Rusland zou het Amerikaanse rijk nooit in diskrediet kunnen brengen zoals Trump dat heeft gedaan

Rusland zou het Amerikaanse rijk nooit in diskrediet kunnen brengen zoals Trump dat heeft gedaan

1 oktober 2020 0 Door Indignatie redactie

Goed.

Wauw.

Ik bedoel, wauw.

Dus voor het geval je het gemist hebt, het eerste presidentiële debat van de VS was alles wat het Amerikaanse imperium verdient en een eerlijke weerspiegeling van alles wat het Amerikaanse imperium is.

Als Vladimir Poetin in elk opzicht de inmenging in de verkiezingen was die de Democraten beweren te zijn, en als hij onbeperkte tijd en onbeperkte middelen had gehad om de perfecte negentig minuten durende propagandavideo te maken om de door de VS geleide unipolaire wereldorde in diskrediet te brengen, zou hij niet hebben kunnen ontwerpen een effectiever dan het optreden dat zojuist werd geleverd door president Donald Trump en democratisch genomineerde Joe Biden met de hulp van moderator Chris Wallace.

No Title

Trump after being asked to condemn white supremacists: ‘Proud boys, stand back and stand by’ pic.twitter.com/4Pw2z3FsUO

Ik bedoel, het had alles. Beide kandidaten schreeuwden de hele tijd over elkaar heen, Biden  zei tegen  de zittende president van de Verenigde Staten dat hij zijn mond moest houden op live televisie, Trump zei op een gegeven moment dat de Proud Boys “een stapje terug moesten doen ”, Chris Wallace  letterlijk schreeuwde  om gehoord te worden over de onophoudelijke onderbrekingen, Biden die in de war raakt en  beweert dat de Green New Deal zichzelf zou terugbetalen  en zich dan omdraait en zegt dat hij de Green New Deal niet steunt, bergen  leugens  en  onzin , waarbij beide kandidaten  proberen elkaar recht te trekken , en absoluut geen zinvolle discussie over beleid dat gewone Amerikanen überhaupt zal helpen.

Het was gekker dan alle debatten van Trump in 2016. Het was gekker dan welk presidentieel debat dan ook. Je had echt geen perfecter scherm kunnen ontwerpen om alles te doen wat de Russische propagandisten al jaren te horen hebben gekregen: de stemming verlagen, de steun voor derden aanmoedigen, het vertrouwen van het publiek in de Amerikaanse instellingen verzwakken en de Verenigde Staten vernederen op het wereldtoneel.

De wereld gaat hier al een tijdje over praten. Clips uit dit debat zullen over de hele wereld op grote schaal worden gedeeld. Het zal in veel talen worden vertaald. Dagenlang worden er artikelen over geschreven. En mensen die er nooit aan hadden gedacht zich af te vragen of dit de regering is die de wereld naar de toekomst zou moeten leiden, zullen plotseling over die vraag nadenken.

En hopelijk wordt de volgende nog erger.

Lees ook:  God save the Queen: de vernietiging van het Britse Rijk door de Verenigde Staten.

No Title

Chris Wallace jumps in after Trump and Biden have continuously interrupted each other: “Gentlemen, I hate to raise my voice, but why shouldn’t I be different than the two of you?” He also tells Trump: “Frankly, you’ve been doing more interrupting” https://t.co/a7VWn5npT9 pic.twitter.com/htgKNkq2Yw

Het is goed voor het Amerikaanse imperium om zichzelf op deze manier buiten werking te stellen. De regering die de planeet heeft omsingeld met  honderden militaire bases  en  miljoenen mensenlevens heeft vernietigd  terwijl  ze  sinds 9/11 tientallen miljoenen heeft verdreven in militaire interventies die waren  gebaseerd op leugens , die   elke natie sanctioneert ,  saboteert  en  vernietigt die het aandurft haar ongehoorzaam te zijn. dicteert, en die de wereldbedreigende Koude Oorlog-agressie tegen niet één  maar  twee  nucleair bewapende naties doet escaleren,  is geen regering die enige controle zou moeten hebben over de collectieve toekomst van de mensheid.

Hoe lelijker een gezicht verschijnt op dit moorddadige rijk, hoe beter het voor iedereen zal zijn. In een regering die intrinsiek slecht en vernietigend is van wortel tot bloem, is een aantrekkelijk gezicht met bekwaam management het laatste wat iemand zou willen.

Het maakt niet uit wie deze toevallige propaganda-uitvoering van een debat in het Kremlin heeft gewonnen. Het maakt niet eens uit wie de verkiezingen wint; de meest kwaadaardige aspecten van de Amerikaanse regering  zullen ongehinderd doorgaan,  ongeacht welke oligarchische marionet in november wint. Wat er wel toe doet, is dat de duistere, lelijke aspecten van wereldmacht die mensen voorheen niet hadden opgemerkt, in de schijnwerpers worden gezet en door iedereen worden gezien. 2020  lijkt daar een goed jaar voor te zijn .

Als de imperialisten die de zaken leiden enig verstand hebben, zullen ze een manier vinden om toekomstige debatten af ​​te gelasten in naam van de nationale veiligheid, omdat zij degenen zijn die er het ergst door zullen worden getroffen. Ik hoop dat ze dat niet doen.

Lees ook:  White Supremacy is het virus; Politie is de vector

Comments

comments