Covid-19: The Great Reset -Enge bedreigingen en beloningen voor gehoorzaamheid

Covid-19: The Great Reset -Enge bedreigingen en beloningen voor gehoorzaamheid

20 september 2020 0 Door Indignatie redactie

Covid-19: The Great Reset – is de titel van een boek van  Klaus Schwab , uitvoerend voorzitter van de WEF, en de senior directeur van het Global Risk Network bij de instelling,  Thierry Malleret . De huidige analyse is gebaseerd op een recensie van het boek door Steven Guiness van 4 september 2020 (zie  dit ).

“Deze belangrijke boekbespreking door  Steven Guinness  (VK) onthult dezelfde oude taal van ‘onderlinge afhankelijkheid’, samenwerking en samenwerking die in 1973 werd gehoord door de Trilaterale Commissie. Het toenmalige doel is duurzame ontwikkeling, ook bekend als technocratie, en resulteren in de grootste greep op hulpbronnen in de geschiedenis van de wereld. ”  ⁃  Technocracy News Editor

Het boek presenteert een “wortel en stok” -scenario; een van de enge bedreigingen en beloningen voor gehoorzaamheid. Schwab en Malleret bieden  The Brave New World aan  als het “nieuwe paradijs” na de grote reset.

De krachten die achter de grote reset zijn, werken slim met twee onzichtbare wapens,

  • een waarschijnlijk door mensen gemaakt virus, nu covid-19 genaamd dat niemand ziet, maar bedrijfspropaganda doet ons geloven dat het dodelijk en eng is – angst is het bijbehorende wapen, en
  • 5G (en later 6G, wordt al voorbereid), een sterk, nog nooit eerder ervaren magnetisch veld, waarover niet wordt gesproken, niet in het WEF-boek, niet in de officiële media, maar wordt uitgerold over de hele wereld, waarbij elke vierkante centimeter wordt bedekt van het aardoppervlak, bestraald door honderdduizenden laagvliegende satellieten.

Dit elektromagneetwapen veroorzaakt waarschijnlijk langdurige schade, waaronder mogelijk dodelijke schade, is bestudeerd door honderden wetenschappers, wier werk nooit officieel is gepubliceerd, maar onder de grond blijft. Wij, de mensen, worden onwetend gehouden, in het ondiepe water. Bekijk 5G Weapon – 8 min. Youtube hieronder.

Het Great Reset-boek staat vol met voorspellingen van dingen die zullen of kunnen gebeuren, en bedreigingen, alsof  de wereld nooit meer hetzelfde zal zijn , en  we staan ​​nog maar aan het begin van de Reset, erger nog  – of de Grote Transformatie, zoals het IMF noemt wat er gaat komen.

De auteurs zaaien angst voor de twijfelaars van de Nieuwe Wereld Orde (NWO). Als je iemand vertelt dat de wereld nooit meer hetzelfde zal zijn, zoals we gewend zijn om ons leven te leiden – de bedoeling achter de informatie is niet in de eerste plaats ‘de toekomst voorspellen’, maar angst inboezemen.

Angstige mensen zijn kwetsbaar. Angst trekt de energie uit ons lichaam en onze geest, verlaagt de capaciteit van ons immuunsysteem en vergroot de kans dat we ziek worden, zowel lichamelijk als gevolg van welke ziekte dan ook, niet alleen covid, maar ook mentaal.

Zij – Schwab en Malleret – zeggen niet alleen dat veel dingen voor altijd zullen veranderen, maar dat  ‘ het ergste van de pandemie nog moet komen’ .  Wauw! Eng!

We hebben inderdaad amper het topje van de ijsberg gezien. Zij erkennen, bijna met een zekere voldoening, zo lijkt het, dat miljoenen banen verloren zullen gaan en blijven de ingewanden worden ontdaan op adembenemende snelheid, en dat miljoenen kleine en middelgrote ondernemingen zal worden gegaan  voor altijd , dat slechts een paar zullen overleven, namelijk de geglobaliseerde conglomeraten – de erkenning van Schwab en Malleret van de ramp die zich over ons afspeelt, zet de kers op de taart van angst.

De lezer zal gaan denken: ‘wat zal er met mij, mijn familie, mijn bedrijf of werk gebeuren – mijn kinderen, hun opleiding – er zal een eindeloze rij zijn van’ wat er zal gebeuren ‘, leidend tot wanhoop, tot angst en zorgen – allerlei pathologieën. Pathologie brengt pathologie voort. Grote tijd.

Er wordt meer energie uit ons lichaam en onze geest gezogen, meer goedgelovigheid in onze hersenen – je wilt erbij horen, je wilt niet weggegooid worden zoals al die mannen en vrouwen die hun baan, hun levensonderhoud zijn kwijtgeraakt – die ziek zullen worden van eenzaamheid in sociaal isolerend isolement – en kunnen zelfs de covidziekte krijgen, als ze geen masker dragen.

U wilt een masker dragen. De angstcampagne van de media heeft je bang gemaakt. En als je een masker draagt, hoor je er ook bij. Het maakt niet uit wat het voor of tegen uw gezondheid doet, u wilt er hetzelfde uitzien – zoals iedereen die maskers draagt.

Het dragen van een masker is als een ritueel waarbij je uiteindelijk tot de maskerade kunt behoren. Want heb je gezien hoe niet-maskerdragers worden bekeken en bespot, alsof ze melaatsen of criminelen zijn?

Je wilt je aan de regels houden – maar stilletjes en met inherente hoop kijk je in een onzekere toekomst – een hoop op een betere wereld, op een terugkeer naar The Normal, weet je. Daar, aan de horizon, glinstert de hoop nog steeds als een vervagende zonsondergang.

En je wilt naar die horizon racen, een horizon die altijd van je af beweegt – zoals bekend is dat horizonten dat doen.

Afzonderlijk en gescheiden zijn van de gelovigen voor niet-gehoorzaamheid, is de stok. Nu komt de wortel. Als je je aan de regels houdt en je aan de regels houdt, kom je in aanmerking voor een vaccin – een van de ongeveer 20 of 30 (misschien meer) die momenteel worden ontwikkeld door een groot aantal verschillende laboratoria en landen.

Het zijn de Russen, de Amerikanen, de Chinezen, de Cubanen, de Fransen, de Afrikanen – het is onmogelijk om ze bij te houden, laat staan ​​om ze te vertrouwen.

Sommige vaccins zijn ontworpen om uw DNA voor altijd genetisch te wijzigen – wat betekent dat als het vaccin blijvende schade achterlaat, de schade inderdaad blijvend zal zijn en nooit kan worden genezen. Het kan ook worden overgedragen als een gemodificeerd genoom op uw kinderen en volgende generaties.

Maar je vindt het niet erg. Je wilt ontsnappen aan deze onderdrukking, deze gezondheidstirannie. Jij gaat:  alsjeblieft, geef me het vaccin !

En dan, zeggen ze je, als je eenmaal bent ingeënt, is er een kans dat iets van wat je gewend bent weer ‘normaal’ wordt – wat betekent dat sommige dingen weer ‘normaal’ worden.

Maar over het algemeen vertellen de WEF-auteurs, de dienaren van de meesters van het universum, je ook dat je maar beter kunt wennen aan een  nieuw normaal.  Ze vertellen je eigenlijk nooit wat het nieuwe normaal precies inhoudt.

Maar ze vertellen je wat er mis is met de huidige wereldorde, die bestaat uit een verzameling soevereine natiestaten en wat de Nieuwe Wereldorde – allemaal onder één regering – zou aanpakken.

Maar ze zeggen niet hoe en door wie – en wat de nieuwe rol van  Wij, het Volk , zal zijn, van degenen die de imploderende ramp overleven. Het kan dicht bij slavernij zijn.

Maar het is nooit te laat. We hebben de wilskracht en solidariteit, als we het naspelen, om deze ramp te stoppen. Het is  nu de tijd om weerstand te bieden .  We kunnen de verwoeste economie en bestaansmiddelen weer opbouwen als een project van de mensheid, in overeenstemming met onze collectieve behoeften, met het principe  dat we onze gulle en mooie Moeder Aarde geen schade berokkenen .

We moeten het dictaat van de Grote Reset niet volgen, niet verleid worden door de wortel van een nieuw paradijs, maar ons ertegen verzetten en de teugels van de wederopbouw in onze eigen handen en geest nemen – het gemeenschappelijke belang van de mensheid nastreven .

Dit is wat er mis is, zelfs in de ogen van Schwab en Malleret. Er is een wijdverbreide en steeds groeiende armoede; ongebreidelde ongelijkheid; racisme; onrecht – de noord-zuidkloof – en tot slot een wereldbevolking die te snel groeit en al te groot is. Er is natuurlijk meer, veel meer mis met onze beschaving.

De twee auteurs vermijden te vermelden dat hebzucht, kunstmatig gezaaid conflicten en oorlogen – zowel biologisch als door geweren en bommen – grenzeloze exploitatie van niet-hernieuwbare natuurlijke hulpbronnen, van het stelen van publieke middelen om ze te privatiseren, van het monumentale onrecht van neokolonisatie van de wereld. South – wordt aangedreven door de zeer diepe duistere duivelse elite die wil dat we de nieuwe Global Reset adopteren en eraan bezwijken.

Het Great Reset-boek vermeldt niet dat er voldoende voedsel is om de huidige en toekomstige wereldbevolking te voeden. Al enkele jaren geleden heeft FAO – de Voedsel- en Landbouworganisatie van de VN – gezegd dat er genoeg voedsel is om ten minste 12 miljard mensen te voorzien van de huidige technologieën.

Het voedsel wordt natuurlijk niet goed verdeeld, wordt tegengehouden voor speculatie en prijsstijgingen – waardoor arme landen een eerlijk aandeel krijgen om hun bevolking te voeden.

Honderdduizenden mensen verhongeren en sterven als gevolg van speculatie met voedselgewassen – en dat is duidelijk te zien aan de speculanten, de gevestigde beurzen en de beurzen voor landbouwgoederen, zoals de Chicago Mercantile Exchange, oorspronkelijk de ‘Chicago Butter and Egg Board’ (opgericht in 1898). Er zijn tientallen van dergelijke speculerende wisselkantoren in het noorden van de wereld.

De bewering van de FAO dat er genoeg voedsel is voor de huidige en toekomstige wereldbevolking, verklaart niet eens het enorme potentieel van technologie en verbetering van de agrarische efficiëntie van gezonde voedselproductie.

De voedselproductie in Rusland is tegenwoordig bijna volledig biologisch – GGO’s zijn grondwettelijk verboden – en voedsel is er in overvloed. Rusland is de grootste tarwe-exporteur ter wereld geworden: biologische tarwe.

Gezien de vernietiging van het milieu door de neoliberale constante winst-hebzucht, de eeuwige fetisj van meer en meer consumptie en groei, kan een Grote Reset of een Grote Transformatie (IMF) inderdaad gerechtvaardigd zijn, maar niet door de opgelegde globalistische voorwaarden van het WEF en IMF, door de machten achter de vernietiging; niet onder de voorwaarden van het wereldwijde bedrijfsbankieren, van het wereldwijde militaire complex en van Silicon Valley, dwz de 5G-aangedreven (en binnenkort 6G) kunstmatige intelligentie (AI), of breder, het internet der dingen (IoT).

Een reset moet een mensenreset zijn, waarbij alleen wij, de mensen, de baas zijn en de voorwaarden voor de reset bepalen. Een reset die niemand achterlaat en die niet gericht is op het elimineren van “overtollige” populaties – zodat de rijken en machtigen langer kunnen leven met de resterende hulpbronnen van Planeet Aarde. Omdat dat echt hun doel is – de elite van de globalisten.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Donald Trump heeft echte reden om bezorgd te zijn: democraten streven deze keer naar verantwoording

Hun krachtige tools zijn biowarfare, onzichtbare vijanden, zoals virussen, dwz corona – en vaccins tegen de virussen die ze überhaupt de wereld opleggen.

Slim: Eerst val je aan en dood je, dan bied je redding aan aan de overlevenden – en dood je tegelijkertijd met de middelen van redding. Het heet dansen op veel bruiloften, en onderweg deel je om te veroveren.

Verdeel de plandemische gelovigen van de niet-gelovigen;

Verdeel tussen de maskerdragers en de maskerdemonstranten, verdeel tussen degenen die geloven dat “sociale afstand nemen” het antwoord is, en degenen die weten dat sociaal afstand nemen de ziekte en uiteindelijk het proces van sterven versnelt.

Ze creëren een sfeer van vijandigheid en conflicten onder degenen die vrienden waren.

De twee meesters van de Great Reset, Klaus Schwab en Thierry Malleret, raken dit delicate onderwerp niet aan in hun boek. In plaats daarvan praten ze over kansen en risico’s. Ze beweren dat deze covid-19 pandemie – laten we Plandemic inschakelen, zoals duidelijk gepland – een zeldzame kans biedt om de Grote Reset goed te krijgen. Ze noemen het een  Window of Opportunity.

Ze praten over het postpandemie-tijdperk – als het wondermiddel van de toekomst voor de mensheid, want als we deze  unieke kans grijpen  om samen te werken en tussen landen samen te werken aan een mondiale staat, grotere onderlinge afhankelijkheid, zullen we grip kunnen krijgen op alle kwalen, armoede, ongelijkheid en onrecht.

Maar de auteurs leggen niet uit hoe. Ze praten niet over verloren nationale soevereiniteit – verloren culturele soevereiniteit door de een geglobaliseerde en mondiaal bestuurde wereld te omarmen – het verlaten van de natiestaat en in plaats daarvan overgeven aan een Ene Wereldmacht.

Dat is niet alles. Het wondermiddel van de toekomst wordt bekroond door de Parel van de Vierde Industrialisatie – Kunstmatige intelligentie (AI). Het wordt mogelijk gemaakt door een 5G-elektromagnetisch veld, waardoor het internet der dingen (IoT) mogelijk wordt. Schwab en Malleret zullen niet zeggen, pas op, er is tegenstand. 5G kan nog steeds worden geblokkeerd.

Het bestaan ​​en de verdere ontwikkeling van 5G is nodig voor bewaking en controle van de mensheid, door alles te digitaliseren, inclusief de menselijke identiteit en geld.

Het zal zo eenvoudig zijn, geen contant geld meer, alleen elektronisch, digitaal geld – dat is ver buiten de controle van de eigenaar, de waarheidsgetrouwe verdiener van het geld, aangezien het toegankelijk is voor de wereldwijde overheid en wordt ingehouden en / of gebruikt om onder druk te zetten burgers misdragen om de van bovenaf opgelegde normen te gehoorzamen.

Je gedraagt ​​je niet volgens onze normen, geen geld om voedsel, onderdak en gezondheidszorg te kopen, we laten je verhongeren. Geen reizen meer. Geen openbare evenementen meer bijwonen. Je wordt geleidelijk in je eigen eenzame opsluiting geplaatst.

De wereldwijde dictatoriale en tirannieke commandeering door digitale controle over alles is de essentie van de 4 e  eeuw van de industrialisatie – sterk gepromoot door de WEF’s Great Reset.

De wereldwijde universele lockdown – alle 193 VN-leden tegelijk (wat een toeval!) – is al verwoest en zal dat de komende jaren blijven doen, onze economie, banen, bedrijven, bestaansmiddelen, samenleving, sociale cohesie – noem maar op – wat we ‘normaal’ noemden, is weg, voor altijd verdwenen.

Dat herhalen Schwab en Malleret keer op keer. Terwijl ze angst verspreiden, vertellen ze ons dat je je beter kunt aanpassen aan het nieuwe normaal. Terugkijken op de ruïnes veroorzaakt door het begin van de vernietigende Grote Reset is niet goed.

Er is geen hoop, vertellen ze ons. Vertrouw in plaats daarvan op de toekomst, de nieuwe Great Reset. Het zal opstaan ​​uit de as van het verleden en zal de mensheid – degenen die overleven – op de lange termijn een beter leven geven op een minder bezette wereld. Dus het WEF-verhaal.

De twee “wijze mannen” hameren het genadeloos in bij elke gelegenheid en op elke hoek,  nooit kan de wereld weer normaal worden. Ze doen alsof ze ons doen geloven dat Covid-19 ons deze unieke kans heeft gegeven om opnieuw te beginnen, met een Grote Reset.

Het verdraait de waarheid, want de realiteit is precies het tegenovergestelde – zij – de duivelse elite, de donkere diepe staat – creëerden Covid-19, om ons op te sluiten, in sociale scheiding, in quarantaines, zodat ze ongestoord de prestaties van de mensheid in duidelijk zicht onder het voorwendsel ons te beschermen tegen het onzichtbare covid-virus. In werkelijkheid bereiden ze zich voor op de Global Great Reset.

Er is echter een reëel risico dat de auteurs erkennen, namelijk dat een sterk nationalistisch gevoel kan aanhouden. Ze noemen het ” een gebroken gevoel van normaliteit” . Nationalistisch denken kan facties van de wereld ‘naar binnen’, meer patriottisch maken.

Zij, de “nationalisten”, zullen streven naar verdeeldheid of afschaffing van deze nieuwe wereldregering. De WEF-auteurs zien deze nationalistische trend – ze noemen het nooit behoud of terugkeer naar soevereiniteit – als gevaarlijk. Ze voorspellen dat het zal resulteren in voortdurende conflicten en revoluties. Opstanden in plaats van bouwen aan het algemeen welzijn. Maar wij, de mensen, weten beter. We kunnen weerstand bieden.

Schwab en Malleret ontkomen niet aan het vermelden van de VN-agenda 2030 – de duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG) die zowel het voorwendsel als de ruggengraat vormen van de VN-agenda 2030 – die niet kan worden bereikt zonder een wereldwijde en grote reset, omdat ze samenwerking en samenwerking vereisen. onder naties die dezelfde visie hebben – een geglobaliseerde One World Order.

Agenda 2030 is nauw verbonden met Agenda 21, de Verklaring van Rio over milieu en ontwikkeling, aangenomen door meer dan 178 regeringen tijdens de conferentie van de Verenigde Naties over milieu en ontwikkeling (UNCED), gehouden in Rio de Janeiro, Brazilië, van 3 tot 14 juni 1992. De Global Warming / Global Climate Change-agenda vloeit daaruit voort.

Dit is de truc: Naties, voornamelijk ontwikkelingslanden, die zich abonneren op het bereiken van de wonderbaarlijke menselijke rechtvaardigheid 17 SDG’s, zullen geld, hulpgeld, leningen en subsidies krijgen van het IMF, de Wereldbank en andere soortgelijke geglobaliseerde instellingen om te werken. om deze doelen te bereiken. Maar – op voorwaarde dat ze de Grote Reset volgen en zich eraan onderwerpen.

Toch weten we dat deze 17 nobele doelstellingen van gelijkheid, rechtvaardigheid en een evenwichtige wereld zijn een fantasie, hetzelfde als de 8 Millennium Development Goals (let op de 8 waren th  Doel:  “Het ontwikkelen van een mondiaal partnerschap voor ontwikkeling”),  die eindigde in 2015 .

Bijna geen van de 8 doelen (plus 21 doelen en 60 indicatoren voor het meten van vooruitgang tussen 1990 en 2015) is door een land gehaald. Nu worden ze vervangen door de nieuwe 17 SDG’s – VN-Agenda 2030 – die ook niet zullen worden gehaald. De SDG’s zijn een instrument om het Globale Zuiden verder tot slaaf te maken door het Globale Noorden.

De goedmaker is dat de wereld geen uniforme plek is met een homogene bevolking. Dat is waar Schwab en Malleret onbewust gelijk hebben door weerstand te voorspellen.

Moeder Aarde is divers, kleurrijk en haar populaties zijn er in alle vormen, talen en culturen. De wereld bestaat uit een uitgestrekte, universele, heterogene mensheid die zich van nature niet zal onderwerpen aan het dictaat van enkelen. Onmogelijk.

Dit kan ontegensprekelijk leiden tot een verdeeldheid jegens twee of meer machten – de globalisten en de nationalisten of de patriotten, zoals de globalisten hen vernederend noemen die hun nationale identiteit willen behouden, hun nationale soevereiniteit – een soevereiniteit die niet ophoudt bij de politieke niveau, maar omvat monetaire soevereiniteit en de individuele en collectieve soevereiniteit van mensen.

Voor de “nationalisten” en “patriotten” kan de nationalistische trend leiden tot echte democratie – misschien komt een democratie die we nooit hebben gekend voort uit een autonome en soevereine reset door het volk; een veel aantrekkelijkere optie dan de Grote Reset die de mensheid werd opgedrongen door een kleine globalistische elite.

De opdeling in twee (of meer) kampen kan leiden tot conflicten en oorlogen, tot bloedvergieten. Dus waarschuwen Schwab en Malleret. Maar een groep soevereine naties met onderlinge allianties mag niet eindigen in conflicten en oorlogen.

Integendeel. Ze zullen bloeien en bloeien – een eindeloze creatie en ontwikkeling, met respect voor elkaar.

Inderdaad, de manier waarop het volk de wereld opnieuw instelt, kan ongehoorde en ongelooflijke allianties creëren. Zoals vrienden werden verdeeld door de covid-drive voor een grote reset, zo kunnen vijanden in de toekomst vrienden en bondgenoten worden – met als doel onafhankelijke, autonome en soevereine naties en mensen te blijven.

Dit soort eenheid vormde de kern van de oprichting van de  Confoederatio Helvetica , het huidige Zwitserland. We staan ​​samen in de verdediging en wederzijds respect, maar behouden onze soevereiniteit in het dagelijks leven. Zo spraken de drie vertegenwoordigers van drie provincies onder de tirannie van Habsburg in 1291, en de Zwitserse Confederatie werd 729 jaar geleden geboren.

Hoop en licht zullen zegevieren. Wij, de mensen, hebben de macht .

 

Lees ook:  Grote gaten in het Covid 'Spike'-verhaal

***

Peter Koenig is een econoom en geopolitiek analist. Hij is ook een watervoorraden en milieuspecialist. Hij werkte meer dan 30 jaar met de Wereldbank en de Wereldgezondheidsorganisatie over de hele wereld op het gebied van milieu en water. Hij doceert aan universiteiten in de VS, Europa en Zuid-Amerika. Hij schrijft regelmatig voor Global Research; ICH; New Eastern Outlook (NEO); RT; Tegenstromen, Spoetnik; PressTV; De 21ste eeuw; Greanville Post; Verdedig Democratie Pers; The Saker Blog, de en andere internetsites. Hij is de auteur van  Implosion – An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed  – fictie gebaseerd op feiten en op 30 jaar Wereldbank-ervaring over de hele wereld. Hij is ook co-auteur van De wereldorde en revolutie! – Essays van het verzet . Peter Koenig is een onderzoeksmedewerker van het Center for Research on Globalization.Comments

comments