Agenten van de geheime dienst woedend over Trumps minachting voor hun gezondheid en veiligheid

Agenten van de geheime dienst woedend over Trumps minachting voor hun gezondheid en veiligheid

4 oktober 2020 0 Door Indignatie redactie

De geheime dienst zegt niet hoeveel van zijn agenten positief zijn getest op COVID-19 of gedwongen zijn in quarantaine te plaatsen, maar privé zijn agenten boos op Donald Trump’s minachting voor hun gezondheid en veiligheid.

‘Hij heeft nooit om ons gegeven’, zei een agent tegen een vertrouweling die het op zijn beurt tegen The Washington Post vertelde . “Deze administratie geeft niets om de geheime dienst”, zei een ander in een interne discussiegroep die ook door de Post werd gerapporteerd . “Het is zo duidelijk.”

“Voormalige agenten van de geheime dienst zeiden dat het ongehoord was dat agenten openlijk klagen over hun president, maar dat sommigen die momenteel in de gelederen zitten, tijdens de pandemie ervan overtuigd waren geraakt dat Trump bereid was zijn beschermers in gevaar te brengen”, meldt de Post .

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenTrump heeft iedereen om hem heen in gevaar gebracht door zijn weigering om maskers te dragen en dit van zijn personeel en aanwezigen op zijn evenementen te eisen.

Nu probeert zijn campagne de kandidaat voor de Democratische vice-president, senator Kamala Harris, in gevaar te brengen. Terwijl de Biden-campagne aandringt op minstens 3 meter ruimte tussen Harris en Mike Pence in hun debat dat volgende week gepland staat, willen de mensen van Pence vasthouden aan de eerder geplande zeven voet , wat op geen enkele manier voldoende is om veilig te zijn voor mensen die uitgeven een lange tijd binnenshuis praten. Tot dusverre houdt de Commissie voor presidentiële debatten vast aan de onveilige zeven voet, ondanks de lessen van deze week, waarbij Trump symptomen van COVID-19 begon te vertonen, slechts een dag nadat hij Joe Biden had toegeschreeuwd tijdens een debat van 90 minuten.

Lees ook:  De verkeerde kleur Groen

Het patroon is duidelijk. Donald Trump en zijn enablers geven niets om de veiligheid van iemand anders. Deze week hebben we gezien dat niet om andere mensen geven, Trump zelf kan bijten, maar de minachting voor anderen gaat door.Comments

comments