Trump na Clinton in 2016 Biden moet op drugs getest worden terwijl hij probeert om de verwachtingen van het debat te verlagen

Trump na Clinton in 2016 Biden moet op drugs getest worden terwijl hij probeert om de verwachtingen van het debat te verlagen

28 september 2020 0 Door Indignatie redactie

Toen hij zondagochtend onderweg was naar zijn privégolfclub in Virginia , riep president Donald Trump Joe Biden op om voor of na het presidentiële debat van dinsdag een drugstest te doen. Het is het laatste geval waarin de opperbevelhebber, zonder enig bewijs te leveren, beweert dat de voormalige vice-president drugs heeft gebruikt voor openbare optredens. “Ik ga ermee akkoord om er ook een te nemen” , tweette hij .

No Title

I will be strongly demanding a Drug Test of Sleepy Joe Biden prior to, or after, the Debate on Tuesday night. Naturally, I will agree to take one also. His Debate performances have been record setting UNEVEN, to put it mildly. Only drugs could have caused this discrepancy???

In 2016

No Title

Landing in New Hampshire soon to talk about the massive drug problem there, and all over the country.

De tweet kwam op een moment dat Trump bezig is om de verwachtingen voor zijn prestaties in het debat te verlagen na jaren waarin de president zijn tegenstander als “slaperig” heeft gekarakteriseerd en nauwelijks twee gedachten aan elkaar kan rijgen. Sommige strategen zeggen dat de Trump-campagne Biden onbedoeld een sterk voordeel heeft opgeleverd voorafgaand aan het debat door de verwachtingen zo veel te verlagen dat hij voorop zal komen, wat er ook gebeurt. Zelfs een louter fatsoenlijk debat door de voormalige vice-president zou er uiteindelijk uit kunnen zien als een grote overwinning .

Lees ook:  Baudet en racisme

Trump is onlangs druk bezig geweest met het veranderen van het verhaal, omdat hij erop stond dat Biden het goed zal doen in het debat. Op vrijdag vertelde Trump bijvoorbeeld herhaaldelijk supporters tijdens een bijeenkomst in Newport News, Virginia dat Biden het goed zou doen in het debat. “Ze zeiden: ‘Hoe denk je dat hij het gaat doen in het debat?’, Ik denk dat het goed is,” zei Trump . “Hij doet het al 47 jaar, ik denk dat hij het goed zal doen.” Trump gaf toen de media de schuld en zei dat zelfs als Biden “het gewoon goed doet … ze zullen zeggen dat het de grootste debatoptreden in de geschiedenis was.”

No Title

Trump repeatedly says that he expects Joe Biden to do well in next week’s debate. #DefiningDownExpectations pic.twitter.com/ZDxh463LMJ

Het lijkt erop dat een deel van de poging om de verwachtingen van Biden te verbeteren, is hem te beschuldigen van drugsgebruik. “Ik denk dat er waarschijnlijk – mogelijk – drugs bij betrokken zijn,” zei Trump eerder deze maand in een interview met Fox News-presentatrice Jeanine Pirro . ‘Dat is wat ik hoor. Ik bedoel, er zijn mogelijk medicijnen. Ik weet niet hoe je kunt gaan van zo slecht zijn dat je er niet eens een zin uit kunt krijgen … ‘Trump maakte die zin niet af.

De opperbevelhebber lijkt een lichte obsessie te hebben met drugs en debatten. In 2016 had Trump ook opgeroepen tot een drugstest voor een debat, wat suggereert dat zijn toenmalige rivaal, Hillary Clinton, mogelijk drugs gebruikte om haar debatprestaties te verbeteren . “Ik weet niet wat er met haar aan de hand is”, zei hij tijdens een campagnebijeenkomst in oktober 2016. “Ze was helemaal opgepompt aan het begin en aan het einde was het zoiets van ‘take me down’.”Lees ook:  Het vertrouwen van Europeanen in de VS als wereldleider stort in tijdens de pandemie

Comments

comments