Het Covid-19-getallenspel: “Rode zones”, reisverboden, quarantaines, “rode lijsten”. Er is een “tweede golf” aangekondigd.

Het Covid-19-getallenspel: “Rode zones”, reisverboden, quarantaines, “rode lijsten”. Er is een “tweede golf” aangekondigd.

5 oktober 2020 1 Door Indignatie redactie

De angstcampagne is in een stroomversnelling geraakt. Miljoenen mensen staan ​​in de rij voor Covid-19-tests.

Er worden drastische maatregelen van de staat overwogen, waaronder beperkingen op sociale bijeenkomsten, huwelijken, begrafenissen, de sluiting van restaurants en bars, en de regelrechte verlamming van het maatschappelijk middenveld. 

Onze burgers te hulp schieten. Wat is de  rechtvaardiging? 

Dit artikel gaat over het “Numbers-spel”. Hoe statistieken en “schattingen” door politici worden gebruikt om de sluiting van de nationale economie en de afwijking van fundamentele burgerrechten te rechtvaardigen.  

Vanaf het begin van de Covid-crisis in januari 2020 zijn verstrekkende beslissingen van de WHO en nationale regeringen gerechtvaardigd door zowel ‘schattingen’ van de ziekte van Covid-19 aan te halen als ‘statistieken’ die wijzen op een wereldwijde verspreiding van een nieuwe dodelijke ziekte. coronavirus van oorsprong uit Wuhan, China. 

Wetenschappelijke analyse bevestigt dat deze schattingen van “bevestigde gevallen”, opgesteld door de WHO en de CDC, onjuist zijn. De tests detecteren of identificeren het virus niet. De cijfers worden vaak gemanipuleerd om politieke beslissingen te rechtvaardigen. Bovendien zijn officiële onderzoeken die de identificatie van het SARS-CoV-2-virus bevestigen, niet vrijgegeven. 

oth de concepten, alsmede de testresultaten wijzen niet op het bestaan van een wereldwijd Covid-19 pandemie. Evenmin rechtvaardigen ze sociale afstand nemen, het gezichtsmasker en de sluiting van de wereldeconomie.

Corruptie heerst zowel op de hoogste regeringsniveaus als binnen de hogere regionen van het systeem van de Verenigde Naties. Zowel het hele staatsapparaat als de intergouvernementele organisaties worden beheerst door machtige financiële belangen. 

Miljoenen mensen worden nu getest, wat bijdraagt ​​aan een toename van het aantal zogenaamde “bevestigde” Covid-positieve gevallen wereldwijd. Deze statistieken worden vervolgens zorgvuldig in tabelvorm weergegeven. De regeringen hebben die cijfers nodig om hun totalitaire maatregelen te rechtvaardigen.

Wat is de grote leugen? Wat is het Smoking Gun?

SARS-CoV-2 is GEEN “KILLER VIRUS”. De angstcampagne heeft geen wetenschappelijke basis. (Zie analyse hieronder)

De standaard RT-PCR-test die wordt gebruikt om het verraderlijke virus te “detecteren”,  “kan het virus niet identificeren”. 

De regeringen die beweren “ons te beschermen”  gebruiken zinloze en gemanipuleerde statistieken om het opleggen van Covid-19 “Code Red” te rechtvaardigen  . 

Het virus

Begin januari 2020 werd een zogenaamd nieuw coronavirus met de naam  SARS-CoV-2 geïdentificeerd , dat ‘coronavirusziekte 2019 of COVID-19 ‘ veroorzaakt. Het kreeg een vergelijkbare naam als een bestaand coronavirus, namelijk SARS-CoV, dat wil zeggen het bètacoronavirus dat het ernstige acute respiratoire syndroom (SARS) veroorzaakt

Volgens de bekende immunoloog  Dr. Beda Stadler van de Universiteit van Bern,

“Dit zogenaamde nieuwe virus is zeer sterk verwant aan SARS-1 en ook aan andere beta-coronavirussen die ons elk jaar laten lijden onder de vorm van verkoudheid.”

Stadler roept ook de vraag op: is dit een nieuw virus of de mutatie van een bestaand virus, “vergelijkbaar met de corona beta-verkoudheidsvirussen”.

Volgens een recente studie van Tsan-Yuk Lam, Na Jia, et al (Joint Institute of Virology, Shantou en Hong Kong universiteiten):

 … Het [SARS-2] -virus [is] het meest verwant (89,1% nucleotide-overeenkomst) met een groep SARS-achtige coronavirussen (genus Betacoronavirus, subgenus Sarbecovirus) ( Nature,  april 2020).

Bovendien  erkennen de studies van  Dr. Anthony Fauci et al  in de  New England Journal of Medicine en de WHO dat Covid-19 vergelijkbare kenmerken heeft als seizoensgriep (Virussen A en B). (Zie voor meer details  Michel Chossudovsky , september 2020)

Wat deze wetenschappelijke uitspraken overbrengen, is dat SARS-2 (dat Covid-19 veroorzaakt)  geen dodelijk virus is.  In feite precies het tegenovergestelde.

Maar noch de regeringen, noch de media hebben de publieke opinie gerustgesteld.

De angstcampagne zegeviert niet alleen, maar wint ook aan kracht.

Op dit moment van de Covid-19-crisis zijn de regeringen van plan om extreme maatregelen te nemen als reactie op een zogenaamde “tweede golf”. Op hun beurt verspreiden verschillende media nu verhalen dat deze tweede golf vergelijkbaar is met de Spaanse griep van 1918:

Lees ook:  President Trump dreigt "Turkse economie te vernietigen" bij inval Noord-Syrië: "Hij krabbelt beetje terug"

Op dit punt in de coronavirus-pandemie, met meer dan 32 miljoen geïnfecteerden en meer dan 980.000 doden wereldwijd, klinkt deze tijd als “ongekend” misschien als spijkers op een schoolbord. Deze pandemie is echter niet zonder precedent: de laatste keer dat we te maken kregen met een pandemie die zo mysterieus, onbeheersbaar en verreikend was, was in 1918, toen griep de bevolking over de hele wereld verwoestte. ( CNN , 25 september 2020)

Flashback naar 11 maart 2020: de lancering van de WHO-pandemie 

Op 11 maart verklaarde de WHO officieel een wereldwijde pandemie op een moment dat er  18.000 bevestigde gevallen en 4291 doden  waren op een totale wereldbevolking buiten China in de orde van 6,4 miljard mensen. Wat vertellen deze “statistieken” u? De meeste van deze bevestigde “positieve gevallen” werden geschat met behulp van de RT-PCR-test die het virus niet detecteert of identificeert. (Zie onze analyse hieronder)

Direct na de aankondiging van de WHO van 11 maart ging de angstcampagne in een hogere versnelling. De instructies voor de opsluiting werden verzonden naar 193 lidstaten van de Verenigde Naties. De regelrechte sluiting van nationale economieën werd verdedigd als middel om een ​​volksgezondheidscrisis op te lossen.

Politici zijn de instrumenten van machtige financiële belangen. Was deze verreikende beslissing gerechtvaardigd als middel om het virus te bestrijden? Rechtvaardigden de “aantallen” (van bevestigde gevallen) een wereldwijde pandemie?

Ongekend in de geschiedenis, vrijwel gelijktijdig toegepast in een groot aantal landen, werden hele sectoren van de wereldeconomie gedestabiliseerd. Kleine en middelgrote ondernemingen gingen failliet. Werkloosheid en armoede zijn hoogtij.

In sommige landen zijn hongersnoden uitgebroken. De sociale gevolgen van deze maatregelen zijn verwoestend.

De verwoestende gezondheidseffecten (mortaliteit, morbiditeit) van deze maatregelen, inclusief de destabilisatie van het systeem van nationale gezondheidszorg (in tal van landen), overtreffen de aan Covid-19 toegeschreven veruit.

De haast om getest te worden

In een groot aantal landen worden mensen tegelijkertijd aangemoedigd om zich te laten testen, wat op zijn beurt bijdraagt ​​aan een exponentiële toename van het aantal zogenaamde bevestigde Covid-19 “positieve gevallen”. Overal in het land zijn voorzieningen opgezet.

Covid-19

Screenshot, Daily Express

Paniek heerst. nationale autoriteiten zetten testfaciliteiten op, doe het zelf testkits, enz.

Mensen staan ​​in de rij om getest te worden. De schattingen worden vaak gemanipuleerd.

In Engeland  “staan ​​mensen in drive-thru-lijnen terwijl testcentra hun capaciteit bereiken”

Covid-19

Screenshot van CBC News

Covid-19

Screeshot Reuters. Test op Duitse luchthavens

Met een toenemend aantal, vanaf begin juni, hebben de gezondheidsautoriteiten in verschillende landen gewezen op een aanstaande “tweede golf”.

Wat is de bedoeling van de tweede golf?

Om “normalisatie” uit te stellen? Om heropening van nationale economieën te voorkomen? Om meer werkloosheid te veroorzaken?

Momenteel zijn de nationale economieën gedeeltelijk heropend. Deze tweede golf vormt de “tweede fase” van een faillissementsprogramma, gericht op de diensteneconomie, het luchtvervoer, de toeristenindustrie, de detailhandel, enz.

Sociale afstand nemen heerst. Scholen, hogescholen en universiteiten worden gesloten, sociale bijeenkomsten en gezinsbijeenkomsten zijn verboden.

Het gezichtsmasker wordt opnieuw aangebracht ondanks de negatieve gevolgen voor de gezondheid. Er wordt ons verteld dat het allemaal voor een goed doel is. Bestrijd de overdracht van het virus.

Deze verstrekkende beslissingen die de fundamentele burgerrechten afwijken, zijn gebaseerd op de “schattingen” van Covid-19 positieve gevallen, om nog maar te zwijgen van de manipulatie van de testresultaten.

Video; The Covid-19 Numbers Game met Michel Chossudovsky

De omgekeerde transcriptie-polymerase kettingreactietest (RT-PCR)  

De standaardtest die wordt gebruikt om SARS-2 over de hele wereld te detecteren / identificeren, is de Reverse Transcription-Polymerase Chain Reaction Test ( RT-PCR)  die wordt gebruikt om het aantal bevestigde positieve Covid-19-gevallen te schatten en in tabelvorm te brengen. (Dit is niet de enige gebruikte test. De onderstaande opmerkingen hebben uitsluitend betrekking op de standaard PCR).

Lees ook:  Je hebt bewijs, en 'bewijs'.

Volgens Nobelprijswinnaar  Dr.Kary Mullis,  die de PCR-test heeft uitgevonden: 

“PCR detecteert een heel klein deel van het nucleïnezuur dat deel uitmaakt van een virus zelf . Het specifieke fragment dat wordt gedetecteerd, wordt bepaald door de enigszins willekeurige keuze van de gebruikte DNA-primers die de uiteinden van het geamplificeerde fragment worden. ”

De PCR-test was nooit bedoeld om het virus te identificeren.

” PCR-detectie van virussen is nuttig  zolang de nauwkeurigheid ervan kan worden begrepen: het biedt de capaciteit om RNA in zeer kleine hoeveelheden te detecteren, maar of dat RNA een infectieus virus vertegenwoordigt, is misschien niet duidelijk” ( zie ook Lancet-rapport )

De standaard PCR-test die wordt toegepast met betrekking tot Covid-19 detecteert of identificeert het virus niet. Wat het detecteert, zijn fragmenten van verschillende virussen . Volgens de bekende Zwitserse immunoloog  dr. B. Stadler

Dus als we een PCR-coronatest doen op een immuunpersoon,  wordt er geen virus gedetecteerd , maar een klein verbrijzeld deel van het virale genoom.

De test is positief zolang er nog kleine, verbrijzelde delen van het virus over zijn.  Zelfs als de infectieuze virussen allang dood zijn, kan een coronatest positief terugkomen, omdat de PCR-methode zelfs een heel klein deel van het virale genetische materiaal voldoende vermenigvuldigt [om opgespoord te worden].

Volgens  Dr. Pascal Sacré  “detecteren deze tests virale deeltjes, genetische sequenties, niet het hele virus”

Dit betekent dat de PCR-test  SARS-CoV-2 niet kan detecteren of identificeren . Wat het detecteert, zijn fragmenten, wat suggereert dat een standaard “PCR-positief” niet kan worden gelijkgesteld aan een zogenaamd Covid-19-positief.

De PCR-test zal fragmenten van verschillende virussen oppikken, waaronder coronavirussen en influenza (griepvirussen A en B)

Hoewel SARS-2, dat Covid-19 veroorzaakt, wordt beschouwd als vergelijkbaar met SARS-CoV-1, heeft het vergelijkbare symptomen als seizoensgriep (virussen A en B). Bovendien zijn sommige van de mildere symptomen vergelijkbaar met die van de verkoudheid coronavirussen. Volgens de CDC :

“Soms worden respiratoire secreties getest om erachter te komen welke specifieke kiem uw symptomen veroorzaakt. Als je besmet blijkt te zijn met een veelvoorkomend coronavirus (229E, NL63, OC43 en HKU1), wil dat niet zeggen dat je besmet bent met het nieuwe coronavirus uit 2019. “

Volgens de CDC zijn   er “zeven [menselijke] coronavirussen die mensen kunnen infecteren” waarvan de eerste vier (alfa, bèta) in verband worden gebracht met verkoudheid.

229E (alfa coronavirus)

NL63 (alpha coronavirus)

OC43 (beta coronavirus)

HKU1 (beta coronavirus)

MERS-CoV (het bètacoronavirus dat het ademhalingssyndroom in het Midden-Oosten of MERS veroorzaakt)

SARS-CoV (het bètacoronavirus dat ernstig acuut respiratoir syndroom of SARS veroorzaakt)

SARS-CoV-2 (het nieuwe coronavirus dat coronavirusziekte 2019 veroorzaakt, of COVID-19 )

In de bovenstaande context betekent dit dat een PCR-test zowel corona- als griepvirussen oppikt. Het zal geen individuele virussen kunnen identificeren, waaronder SARS-2.

“Fragmenten van virussen positief”  betekent niet ” SARS-2 positief” (of Covid-19 positief) . De PCR-test kan fragmenten van influenzavirussen (A, B) oppikken, evenals verkoudheid bètacoronavirussen (bijv. OC43, HKU1).

Met andere woorden, de gepubliceerde schattingen van  COVID-19-positief  (als resultaat van de standaard PCR-test) ter ondersteuning van de Second Wave-hypothese zijn vaak misleidend en kunnen niet worden gebruikt om de verspreiding van SARS-2 te meten.
.
Momenteel zijn er, op het moment van schrijven ( volgens statistieken van de WHO ), bijna 33 miljoen zogenaamde “bevestigde gevallen” en 1 miljoen doden. Zijn deze vermeende “Covid-19-positieve” schattingen die grotendeels gebaseerd zijn op de RT-PCR-test betrouwbaar? Global Research  heeft talloze rapporten over deze onderwerpen gepubliceerd.
.

Naast het probleem van vals-positief (dat ruimschoots is gedocumenteerd), kan een persoon met een ernstige verkoudheid of griep worden gecategoriseerd als SARS-2 (Covid-19) positief, naar verluidt een gevaarlijk virus.

Lees ook:  Hoe (on)democratisch is de Europese Unie?

Wat regeringen hebben gedaan, is om de  PCR-positieve test een enkel label te geven, namelijk Covid-19 , terwijl de PCR-positieve test in feite het resultaat zou kunnen zijn van andere virussen, waaronder virussen die verband houden met griep of coronavirus, die (volgens de CDC) hebben vergelijkbare symptomen als Covid-19.

Zodra het Covid-19 Positive-label is vastgesteld en geaccepteerd, wordt het onderworpen aan tal van vormen van manipulatie, om nog maar te zwijgen van de vervalsing van overlijdensakten.

Deze nepcijfers worden vervolgens gebruikt om de angstcampagne te ondersteunen en politieke beslissingen van corrupte nationale regeringen te rechtvaardigen.

Het publiek wordt ertoe gebracht te geloven dat er een ‘tweede golf’ is en de regering is er om levens te redden door sociale afstand te nemen, het gezichtsmasker, de sluiting van economische activiteit, de verlamming van het nationale gezondheidssysteem en de sluiting van scholen. en universiteiten.

Er is een circulair causaal verband. Hoe meer mensen worden getest als resultaat van de angstcampagne, hoe meer PCR-positieve gevallen. …

Het is een grote leugen.

Wanneer de leugen de waarheid wordt, is er geen beweging achteruit.

Professor Michel Chossudovsky, Biografische aantekening

De oorspronkelijke bron van dit artikel is Global Research

Copyright © Prof Michel Chossudovsky , Global Research, 2020

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 5 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments