‘PATRIOTTISCHE OPVOEDING’ Trump beweert dat kinderen leren over racisme  ‘KINDERMISHANDELING’ is

‘PATRIOTTISCHE OPVOEDING’ Trump beweert dat kinderen leren over racisme ‘KINDERMISHANDELING’ is

18 september 2020 0 Door Indignatie redactie

TRUMP BEWEERT DAT KINDEREN LEREN OVER RACISME ‘KINDERMISHANDELING’ IS, WIL DAT HET VAN SCHOLEN WORDT AFGESCHAFT EN VERVANGEN DOOR EEN ‘PATRIOTTISCHE OPVOEDING’

Hij is van plan een uitvoerend bevel uit te vaardigen ter bevordering van een “patriottische opvoeding” op scholen.

Iets dat je de afgelopen vier jaar misschien hebt opgemerkt, is dat Donald Trump een erg zieke man is, niet in de zin dat zijn bloedvaten aan het rotten zijn na jarenlang uitsluitend op KFC en Big Macs te hebben geleefd – hoewel ze dat zeker zijn – maar in de mentaal gestoorde, psychologisch onrustige manier. Op dit moment zijn er duizenden voorbeelden die de noodzaak onderstrepen om de president uit de samenleving te verwijderen, maar de meest recente is zijn losgeslagen reactie op het 1619-project van de New York Times , dat hij wil afschaffen op scholen en vervangen door een revisionistische geschiedenis van Amerika. dat leert kinderen hoe blanke mensen alleen het belang van hun zwarte leeftijdsgenoten voor ogen hebben gehad, ook wanneer gezegd werd dat blanken letterlijk slaven bezaten.

Trump kondigde donderdag in het Nationaal Archiefmuseum aan dat hij een uitvoerend bevel zou ondertekenen tot oprichting van de “Commissie van 1776″ om een ​​”patriottische opvoeding” te promoten. Blijkbaar probeerde hij zijn blanke nationalistische aanhangers te bereiken, maar hij zei dat links “probeert [de] mooie visie te vernietigen” die de grondleggers hadden voor Amerika, en dat dingen zoals het 1619-project, dat kinderen leert over systemisch racisme en de de geschiedenis van het land door de gevolgen van slavernij te onderzoeken, zijn ‘giftige propaganda’ en ‘ideologisch gif’ die ‘als het niet wordt verwijderd, de burgerlijke banden zullen ontbinden die ons samenbinden’ en ‘ons land zullen vernietigen ‘. Toen beweerde hij dat liberalen Mount Rushmore willen afbreken:

No Title

Trump has been reduced to bizarro demagogue salad”they” plan to “rip down Mount Rushmore,” he claims, then: “two months ago, the left wing cultural revolution is designed to overthrow the American revolution”Stephen Miller may think this stuff sounds good on paper but hoo boy https://t.co/69Oj6vevoH

Ondanks dat hij de man is die neo-nazi’s verdedigt en de afgelopen maanden de Black Lives Matter-beweging heeft afgekeurd , stond Trump erop dat het de mensen zijn die proberen de ware geschiedenis van het land te vertellen – de geschiedenis waarin zwarte mensen zijn behandeld zoals tweederangsburgers of erger – die ‘bevooroordeeld’ zijn. Hij voerde ook aan dat links, door constant over ras te praten, probeert “een nieuwe segregatie op te leggen, en dat we dat niet mogen laten gebeuren.” Het is niet verrassend dat hij, als een walgelijke racist wiens vader toevallig bij KKK-bijeenkomsten rondhing , erop stond dat Amerika altijdgeweldig, zelfs als het legaal was om mensen te kopen en verkopen, en dat het leren van kinderen anders is, wacht erop, vergelijkbaar met hen lichamelijk letsel toebrengen. ‘Deze vreselijke leer aan onze kinderen onderwijzen is een vorm van kindermishandeling in de ware zin van die woorden, zei hij, eraan toevoegend dat’ vaderlandslievende moeders en vaders zullen eisen dat hun kinderen niet langer met hatelijke leugens over dit land te maken krijgen. Amerikaanse ouders zullen indoctrinatie op onze scholen niet accepteren, cultuur op ons werk annuleren of de onderdrukking van traditioneel geloof, cultuur en waarden op het openbare plein. Niet meer.”

Lees ook:  Maskeroorlog veroorzaakt spanning tussen Frankrijk, Zweden en VS

Vervolgens beweerde hij dat iedereen die betrapt wordt op het vernietigen van een monument tien jaar gevangenisstraf zal uitzitten, ook al is dat eigenlijk niet aan hem . Hoe dan ook, als dit hele “patriottische onderwijs” gedoe verontrustend en griezelig voor je klinkt, ben je niet de enige:

No Title

1776 commission sure sounds better than “Trump Youth,” but it’s functionally no different than what Hitler did to brainwash a generation into accepting the Holocaust. https://t.co/MXRmpUh270

Oh kijk, de president is beschuldigd van seksueel wangedrag door een 26ste vrouw

Hier is The Guardian :

Een voormalig model is naar voren gekomen om Donald Trump ervan te beschuldigen haar meer dan twintig jaar geleden seksueel te hebben misbruikt tijdens het US Open-tennistoernooi, bij een vermeend incident waardoor ze zich ‘ziek’ en ‘geschonden’ voelde. In een exclusief interview met The Guardian beweerde Amy Dorris dat Trump haar buiten de badkamer in zijn VIP-box had aangesproken tijdens het toernooi in New York op 5 september 1997. Dorris, die toen 24 was, beschuldigt Trump ervan zijn tong over haar heen te drukken keel, haar over haar hele lichaam aangevallen en haar in een greep vasthouden waaraan ze niet kon ontsnappen.

Dorris, die in Florida woont, voorzag The Guardian van bewijs ter ondersteuning van haar verslag van haar ontmoetingen met Trump, inclusief haar ticket voor de US Open en zes foto’s waarop ze met de vastgoedmagnaat gedurende meerdere dagen in New York te zien was. Trump was toen 51 en getrouwd met zijn tweede vrouw, Marla Maples. Haar verhaal werd ook bevestigd door verschillende mensen die ze in vertrouwen nam over het incident. Ze omvatten een vriendin in New York en de moeder van Dorris, die ze allebei onmiddellijk na het vermeende incident belde, evenals een therapeut en vrienden met wie ze in de jaren daarna sprak. Allen zeiden dat Dorris details van het vermeende incident met hen had gedeeld die overeenkwamen met wat ze later aan The Guardian vertelde .

Via zijn advocaten ontkende de president in de sterkst mogelijke bewoordingen dat hij Dorris ooit had lastiggevallen, misbruikt of zich ongepast had gedragen ‘, wat overtuigender zou zijn als er geen opname was waarin hij zei dat hij met geweld een vrouw kust tot wie hij zich aangetrokken voelt en grijpt ze bij de geslachtsdelen wanneer hij maar wil.

Trump maakt opnieuw duidelijk dat hij de verkiezingsresultaten niet zal accepteren (tenzij hij wint, natch)

No Title

Because of the new and unprecedented massive amount of unsolicited ballots which will be sent to “voters”, or wherever, this year, the Nov 3rd Election result may NEVER BE ACCURATELY DETERMINED, which is what some want. Another election disaster yesterday. Stop Ballot Madness! https://t.co/3SMAk9TC1a

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Westerse samenwerking als basis voor een Nieuwe Wereldorde

FBI-directeur: Rusland probeert opnieuw de verkiezingen te organiseren voor zijn favoriete kleine baboesjka-pop

Volgens regisseur Christopher Wray probeert Rusland de verkiezingen van 2020 te beïnvloeden door Joe Biden te “denigreren” , van wie het ziet dat hij de belangen van Moskou minder steunt dan Poetin-voetenbank Donald Trump. Terwijl de focus van Rusland in 2016 was gericht op het hacken van de e-mailaccounts en de systemen van de staatsverkiezingen, wordt aangenomen dat de activiteit deze keer gericht is op campagnes voor verkeerde informatie. Volgens de Washington Post :

“We hebben zeker zeer actieve inspanningen van de Russen gezien om onze verkiezingen in 2020 te beïnvloeden”, zei [Wray], daarbij verwijzend naar het gebruik van sociale media, staatsmedia en andere soorten propaganda … Hij zei dat de FBI onlangs Facebook had gewaarschuwd. en Twitter naar nepaccounts die teruggingen naar Rusland, en dat de bedrijven die profielen vervolgens verwijderden. Wray voerde aan dat het in de strijd tegen politieke desinformatie belangrijk is om snel te handelen voordat nepcampagnes of -accounts op sociale media groot worden – omdat het vroegtijdig uitschakelen van valse accounts, voordat ze te veel volgers krijgen, hun effectiviteit aanzienlijk vermindert. Maar de FBI-directeur waarschuwde ook dat te veel aandacht voor desinformatie slopend zou kunnen zijn, waardoor Amerikanen het democratische proces zelf zouden wantrouwen.

“In veel opzichten is wat mij het meest zorgen baart de gestage drumbeat en verkeerde informatie” die zou kunnen leiden tot “een gebrek aan vertrouwen van Amerikaanse kiezers en burgers in de geldigheid van hun stem”, zei Wray. Het gevaar, voegde hij eraan toe, schuilt in het feit dat het “geluidsniveau” zo groot wordt dat sommige Amerikanen een gevoel van nutteloosheid krijgen.

Trump heeft natuurlijk maandenlang geprobeerd het vertrouwen van de Amerikanen in de verkiezingen te ondermijnen, een tactiek die zo veel lijkt op de strategie van Rusland dat je misschien zelfs het gevoel krijgt dat hij aantekeningen deelt met zijn favoriete autoritaire leider. In gerelateerd nieuws zei voormalig NSC European Affairs-directeur en afzettingsgetuige Alexander Vindman eerder deze week in een interview met The Atlantic dat Trump een ‘onwetende agent’ van Poetin is en dat het Kremlin hem niet eens hoeft te chanteren of te manipuleren omdat Trump is zo verliefd op de ex-KGB-agent. ‘In het leger noemen we dit’ vrije kip ‘, iets waarvoor je niet hoeft te werken – het komt gewoon naar je toe,’ voegde Vindman eraan toe. “Dit is wat de Russen in Trump hebben: gratis kip.”

Bill Barr: thuisblijvende bestellingen bijna net zo erg als letterlijke slavernij

Als de Trump-administratie op 20 januari 2021 ten einde loopt, zal procureur-generaal William Barr zeer waarschijnlijk uit de schijnwerpers verdwijnen (en in een enorm goedbetaalde baan bij een witschoenenadvocatenkantoor). Maar voordat die dag aanbreekt, wil hij zijn nalatenschap als een van de meest kwaadaardige mensen die in de openbare dienst werken, versterken. Vorige week boekte hij aanzienlijke vooruitgang door de federale openbare aanklagers ertoe aan te zetten demonstranten te beschuldigen van pogingen om de Amerikaanse regering omver te werpen , en woensdag bood hij dit aan :

Tijdens een optreden in het noorden van Virginia woensdag, barstte Barr uit tegen door de staat uitgevaardigde coronavirus-gerelateerde lockdown-orders, en verklaarde dat deze alleen werden overtroffen door slavernij als een historische inbreuk op burgerlijke vrijheden. ‘Weet je, het instellen van een nationale lockdown, huisarrest, is als huisarrest. Het is – weet je, behalve slavernij, wat een ander soort terughoudendheid was, is dit de grootste inbreuk op burgerlijke vrijheden in de Amerikaanse geschiedenis, ‘zei Barr tijdens een vraag-en-antwoordsessie naar aanleiding van zijn opmerkingen.

Zoals Barr zeker weet, werden slaven letterlijk in kettingen vastgehouden, terwijl mensen die zeiden dat ze dit voorjaar thuis moesten blijven om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen, eigenlijk vrij waren om hun huis te verlaten, zolang ze niet naar poolfeestjes voor 500 personen gingen. en in de gezichten van mensen spugen. Barr zorgde er ook voor dat hij de Black Lives Matter-beweging belasterde , wat niet verwonderlijk is gezien zijn overtuiging dat systemisch racisme niet bestaat :

Barr viel ook de Black Lives Matter-beweging aan en zei dat hoewel hij het erover eens was dat zwarte levens ertoe doen, “Ze zijn niet geïnteresseerd in zwarte levens. Ze zijn geïnteresseerd in rekwisieten, een klein aantal zwarten die door de politie worden vermoord tijdens conflicten met de politie – meestal minder dan een dozijn per jaar – die ze kunnen gebruiken als rekwisieten om een ​​veel bredere politieke agenda te bereiken. ” Een tracker van de Washington Post ontdekte dat vorig jaar 250 zwarte Amerikanen door de politie zijn vermoord. Zwarte mensen worden ook in een hoger tempo door de politie vermoord dan blanken, ontdekte de Post .

Ten slotte bekritiseerde de procureur-generaal mensen voor het feit dat de president waarschijnlijk meerdere misdaden heeft begaan, door tegen het publiek te zeggen: ‘Nu moet je je tegenstander een crimineel noemen, en in plaats van ze politiek te verslaan, probeer je om ze in de gevangenis te stoppen, ”bewerend dat de VS de status van Oost-Europees niveau naderde. Vreemd genoeg heeft hij nooit gezegd dat zijn baas het grootste deel van zijn tijd op het campagnespoor van 2016 doorbracht en eiste dat Hillary Clinton zou worden opgesloten, of dat hij regelmatig het strafrechtsysteem probeert te gebruiken om zijn vijanden achterna te gaan.. Barr slaagde er echter in om mee te werken aan een aanval op de vrije pers. ‘Als je geen macht hebt, zit je in de gevangenis’, zei hij. “Of je bent lid van de pers.” Wat iets leuker zou zijn als je niet het gevoel zou krijgen dat Barr journalisten zou opsluiten als hij dacht dat hij ermee weg kon komen.Lees ook:  Het Hooggerechtshof oordeelt dat de federale wet LGBTQ-werknemers beschermt tegen discriminatie in een historische uitspraak

Comments

comments