MeidasTouch en Bette Midler presenteren ‘You’re Moving Out Today’ #MoveTrumpOut

MeidasTouch en Bette Midler presenteren ‘You’re Moving Out Today’ #MoveTrumpOut

29 september 2020 0 Door Indignatie redactie

We zijn trots om onze nieuwe video ‘You’re Moving Out Today’ te delen met de bijbehorende hashtag #MoveTrumpOut gemaakt in samenwerking met Bette Midler.

We waren vereerd om te horen dat Bette een grote fan was van MeidasTouch en het behoeft geen betoog dat we allemaal lange tijd bewonderaars zijn geweest van haar legendarische carrière en haar politieke belangenbehartiging en strijd voor gelijkheid en burgerrechten.

Het originele nummer in de video is een bijgewerkte versie van ‘You’re Moving Out Today’, geschreven door Bette Midler samen met de productieve en getalenteerde zangeres en songwriters Carole Bayer Sager en Bruce Roberts.

De MeidasTouch-video belicht de vele manieren waarop Trump ondraaglijk, on-Amerikaans en de gevaarlijkste bedreiging voor het land is. De luchtige benadering van de videoclip en het lied, terwijl de ontnuchterende realiteit van Donalds mislukte leiderschap wordt besproken, probeert het lawaai van het geschreeuw en geschreeuw in het politieke discours te doorbreken en onze aandacht te richten op de onmiskenbare realiteit.

Trump is een dodelijke parodie op een leider in een bananenrepubliek die als een stier in een porseleinkast is losgelaten om onze democratie te keuren. Het nummer en de muziekvideo proberen die essentie op een manier vast te leggen die gemakkelijker verteerbaar is (hoewel ze nog steeds potentieel kotsen opwekt).Lees ook:  BREAKING: Diego #Maradona, een van de grootste voetballers aller tijden, sterft op 60-jarige leeftijd

Comments

comments