Maskerplicht: Totalitaire maatregelen tegen degenen die anders denken

Maskerplicht: Totalitaire maatregelen tegen degenen die anders denken

2 oktober 2020 0 Door Indignatie redactie

Op donderdag 1 oktober doorzochten de Oostenrijkse politie-autoriteiten het huis van de kritische dokter Dr. Peer Eifler door. Zijn doktersvergunning was de dag ervoor ingetrokken. Zijn vrijgavecertificaten voor de maskers blijven geldig.

Fierce: het geschil tussen Corona-critici en de regeringen escaleert in heel Europa. Op 1 oktober was er opnieuw een escalatie in Oostenrijk.

Huiszoeking volkomen verrassend

Zoals de “Wochenblick” exclusief leerde, terwijl deze regels worden geschreven, de dokter Dr. Peer Eifler deed een huiszoeking. De dag ervoor kreeg hij de intrekking van zijn langdurige medische vergunning. En toen gebeurde het snel achter elkaar: in de ochtenduren van 1 oktober, zonder pauze, belde de stormpolitie aan en begon urenlang het appartement te doorzoeken.

De “Wochenblick” bericht sinds april zonder censuur en in real time over het aanhoudende verzet tegen de Corona-dwangmaatregelen. Al op 18 april publiceerde het “Weekoverzicht” het eerste exclusieve interview met Dr. Peer Eifler.

De dokter moet worden uitgeschakeld

De stuwkracht is duidelijk: Dr. Peer Eifler was de eerste arts in Oostenrijk die zich verzette tegen de verplichte Corona-maatregelen en zich uitsprak. Hij gaf ook gezondheidscertificaten uit voor veel maskercritici . Dat was vanaf het begin een doorn in het oog van de medische vereniging.

Op 30 september kreeg hij eindelijk te horen dat zijn medische vergunning was ingetrokken. De medische vereniging verwijt hem dat het “onzeker is om vrijstellingsattesten af ​​te geven zonder persoonlijk onderzoek”. Dr. Eifler wierp tegen dat het masker altijd en in elke constellatie psychische schade en gezondheidsschade zou veroorzaken, die hij elke dag in zijn praktijk zou documenteren.

Lees ook:  Extinction Rebellion en Soros: doof het kapitalisme met de miljoenen van kapitalisten

Belangrijk: certificaten blijven geldig

Talloze burgers hebben gehoord van Dr. Eifler-certificaten die u vrijstellen van het dragen van een masker. De “Wochenblick” vroeg advocaten: “Natuurlijk zijn deze certificaten nog steeds geldig!” Als de certificaten op 30 september 2020 zijn afgegeven, zijn ze nog steeds rechtsgeldig. Dr. Eifler was tot op de dag van vandaag praktiserend arts, hoe het verder gaat, zal blijken uit het komende juridische geschil.

Huiszoeking bij dokter Dr. Eifler is een ongekende schending van taboe!

De hele actie kan niet symbolischer zijn. Precies op de 100ste verjaardag van de Oostenrijkse federale grondwet laat de staat zien wat hij vindt van de rechtsstaat, het recht van het volk, de grondrechten en de vrijheidsrechten …

Huiszoekingen zijn pure wreedheid

De deurbel gaat ‘s ochtends vroeg. En nadrukkelijk. Als de deur niet direct wordt geopend, wordt deze indien nodig ook ingetrapt. Meerdere gewapende agenten laten snel een opsporingsbericht zien en dan wordt het appartement doorzocht in aanwezigheid van het slachtoffer. Het medelijden van de goede burger is beperkt: gewone criminelen, gewelddadige criminelen, terroristen hebben het recht op privacy verbeurd en je moet hier je uiterste best doen om misdaden op te lossen. En nog belangrijker, om verdere misdaden te voorkomen!

Maar wat als de maatregel wordt ingezet tegen mensen die vreedzaam en volledig transparant een andere mening hebben ? Wie gaan in democratisch verzet, uiten meningen, geven interviews, uiten publiekelijk hun ongenoegen en hun oppositie?

Lees ook:  Duitsland: FDP wil vluchtelingen gebruiken als leraren - politici zien enorm potentieel onder illegalen

Een huiszoeking is een intieme, persoonlijke procedure . Vreemdelingen snuffelen door privé-woonruimtes, het meest intieme, persoonlijke toevluchtsoord. En de huiszoeking is een van de laatste middelen van de autoriteiten om ernstige misdrijven te onderzoeken en te voorkomen. Serieuzer! Er wordt geen huiszoeking opgelegd vanwege een parkeerboete, beledigingen of een handgemeen.

Kritische dokter op gelijke voet met terroristen

Dr. Peer Eifler heeft een duidelijk beargumenteerde mening: als arts en deskundige op het gebied van psychische aandoeningen wijst hij de vereiste van een masker af. Dit zou psychische en fysieke schade veroorzaken, zoals CO2-vergiftiging. Daarom schreef hij vrijstellingsverklaringen voor patiënten, zelfs zonder ze persoonlijk te ontmoeten. (Een vrij algemeen proces in een noodtoestand corona). Het feit dat het parket hem een huiszoeking in gang heeft gezet, is ongekend.

De dag voor de huiszoeking bij Dr. Eifler voerde een huiszoeking uit in het huis van een Afghaanse islamist in Wels. Deze islamist maakte op internet bekend mensen te willen executeren, fantaseerde over bloedbaden en wilde ongelovigen veroordelen. Dat Dr. Eifler blootstellen aan dezelfde politiemaatregelen als zo’n potentiële terrorist is ongelooflijk en tegelijkertijd berekenend: Dr. Eifler zou op deze manier gecriminaliseerd en gestigmatiseerd moeten worden .

Ongrondwettige wreedheid

Op 1 oktober viert de Republiek Oostenrijk de 100ste verjaardag van de grondwet . Democratie, vrijheid van meningsuiting, grondrechten – de meest vrije staat enzovoort. Een geschikte verjaardagsstandaard op 1 oktober bij Dr. Peer Eifler. Bij een dokter! Die talloze patiëntgegevens thuis bewaart, die tot geheimhouding verplicht is, die met gevoelige gegevens werkt. Alles wordt geplunderd en geconfisqueerd, zelfs de mobiele telefoon. En natuurlijk, zoals de getrainde Oostenrijker weet, maken de hardwerkende functionarissen in dienst van de republiek in deze notulen nieuwe lijsten en logs , want de “slechte dokter” heeft zeker honderden contactgegevens voor “critici van slechte coronamaatregelen” verzameld.

Dr. Eifler zei publiekelijk dat hij degenen die verantwoordelijk zijn voor de illegale corona-bevelen bij de medische vereniging, de rechterlijke macht en de overheid “ter verantwoording zou willen roepen”. Deze hadden hem nu moeten overstijgen. Daar realiseerden ze zich: de weerstand neemt toe, spreidt zich uit en daarom moet je een versnelling hoger schakelen. Het verzet moet worden gestopt en ze beginnen met het hoofd van de opstand, die ook de class action-rechtszaak tegen de republiek begon en doorgaf.

Dr. Peer Eifler heeft de afgelopen weken duizenden mensen gemobiliseerd en aangemoedigd om in opstand te komen tegen de buitensporige coronamaatregelen. Toen hij een video opriep om te protesteren voor de medische vereniging, kwamen honderden burgers om zich bij zijn vreedzame protest aan te sluiten. Het is kenmerkend voor de staat van een regering wanneer critici permanent het discours wordt ontzegd – en in plaats daarvan wordt de politie gestuurd om critici af te maken die bereid zijn te discussiëren. Hiermee hebben ze de grondwet een slechte dienst bewezen. Ze zullen niet bijdragen aan enige de-escalatie en de confrontatie is geïntensiveerd.

Lees ook:  A Cult of Death

Comments

comments