Coronavirus? Hoe zit het met het westerse virus?

Coronavirus? Hoe zit het met het westerse virus?

25 september 2020 0 Door Indignatie redactie

Hoewel we bij indignatie veel schrijven over het Coronavirus, wordt het tijd dat we een tweede virus noemen. Een die veel gevaarlijker, bedreigender is en zelden de aandacht krijgt die het verdient. Vandaag noemen we het; het westerse virus is dik of zwaarlijvig. 

Waarom is dik of zwaarlijvig zijn belangrijk?
Obesitas en dik zijn, die in het Westen steeds vaker voorkomen. In Europa is ongeveer 53 % van de mensen ofwel te dik of zwaarlijvig geworden. Deze mensen zijn ziek. Hoe ziek vraag je? Om professor over obesitas te citeren, Van Rossum :

“Als je te veel vet op je buik hebt, heb je waarschijnlijk een chronische ontsteking in je lichaam. Dit werkt niet voor je immuunsysteem, als er dan een virus of bacterie wordt opgeteld. Het is te veel voor je lichaam “

Hoewel de esthetiek van dik zijn niet ter discussie staat, zullen de gevolgen van het hebben van steeds meer dikke of zwaarlijvige mensen in een samenleving ons grootschalige problemen opleveren. Aangezien de kans groter is dat ze in het ziekenhuis worden opgenomen of zelfs sterven aan het Chinese virus, zullen degenen die geplaagd worden door het westerse virus meer in paniek raken dan de gemiddelde burger. Hierdoor kan de massahysterie vat krijgen. De media spelen briljant mee, ze leggen niet uit dat veel van de Chinese virusdoden onder meer mensen zijn die niet trainden, de hele dag hamburgers aten en dagelijks meer dan 100 keer de gemiddelde aanbevolen hoeveelheid suiker consumeerden. 

Ze zijn het slachtoffer van ‘COVID’, wordt ons verteld, niet van hun eigen levensstijl. Ik kan mijn hoofd hier gewoon niet omheen slaan! Als je zo dik bent dat je een griep niet meer kunt overleven, wat is eigenlijk de oorzaak van je overlijden of ziekenhuisopname? 

Obesitas
Mijn lichaam / mijn keuze!

Waarom doet niemand iets?
Er zijn verschillende redenen waarom dikke mensen en zwaarlijvige mensen ermee wegkomen. De beweging voor positiviteit van het lichaam ondersteunt bijvoorbeeld schaamteloos ongezonde levensstijlen, waardoor dikke mensen een excuus krijgen om niet te veranderen en alle argumenten tegen hen af ​​te weren. Wat ook niet helpt, is dat de gemiddelde westerse persoon er gewoon niet van houdt om dingen te doen die moeilijk zijn. Trainen en een goed dieet volgen is moeilijk, op de bank naar Cuties kijken terwijl je friet eet en koolzuurhoudende pop drinkt is vrij eenvoudig. Laten we niet vergeten dat dikke mensen de neiging hebben lui te zijn ( bron ) Dus dikke mensen zullen waarschijnlijk zelf niets aan hun problemen doen. Ze zullen hoogstwaarschijnlijk actief voorkomen dat anderen maatregelen tegen hen nemen.Lees ook:  Hypothyroid Nation - Is dit waarom Amerikanen zwaarlijvig, mentaal onstabiel en onvruchtbaar werden?

Zullen politici iets doen? Laten we eens kijken naar de realiteit van het electoraat. Als de meerderheid te dik of zwaarlijvig is, is er geen politiek gewin te behalen door strenge maatregelen tegen dikkerds voor te stellen, dat zal waarschijnlijk averechts werken. Veel dikke mensen zijn ook in het kamp voor positiviteit van het lichaam, dus ze zullen actief proberen elke aanval op deze ongezonde levensstijl te stoppen. Lockdowns waren een geweldig voorbeeld van deze nieuwe door vet gedomineerde wereld. Terwijl sportscholen moesten sluiten tijdens lockdowns, mochten McDonalds en andere fastfoodketens open blijven. Dikke mensen konden doorgaan zoals altijd, fitte mensen moesten alternatieven zoeken om hun luie landgenoten te beschermen. 

Wat zal de toekomst voor ons in petto hebben? We vlakken de curve van obesitas in het Westen niet af. Dit is een probleem, zolang dit dikke en zwaarlijvige electoraat groter wordt, zullen we steeds minder kunnen doen om hen actief te beschermen tegen zichzelf en kwaadaardige bedrijven. Tegelijkertijd zullen dikke mensen steeds meer eisen gaan stellen, grotere vliegtuigstoelen, vertegenwoordiging in advertenties maar ook ernstige lockdowns van niet-bedreigende ziekten. Aangezien de zorgkosten omhoogschieten, zullen de rekeningen voor dit soort problemen evenredig worden verdeeld tussen fitte en dikke mensen. Dus zelfs als u fit bent, heeft u geen immuniteit voor de gevolgen van dit probleem.

Obesitas
De kosten van een dik land

U denkt misschien dat ik overdrijf, maar ik zal u iets vertellen. Weet je nog hoeveel media-aandacht Al-Qaeda kreeg? Obesitas en dik zijn hebben meer van onze mensen gedood dan ooit tevoren. Toch zwijgt de media bijna, onze politici vermijden het en geven enkel positief klinkende tips.

Het wordt tijd dat we stoppen met de War on Terror en de oorlog verklaren aan het Western Virus. We moeten de fastfoodrestaurants op slot zetten, de mensen die gif verkopen arresteren en de dikkerds de gevolgen van hun eigen keuzes laten voelen. We moeten de bocht afvlakken en veel buiken. Laat ze betalen door middel van belastingen en hen dwingen om te oefenen. Als we niets doen, rollen ze gewoon over ons heen. (woordspeling bedoeld) 

Geniet van 0% BTW op alle mondkapjes waardoor wij ze voor een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Goedkoopste mondkapjes van Nederland!

✓ 100 stuks voor 24,99, de laagste prijs van Nederland
✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNL
✓ 3-laags mondkapje van A-kwaliteit
✓ Met GB/T32610-2016 keurmerk

Lees ook:  LOKIN-20: Het lockdown-regime veroorzaakt toenemende gezondheidsproblemen

€24,95

Nu kopen is morgen in huis klik hier om te bestellenHerbruikbaar mondkapjes – Kinderen

€9,99

Wil jij een herbruikbaar mondkapje voor kinderen bestellen?

Dit product is een herbruikbaar mondkapje voor kinderen inclusief filter. Je kinderen zijn hiermee beter beschermd. Je kunt dit product wassen in de wasmachine, of de filter vernieuwen met een nieuwe filter. Door de extra filter welke erin zit, komt er geen stof of andere bacteriën door. Dit geeft een goed en beschermend resultaat.

✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNLComments

comments