De bittere waarheid explosieve studie in Duitsland onthult: alle coronamaatregelen waren volledig ineffectief

De bittere waarheid explosieve studie in Duitsland onthult: alle coronamaatregelen waren volledig ineffectief

19 september 2020 3 Door Indignatie redactie

Van dag tot dag wordt de bittere waarheid, hardnekkig ontkend door de politiek en het “publiek”, duidelijker: Corona is vermoedelijk het meest flagrante en ernstige valse alarm in de medische geschiedenis. Een uitgebreide studie door een van ‘s werelds meest gerenommeerde onderzoeksinstituten heeft nu in niet mis te verstane bewoordingen bevestigd: lockdown en mask verplicht waren niet effectief – niet alleen in Duitsland en Oostenrijk, maar in alle onderzochte landen.

door Max Erdinger

Bij de lockdown werd dit tenminste al toegegeven (zo vrij en berouwvol!) Door de verantwoordelijken; vermoedelijk omdat de verdere planning beoogt de pandemie “te bestendigen”, maar niet langer een lockdown. Anderzijds is het masker in de toekomst ook belangrijk als psychologisch disciplinerend instrument voor de permanente noodtoestand – daarom wordt het niet aangeraakt. Tegelijkertijd, zoals nu opnieuw wordt bevestigd, wordt hun betekenis lang niet gegeven.

klik hier voor het onderzoek w27719

De uitgebreide metastudie van het National Bureau of Economic Research (NBER), een van de beste interdisciplinaire onderzoeksinstellingen in de VS, waaruit tot nu toe niet minder dan twee dozijn Nobelprijswinnaars (!) Zijn voortgekomen, bevestigt in alle meedogenloosheid: lockdowns noch maskers hadden een impact had het verloop van Covid-19.

Zoals ” unzensuriert.at ” schrijft, analyseerden de wetenschappers alle niet-farmaceutische coronamaatregelen en hun impact op het aantal sterfgevallen, en kwamen tot de conclusie: het corona-sterftecijfer daalde “ongeacht de genomen maatregelen”, in ALLE landen onderzocht. ” Noch uitgaansverboden, reisbeperkingen, quarantainemaatregelen, noch de vereiste maskers – geen van deze heeft het verloop van de ontwikkeling van het coronavirus beïnvloed “, schrijft het portaal.

Lees ook:  Ontvoeringsverschillen: The Whitmer Plot en het einde van vrijheid

Wat volgens “ongecensureerd” een ramprapport is voor de Oostenrijkse bondskanselier Sebastian Kurz en zijn minister van Groene Volksgezondheid Rudolf Anschober, is geen kleine schande voor de federale regering in Berlijn. De mate waarin de collectieve angstneurose over het virus wordt aangestuurd ondanks het toenemend aantal nieuwe bevindingen (en het toenemend aantal wetenschappelijke weerleggingen van de betekenis van de serieuze maatregelen) is een in toenemende mate onverantwoordelijk vermoeden van de politiek.

Ook andere bevindingen van de afgelopen dagen roepen steeds meer twijfels op over het coronabeleid en de totaal vertekende risicoperceptie. Nadat de CDC in de VS had aangekondigd dat van de officieel ongeveer 145.000 “Corona-sterfgevallen” daar, slechts een maximum van zes procent (!) Feitelijk aantoonbaar en causaal aan Covid was overleden sinds het begin van de pandemie, volgde Zweden nu – met vergelijkbare treffers Echte cijfers, die niet alleen een overeenkomstige echo veroorzaakten van geïnteresseerde waarnemers op Twitter:

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenNo Title

Schweden hat die Statistik auf normale Zählweise berichtigt..Bei knapp 20% der Verstorbenen ist #Corona die direkte Todesursache.Wenn man der Logik folgt, ist #Corona keine Epidemie.Es gäbe weltweit weniger als 200.000 #Corona Verstorbene.So wie bei einer leichten Grippe pic.twitter.com/QGyzuiqSoM

Een vergelijking van het aantal doden in Duitsland in vergelijking met voorgaande jaren schetst nu een ontnuchterend beeld, lang na de grote piek (“eerste golf”) in het voorjaar en bijna zes maanden sinds het begin van de coronacrisis, die alle politieke en sociale terreinen overschaduwde:

Lees ook:  Beschuldiging, imperiaal presidentschap om het wereldrijk vooruit te helpen

Iedereen die met het oog op deze statistieken niet langzaam wakker wordt en beseft dat de gevreesde effecten niet zijn uitgekomen, kan niet worden geholpen. En het bezwaar dat keer op keer wordt geprobeerd dat de onschuld van het coronaproces en zijn onbeduidende ‘mildheid’ geen bewijs is van de onschadelijkheid van het virus, maar te wijten is aan het voorzichtige coronabeleid, wordt opnieuw op indrukwekkende wijze weerlegd door het aangehaalde Amerikaanse onderzoek. .

Alleen met sarcasme kunnen we de verwarrende cijferspellen doorstaan ​​die de RKI ons sinds maart heeft gegeven met zijn onverklaarbare bulletins – net als de WHO op mondiaal niveau:

No Title

Fun Fact: In Deutschland sind in den letzten 3 Monaten 10-mal mehr Menschen AN Haushaltsunfällen gestorben als MIT Corona. pic.twitter.com/ieAHops94C

Let wel, dit is geen kwestie van whataboutism of relativering – maar slechts een achterstallige toespeling op de grof onwetenschappelijke en opzettelijk misleidende registratiemethodologie van degenen die stierven ‘op en met’ Covid, waaraan ook postuum positieve ongevallen, verkeersdoden of zelfmoorden worden toegeschreven – en sindsdien Juni zelfs iedereen die ooit voor zijn dood besmet is met corona – ook zonder symptomen.Comments

comments