Maxwell, Israeli Spying en de Epstein Connection

Maxwell, Israeli Spying en de Epstein Connection

29 september 2020 0 Door Indignatie redactie

Lang voordat het Pegasus-schandaal de media op zijn kop zette, waren de Israëlische inlichtingendiensten berucht om   hun alomtegenwoordige – en sommigen zeggen subversieve – invloed. Een recente maar nu vergeten aflevering onthulde dat de Israëlische regering het Witte Huis bespioneerde en ‘pijlstaartroggen’ plantte op strategische locaties rond Washington DC. Israël ontving geen berisping voor die spionage en de VS accepteerden de ontkenningen van een aangeklaagde crimineel . Dergelijke onderwerpen worden lichtelijk gerapporteerd in de Amerikaanse media, en zelfs wanneer ze worden gerapporteerd – bijvoorbeeld mossad die zijn eigen burgers bespioneert – worden de verhalen in een gunstig daglicht gesteld.

Misschien minder bekend is dat de ‘start-up-natie’ kwaadaardige code subsidieert die is ontworpen om mensenrechtenactivisten, indieners en dissidenten aan te vallen. Deze ‘start-ups’ van bedrijven zijn door de overheid gesubsidieerde entiteiten die sociale media manipuleren en spyware leveren aan repressieve regimes over de hele wereld, zoals:

Psy-Group

NSO-groep

Zwarte kubus

Cyberbit

Q Labs

Novalpina hoofdstad

… en nog veel meer. Deze bedrijven worden – hetzij openlijk of heimelijk – gesteund door de Israëlische regering, terwijl de Israëlische media trots hun anti-Palestijnse bedoelingen bekendmaken .

Hoewel de NSO-groep beweert zijn spyware te leveren om ‘terroristen, drugshandelaren en pedofielen’ op te sporen, wordt NSO-spyware in plaats daarvan gebruikt om journalisten en dissidenten aan te vallen , door staatsexploitanten. De PSY-groep heeft nauwe banden met de Mossad en het Israëlische leger, werd zogenaamd stilgelegd toen Robert Mueller hem onderzocht wegens inmenging in de Amerikaanse verkiezingen van 2016 *, maar opereert nu in Parijs .

Israëls bespionering van de Verenigde Staten is natuurlijk een legende, maar de publieke perceptie van de VS van Israëlische inmenging in de verkiezingen in de VS is onduidelijk. Voor een diepe dekking hebben de Israëlische influencers samengewerkt met de grote media onder leiding van de CIA om de liberale samenzweringstheorie te promoten dat alleen Russische invloed een grote bedreiging vormt voor het Amerikaanse verkiezingsproces.

Maar zelfs Jared Kushner’s Observer erkent dat de Israëlische ondermijning van de democratie in de Verenigde Staten een veel tastbaarder en realistischer gevaar is. Maar het zou verkeerd zijn om te geloven dat de hedgefondsbeheerders en oligarchen die het Amerikaanse politieke proces bezitten en beheren, nu pas hun vijfde colonne-subversie hebben geïmplementeerd .   

Het is onvermijdelijk dat we ons moeten afvragen waarom de Israëlische bewakingsstaat zo openlijk en trots kwaadaardige spywareproducten op de markt brengt die gericht zijn op mensenrechtenactivisten en dissidenten. Een antwoord is een kans. Een dansende gummibeer op Tik Tok wordt beschouwd als een veiligheidsbedreiging, terwijl de NSO- verkoop van Pegasus aan brute dictaturen dat niet is. En Whatsapp .. Facebook .. Instagram – allemaal gehackt, uitgevoerd of gecontroleerddoor privébelangen namens de diepe staat – krijg geen eervolle vermelding van de opperbevelhebber als het gaat om spionage, terwijl Huawei dat wel doet. Het is dus niet alleen het Silicon Valley-monopolie dat het Evil Empire wil behouden, het is ook het Deep State-monopolie op openbare gegevens, noodzakelijkerwijs beheerd door particuliere bedrijven.

Natuurlijk heeft de Amerikaanse regering net als Israël talloze connecties met particuliere veiligheidsbelangen. De associatie van Google met de CIA komt bijvoorbeeld op In-Q-Tel. De CIA leidt de meeste grote Amerikaanse journalisten en media-editors clandestien. De operaties van de CIA zijn clandestien omdat het de Amerikaanse regering wettelijk verboden is om Amerikaanse burgers te bespioneren en te spioneren voor buitenlandse belangen. De Israëlische toezichtsstaat slaagt er echter gemakkelijk en openlijk in om die mogelijkheid te geven waar de VS niet legaal in kan voorzien.Lees ook:  Bij Trump's Impeachment draait alles om Rusland!

Israëls ‘start-ups’ bieden een proxy voor Amerikaanse spionage, als de nummer één one-stop-shop voor kwaadaardige spyware of beveiligingssoftware van welk type dan ook. Zelfs het Check Point-bedrijf is bijvoorbeeld een Israëlisch bedrijf. Het voor de hand liggende doel is ten eerste om de controle via de achterdeur te behouden. Het kennen van de geheimen van je tegenstanders – of ze nu echt of ingebeeld zijn – neutraliseert die tegenstander of resulteert in een alliantie . Ten tweede heeft de historische associatie met een bepaald precedentbepalend individu, Robert Maxwell, vele jaren geleden het potentieel van Israël als bewakingsstaat helpen vestigen.

Tot zijn mysterieuze dood in 1991 spioneerde Robert Maxwell bijna vijftig jaar voor de Israëlische inlichtingendienst. Evenzo was Maxwell een groot voorstander van cybernetica .   (zie: Springer-Verlag Robert Maxwell ; cybernetica en spionage lijken misschien gescheiden, maar dat zijn ze niet.) Robert Maxwell zag de waarde van social engineering om machiavellistische doelen te bereiken, en tot op zekere hoogte was Robert Maxwell een pionier in de sociale media van de dag . Net als Joseph Goebbels wist Robert Maxwell dat het beïnvloeden van wat de ongewassen massa gelooft van het grootste belang is om de macht van de staat te behouden.

Maxwell begreep ook dat het bij het verzamelen van inlichtingen belangrijk was wie er het meest winstgevend voor zou kunnen betalen, behalve staatsentiteiten. Maxwell werd echter ‘buitengesloten’ in de Verenigde Staten vanwege de Amerikaanse wet op titel 50, sectie 1801, die het verzamelen van inlichtingen namens buitenlandse mogendheden omschrijft . Jeffrey Epstein komt binnen.

Merk op dat de connectie tussen Robert Maxwell en Jeffrey Epstein niet gedocumenteerd is. Voor de Maxwell’s en hun soortgenoten – zoals de onderwereld van de maffia – is geheimhouding koning . Aangezien Ghislaine – de dochter van Robert Maxwell – de naam van haar echtgenoot niet zal onthullen … hoe kunnen we ooit verwachten de waarheid te horen over de relatie tussen Robert Maxwell en Jeffrey Epstein?

We hebben maar één beëdigde anonieme openbaring om te zeggen dat Robert Maxwell de eerste grote investeerder was in het vermogensbeheermonds van Epstein. Maar helaas, dat is van horen zeggen en indirect. Ondertussen leiden de grote media af en vertellen ons dat John Brockman de enabler van Epstein was .  Maar de geschiedenis van Jeffrey Epstein als een inlichtingenmiddel gaat veel verder terug dan dat.

Les Wexner pakte Epstein op in 1981. De Wexner Foundation begon in de vroege jaren 1980 als een militante pro-zionistische operatie en was zeker zonder twijfel bekend bij Robert Maxwell. En wie was de ‘key man’ van Wexner? Jeffrey Epstein. Maar betekent dat dat Maxwell Epstein rekruteerde als spion voor Israël? Voor nu – tenzij Ghislaine ervan getuigt – is het enige rokende pistool dat we hebben de gerapporteerde verklaring van Alex Acosta dat Epstein een inlichtingenmiddel was . Maar van wie?

Zoals we hebben onderzocht in de Navalny-zaak – een door het Westen geleide kwestie die nu verdacht afwezig is in de gevangengenomen media – “… bij gelegenheid waar de waarheid overal wordt opgeofferd, is de omstandigheid en de kans het enige dat overblijft.” Welnu, de ‘startende natie’ van Israël heeft veel banden met de startende cyberspionnenondernemers in de Maxwell-familie en er zijn veel omstandigheden in verband.

Epstein’s connectie met Christine Maxwell (zus van Ghislaine) en haar door de FBI geadopteerde software Chiliad is ongetwijfeld gekoppeld aan de voormalige Israëlische premier Ehud Barak en de ontwikkeling van Carbyne als een datamonitoringsapplicatie om de beweging van burgers te volgen. En Epstein schonk ook aan veel van de cybernetisch geïnspireerde inspanningen van Christine Maxwell . Toeval?

Een andere Maxwell – Isabel, president en oprichter, Maxwell-Communications Network – heeft nauwe banden met de Israëlische surveillancestaat via Commtouch (nu Cyren) en iCognito nu Puresight ) – allemaal activiteiten voor het verzamelen van inlichtingen.

Spionnen, spionnen, spionnen… de Maxwell’s. En Jeffrey Epstein. Toeval? De grote onthulling moet zijn waar de puzzelstukjes ontbreken – dat Ghislaine Maxwell Jeffrey Epstein’s handler was voor inlichtingenkwesties. Daarom is de potentiële getuigenis van Ghislaine Maxwell zo cruciaal – dat de waarheid over Epsteins connectie met zowel de Central Intelligence Agency van de Verenigde Staten als de Israëlische inlichtingendiensten moet worden onthuld … en hoe de machtigste westerse oligarchen betrokken zijn bij Epsteins perverse en gruwelijke misdaden.

* Rijke deviant, kindermisbruiker en voorvechter van beestachtigheid George Nader – een vertegenwoordiger van de Verenigde Arabische Emiraten en de bin Zayed-clan – evenals Steve Bannon, huurmoordenaar Ahmad Hassan Mohammad Asiri en Michael Flynn ontmoetten elkaar in 2017 om de regimeverandering in Iran te bespreken met Oprichter van PSY-Group, Joel Zamel.

Steve is een anti-oorlogsactivist, een gepubliceerde geleerde over het Amerikaanse monetaire systeem, en is als gastbijdrager verschenen voor The Duran, Fort Russ News, Herland Report, The Ron Paul Institute en Strategika51.    @newsypaperz

Geniet van 0% BTW op alle mondkapjes waardoor wij ze voor een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Goedkoopste mondkapjes van Nederland!

✓ 100 stuks voor 24,99, de laagste prijs van Nederland
✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNL
✓ 3-laags mondkapje van A-kwaliteit
✓ Met GB/T32610-2016 keurmerk

Lees ook:  Deutsche Bank betreurt de "associatie" met Jeffrey Epstein

€24,95

Nu kopen is morgen in huis klik hier om te bestellenHerbruikbaar mondkapjes – Kinderen

€9,99

Wil jij een herbruikbaar mondkapje voor kinderen bestellen?

Dit product is een herbruikbaar mondkapje voor kinderen inclusief filter. Je kinderen zijn hiermee beter beschermd. Je kunt dit product wassen in de wasmachine, of de filter vernieuwen met een nieuwe filter. Door de extra filter welke erin zit, komt er geen stof of andere bacteriën door. Dit geeft een goed en beschermend resultaat.

✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNLComments

comments