Geschiedenis wissen en waarheid wissen: censuur en het vernietigen van documenten is de hoeksteen van tirannen

Geschiedenis wissen en waarheid wissen: censuur en het vernietigen van documenten is de hoeksteen van tirannen

21 september 2020 0 Door Indignatie redactie

“Als de hele mensheid min één één mening zou hebben, zou de mensheid niet meer gerechtvaardigd zijn om die ene persoon tot zwijgen te brengen dan hij, als hij de macht had, gerechtvaardigd zou zijn om de mensheid tot zwijgen te brengen.”

~ John Stuart Mill, On Liberty ch. 2 (1859)

Tirannie vereist dat de waarheid het zwijgen wordt opgelegd, dat de echte geschiedenis wordt gewist en herschreven, dat spraak wordt beperkt en dat individuele gedachten het zwijgen worden opgelegd. In deze tijd van voortdurende onrust, valse vlaggen, oorlogen, burgerlijke onrust en nu intern bioterrorisme en gefabriceerde pandemieën, is een belangrijke agenda van het staatsapparaat om alle afwijkende meningen het zwijgen op te leggen en conformiteit verplicht te stellen. Gezien het plan van de staat voor totale controle is het absoluut noodzakelijk dat het kritiek onderdrukt en de macht behoudt om het reguliere verhaal te beheersen, terwijl het agressief alle andere weerstand en vragen elimineert. Dit is de toestand van de wereld waarin we vandaag leven. Aangezien de zaken blijven verslechteren, kan non-conformiteit niet worden toegestaan ​​als global governance en een wereldwijde reset succesvol willen zijn.

De huidige censuur heeft niveaus bereikt die in het verleden niet zijn gezien, en met alle geavanceerde technologie die beschikbaar is, zou dit snode complot om de denkers het zwijgen op te leggen en de waarheid te verbergen, alle vormen van spraak kunnen beïnvloeden. Het wordt veel moeilijker om waarheidsgetrouwe informatie te vinden, aangezien mensen zoals Google, Amazon, YouTube, Facebook, Twitter en vele andere locaties inhoud en toegang tot inhoud in een razendsnel tempo elimineren. Er gaat zelden een dag voorbij zonder dat iets dat ik aan het lezen of onderzoek ben op deze sites wordt verwijderd of verborgen. Dit kan alleen leiden tot een wereld die alleen door propaganda wordt verteerd, waardoor wordt gegarandeerd dat alleen het staatsverhaal in een gangbaar of gemakkelijk toegankelijk formaat wordt gepresenteerd. Dit is een gevaarlijke situatie, vooral gezien de waarschijnlijkheid dat door vaccinatie of andere methoden,

Dit is geen nieuw fenomeen, aangezien tirannen in de geschiedenis van de mensheid schrijven en spreken hebben gecensureerd om hun machtsstructuur te beschermen. Macht wordt altijd gekweld door iedereen die durft te denken, en door iedereen die twijfelt. In de oudheid en niet zo oude tijden werden boeken verbrand om te voorkomen dat de bevolking toegang zou krijgen tot materiaal dat niet door de troon of door de huidige politieke autoriteit werd geaccepteerd. In gevallen van verzet tegen ‘hoge’ autoriteit werden velen ook door de staat vermoord, en in veel gevallen waren deze ‘zuiveringen’ gericht op de ontwikkelde klasse, omdat ze het vermogen hadden om kritisch te denken en hun ideeën publiekelijk te uiten. Degenen die de macht hadden met wapengeweld, zouden nooit kritiek en afwijkende meningen toelaten, omdat dat zou kunnen leiden tot vijandigheid en opstand van de mensen.

In deze tijd van Covid en deze nepviruspandemie zijn de dingen gedeeltelijk veranderd, maar veel is zoals het altijd is geweest door de geschiedenis heen. Dit is een van de redenen waarom geschiedenis zo belangrijk is, want ongeacht vooruitgang en innovatie zijn de onderliggende motieven van de heersende klasse in de loop van de tijd weinig veranderd. Geld, macht en controle zijn altijd de belangrijkste zorgen van de heersende klasse geweest, het is alleen dat de methoden om die macht en controle te behouden zijn veranderd. In plaats van het zwaard en de guillotine zijn propaganda en angst de belangrijkste instrumenten geworden om de mensen voor de gek te houden tot naleving. Om propaganda te laten werken, is het elimineren van afwijkende meningen absoluut noodzakelijk. Censuur speelt een grote rol bij elke poging om steun van de massa te krijgen, want zonder de mogelijkheid om het grootste deel van de mensen te bereiken, raken de waarheidsvertellers gemarginaliseerd,

Lees ook:  AMERIKA BLOKKEERT Hoofd van de FCC en de meest gehate man van internet, Ajit Pai, heeft zojuist gezworen om de eerste wijzigingsrechten online te doden

De grootste censuur-push in de geschiedenis vindt vandaag plaats, wat betekent dat de grootste propagandapoot ook gaande is. Deze false flag-gebeurtenis, de coronaviruspandemie genaamd, gaat niet over één koning die controle over zijn onderdanen zoekt, maar over de weinigen die proberen de hele planeet over te nemen. Dit is een wereldwijde inspanning die wordt geleid door de weinige topelites, waarbij hun machtstentakels bijna elk land op aarde bereiken door controle over de banken, bedrijven, stichtingen en het hele politieke klassensysteem.

Velen hebben gevochten en zijn omgekomen om de vrijheid van meningsuiting te beschermen, maar alle spraak wordt nu aangevallen door de machten van het kwaad. Als de globalisten hun zin krijgen, zal de vrijheid van meningsuiting voor altijd verloren gaan. Dit is de wereld van de verzadiging van internet en computersystemen. Censuur krijgt vandaag een nieuwe look die bedoeld is om dezelfde doelen te bereiken als in het verleden. Door gebruikers op de zwarte lijst te zetten, inhoud te blokkeren en algoritmische manipulatie heeft de staat controle over informatie, en met die controle over informatie is het logisch dat het grote publiek dan gemakkelijker te manipuleren en onder controle te houden zal zijn. De acceptatie van tracking en tracing-technologie, voortdurende isolatie, vaccins die de DNA-structuur van individuen kunnen veranderen, chips en kleurstoffen die het merkteken van het beest nabootsen, en een aanhoudende staat van angst zullen leiden tot een einde aan de normaliteit. Het beoogde resultaat is een nieuwe orde, een ‘nieuw normaal’, dat volledig zal worden gecontroleerd door heersende ‘experts’ die beweren in staat te zijn u te ondersteunen, te beschermen, te sussen, aan al uw behoeften te voldoen en uw zorgen weg te nemen. Dit systeem wordt technocratie genoemd en is afhankelijk van een maatschappelijke klasse die volledig wordt gecontroleerd door een hogere klasse. Klinkt dit bekend? Het zou moeten, want dat is de behoefte van alle tirannen, maar in deze tijd zal het er heel anders uitzien.

Dit alles is afhankelijk van een bereidwillig publiek, en om die totale naleving op zo’n grote schaal te bereiken, moet de menselijke geest worden gebroken en moeten liefde, familie, emotie, verantwoordelijkheid, open communicatie, massale bijeenkomsten en debat worden onderdrukt. . Zodra de zielige massa deze list accepteert en instemt met de komende mandaten, zullen ze worden getransformeerd in een machinale toestand door middel van technologische manipulatie die het leven gemakkelijker en handiger zou maken. Een volledig gedigitaliseerd systeem is nodig om de constante controle te behouden. Dit klinkt misschien bizar en lijkt op een dystopische sciencefictionroman, maar dat is omdat het precies is wat het is. De nieuwe wereld komt eraan, en door de waarheid te elimineren, onze historische wortels te elimineren en alles wat echt en eerlijk is te verbergen, blijft er een fantasie over, maar deze fantasie zal dodelijk zijn.

Zoek de waarheid, zoek eerlijkheid, stel vragen en geloof niets tenzij dit persoonlijk kan worden geverifieerd. Sta niet toe dat deze monsters uw levens overnemen die beweren uw redders te zijn.

“Er is meer dan één manier om een ​​boek te verbranden. En de wereld is vol met mensen die rondrennen met verlichte lucifers ”.

~ Ray Bradbury – “Fahrenheit 451: A Novel,” (1953). p. 209, Simon en Schuster

lewrockwell.com

Lees ook:  Haat bedreigt ons allen

Comments

comments