

comments