De ziekenhuisopname van Trump heeft de dreiging van verkiezingsdiefstal niet verminderd 12 feiten!

De ziekenhuisopname van Trump heeft de dreiging van verkiezingsdiefstal niet verminderd 12 feiten!

6 oktober 2020 0 Door Indignatie redactie

Terwijl de COVID-aanval van Donald Trump vordert, neemt ook zijn sekte naar een gestolen verkiezing toe.

Trump en zijn achterban hebben hun intentie duidelijk gemaakt om te kleineren en vervolgens de populaire wil te trotseren in de stemming van 3 november. Omdat de verkiezingen op staats- en provincieniveau zullen plaatsvinden, zijn de bedreigingen ontelbaar en complex. Laten we 12 van de gevaarlijkste onderzoeken:

1. Miljoenen mensen zijn ontdaan van de kiezersregistratierol

De federale Election Assistance Commission, opgericht in 2002 om staats- en lokale verkiezingsfunctionarissen te helpen bij verschillende stemkwesties, schat dat alleen al tussen 2014 en 2016 tot 16 miljoen burgers van de kiezersrollen in de VS zijn ontdaan , en het probleem blijft bestaan .

Veel potentiële kiezers zijn zich er waarschijnlijk niet van bewust dat ze hun kiesrecht hebben verloren en zouden op 3 november of eerder kunnen verschijnen om te stemmen, na in lange rijen te hebben gewacht, om vervolgens een stemming te weigeren. De registratiestatus van een kiezer kan vaak online worden gecontroleerd op staatswebsites. Maar volgens een Pew Foundation Study hebben meer dan 30 miljoen Amerikanen geen internettoegang . Activistische organisaties zoals People Demanding Action en de Lawyers ‘Committee for Civil Rights Under the Law behoren tot de vele groepen die zich (onder andere) richten op het behoud van het stemrecht van burgers die van de kiezerslijsten zijn ontdaan.

2. In Pennsylvania zou een wetgevende staatsgreep kunnen plaatsvinden

De grondwet kan staatswetgevers het recht geven om een ​​populaire keuze voor president terzijde te schuiven en de delegatie van het kiescollege toe te kennen aan wie ze maar willen. Maar de wet is onduidelijk , en tot dusver heeft geen enkele staat dat gedaan.

Vanwege gerrymandering hebben 29 staten met 300 Electoral College-stemmen (inclusief swing states als Wisconsin, Michigan, Ohio, Pennsylvania, North Carolina en Florida) extreemrechtse wetgevende macht. Na een boze democratische verontwaardiging richt de meerderheid van de GOP in Pennsylvania nu een partijcommissie op om “verkiezingsfraude” te onderzoeken, waarmee het elke uitkomst betekent die Donald Trump misschien niet bevoordeelt.

Gezien de zeer luide beweringen van Trump dat elk aantal stemmen dat hij verliest per definitie frauduleus moet zijn, is er wijdverbreide angst dat deze commissie de telling van deze sleutelstaat ongeldig zou kunnen verklaren en zijn kiezers zou kunnen bevelen op Trump te stemmen.

Gezien de kritieke positie van Pennsylvania in het kiescollege en de mogelijkheid dat andere rechtse wetgevende machthebbers dit voorbeeld zouden volgen, vormt deze stap alleen al een bedreiging voor de integriteit van de hele verkiezingen.

Aan de andere kant heeft Pennsylvania een democratische gouverneur, net als Wisconsin, Michigan, North Carolina, Kansas, Montana en Kentucky. Hun wettelijke mogelijkheid om een ​​wetgevende vernietiging van het aantal stemmen van de bevolking te blokkeren bij het kiezen van een delegatie van het kiescollege is niet getest.

Een dergelijke zaak zou duidelijk naar het Hooggerechtshof gaan, dat een beslissing zou moeten nemen die geen precedent heeft (dus het grote belang van de strijd om de negende en potentieel beslissende zetel van het Hooggerechtshof).

3. Rechtse verkiezingsfunctionarissen kunnen proberen ingezonden stembiljetten weg te gooien

Alle stembureaus hebben een plek in hun proces waar een verkiezingsambtenaar (waarschijnlijk geen vrijwilliger of tijdelijk ingehuurde stembureau) de ingestuurde stembiljetten inspecteert en beslist of deze ongeldig wordt verklaard. In veel staten kan dit worden gedaan op basis van niet-overeenkomende handtekeningen , hoewel Pennsylvania en North Carolina nu op de publieke verontwaardiging hebben gereageerd door dit moeilijk te vervullen criterium te verlagen of te elimineren. Andere trivialiteiten, zoals een weggelaten middelste initiaal of adresnummer, een gemiste box, een ontbrekende “privacy” -envelop of een verkeerd aangegeven geboortedatum, kunnen nog steeds resulteren in een ongeldig stembiljet.

Dit screeningproces wordt doorgaans uitgevoerd door personeel van de verkiezingsraad. Maar staatswetten staan ​​over het algemeen “waarnemers” toe om naast de screeners te zitten. Rechtse Republikeinen hebben berucht hard gelobbyd om zoveel mogelijk vermeende Democratische stembiljetten te krijgen. Als Democraten dit jaar een kans hopen te krijgen om hun invloed tegen te gaan, hadden ze het beste plan om eigen waarnemers in die slots te hebben.

Rapporten uit North Carolina en elders geven aan dat veel meer stembiljetten van zwarte Amerikanen ongeldig zijn verklaard in tegenstelling tot die van blanke kiezers.

4. Overeenkomsten voor ondertekening van stembiljetten maken het stemmen via mail moeilijker

Sleutelstaten Wisconsin en North Carolina vereisen dat een getuige de mailingsveloppen ondertekent of een verklaring die bij een ingestuurde stemming vergezeld gaat .

De eis is een opzettelijke belemmering. Senator Tammy Baldwin (D-Wisconsin), die alleen woont, zegt dat ze de straat op moest om een ​​vreemdeling te rekruteren voor een handtekening. De toegevoegde hindernis biedt vijandige screeners binnen een verkiezingscommissie een extra excuus om stembiljetten te pitchen.

5. Digitale stembiljetten zijn kwetsbaar voor hacken

Voor verkiezingsbeschermers is een met de hand gemarkeerd papieren stembiljet de universele gouden standaard. Stemmen per post wordt dan ook breed omarmd omdat het (onder andere) een overgang markeert van gemakkelijk te hacken touchscreens naar tastbaar, bewaarbaar papier.

Ondanks deze zorgen hebben honderden staatshoofden en districtshoofden ervoor gekozen om miljoenen dollars van de belastingbetaler uit te geven aan digitale “stemmerkers”. Deze complexe, gemakkelijk te hacken machines kunnen (in tegenstelling tot pennen of potloden) verwarrend in gebruik, buitengewoon duur en onderhevig aan frequente defecten.

Verdedigers van stembiljetten wijzen erop dat ze uitdagingen kunnen aangaan voor mensen met een handicap, en de behoefte aan meertalig stemmen in plaatsen als Los Angeles, waar mogelijk 14 of meer talen worden gebruikt. Maar de oplossing die ze voor die problemen bieden, brengt een hele reeks andere zorgen met zich mee, samen met beweringen dat winstbejag en hackbaarheid gedeeltelijk hun popularisering stimuleren.

De ongeveer 30.000 digitale stembiljetten die kapot gingen en de verkiezingen van 2018 verwoestten, kosten de belastingbetaler $ 107 miljoen in een contract dat werd toegekend aan een naaste adviseur van staatsfunctionarissen die de democratische Stacy Abrams berucht als gouverneur ‘versloeg’.

6. Republikeinse leiders ontkennen postbussen voor papieren stembiljetten in stedelijke graafschappen

Het is al lang een geaccepteerde praktijk voor verkiezingscommissies om veilige bewaarplaatsen op de hoek van de straat uit te delen zodat kiezers hun papieren stembiljetten kunnen laten vallen.

Dit jaar zijn Republikeinse functionarissen echter verwikkeld in een ontkenning van geplaatste dropboxen, in een aanval die bijzonder sinister is in combinatie met de eindeloze aanvallen van Trump op de US Postal Service, die algemeen worden gezien als een nauwelijks verhulde aanval op post-in-stemmen , waardoor het voor kiezers zo moeilijk mogelijk wordt om hun stembiljetten te ontvangen en terug te sturen.

Sleutelstaten Ohio en Texas hebben nu nadrukkelijk geweigerd om dropboxen te plaatsen in buurten waar ze nuttig zouden kunnen zijn. De Republikeinse staatssecretaris van Ohio, Frank LaRose, heeft over de kwestie gewankeld. Hij heeft de wijdverbreide distributie van de dozen publiekelijk gesteund, maar betwijfelde de kosten van bewaking met beveiligingscamera’s. Toen een lokale rechter hen beval te worden ingezet , keerde LaRose zijn pleidooi terug en stapte naar de rechtbank om hun verdeling te beperken tot één per provincie.Lees ook:  Het Amerikaanse kapitalisme is in totale meltdown

De Republikeinse Regering van Texas, Greg Abbott, doet hetzelfde, wat betekent dat grote stedelijke graafschappen zoals Franklin (Columbus) in Ohio en Harris (Houston) in Texas slechts één dropbox zullen hebben voor respectievelijk 1,3 en 4,7 miljoen mensen. Een grassroots-campagne in Michigan om meer dozen te krijgen, is enigszins succesvol geweest .

7. Er kan een tekort zijn aan stemmedewerkers die vroeg stemden

Vanwege twijfels over de bezorging van stembiljetten per post, pleiten democraten en verkiezingsbeschermers nu voor vervroegd stemmen .

Deze verschoven nadruk heeft vragen doen rijzen over het bijeenbrengen van voldoende arbeiders om de stembureaus te bemannen. Traditioneel houden gepensioneerde burgers de verkiezingscentra draaiende. Dit jaar komen er vanwege COVID velen niet opdagen.

Maar een recente golf van interesse onder millennials kan de leemte opvullen. In feite zijn de dagen lang, maar het loon kan oplopen tot $ 20 / uur. Al met al zou dit een historische verschuiving kunnen betekenen in de demografie van wie zal zwoegen om onze verkiezingen levensvatbaar te houden.

8. Onwerkbare tijdschema’s voor het tellen van stemmen en afwijzing van uitgestelde stembiljetten die in sommige staten het stemrecht van kiezers dreigen te ontnemen

In veel staten kunnen kiezers de stembiljetten die ze per post hebben ontvangen, persoonlijk aan de stembureaus bezorgen. Velen zullen ze echter niet accepteren op 3 november, omdat ze beweren dat ze geen poststempel hebben en daarom niet kunnen worden bevestigd wat betreft hun aankomstdatum. Talloze rechtszaken met aanvaardbare deadlines zijn verspreid via het rechtssysteem, waarbij Republikeinen altijd eisen dat stembiljetten die na 3 november zijn ontvangen (zelfs die met een poststempel op of ervoor) moeten worden afgewezen.

Een wetsvoorstel voorgesteld door senator Rick Scott (R-Florida) zou een opzettelijk onwerkbaar tijdschema opleggen voor zowel het begin als het einde van het aantal stemmen, duidelijk bedoeld om grote stedelijke gebieden te verzwakken van een volledige boekhouding van afwezigheid / stemmen per post.

Scott kreeg zijn eigen Senaatszetel in 2018 nadat de GOP-gecontroleerde rechtbanken het aantal stemmen in zwaar Democratische provincies in Zuid-Florida hadden beëindigd, en de presidentsverkiezingen van 2000 opnieuw speelden toen Bush v.Gore van het Hooggerechtshof de stemming beëindigde voordat het kon worden voltooid (zetels van het Hooggerechtshof) zijn sindsdien naar John Roberts en Brett Kavanaugh gegaan, die beiden een sleutelrol speelden in de strijd tegen de voltooiing van dat aantal stemmen, evenals de nieuwe genomineerde Amy Coney Barrett).

Aangezien er geen definitieve nationale uitspraak is over wanneer vroegtijdig tellen en stemmen per brief kan beginnen, en wanneer het moet eindigen, zal de feitelijke praktijk dit jaar variëren van verkiezingscommissie tot verkiezingscommissie.

9. Sommige verkiezingsleiders gooien digitale afbeeldingen van stembiljetten weg

De meeste stembiljetten dit jaar zullen worden gerekend op digitale beeldverwerkingsmachines, die snel kunnen worden weergegeven en zeer betrouwbaar. Een papieren stembiljet dat in dergelijke machines wordt gescand, kan een eenvoudig opgeslagen digitale afbeelding opleveren die snel kan worden geteld, waarbij het papieren stembiljet zelf in een bak aan de andere kant wordt bewaard. De machines kunnen niet draaien zonder een digitaal beeld te produceren, dat gemakkelijk kan worden gelezen, in tabellen worden weergegeven en opgeslagen. In Florida en elders beweren verkiezingsleiders dat ze niet de capaciteit hebben om de digitale afbeeldingen vast te houden en ze snel weggooien. Rechtszaken van verkiezingsbeschermers John Brakey, Susan Pynchon, Ray Lutz en anderen eisen dat de beelden bewaard blijven. Maar tot nu toe zijn de resultaten gemengd .

10. Digitale scanners zijn kwetsbaar voor hacking

Ondanks al hun eenvoud kunnen de digitale scanners waarop de meeste verkiezingen worden weergegeven, worden gehackt. Er zijn vier hoofdproducenten met meerdere modellen. Velen kunnen worden uitgerust met modems die ze met internet verbinden, hoewel er geen andere reden is om dit te doen, behalve om te hacken. Verkiezingsfunctionarissen hebben zich verzet tegen transparantie over de codering van deze machines. Bewaarde papieren stembiljetten vormen een betrouwbaar middel om de gerapporteerde uitkomst te controleren door middel van hertelling. Maar een onmiddellijke uitslag van de verkiezingsavond zou vooraf kunnen worden gehackt , met duidelijke implicaties.

11. Pro-Trump “Poll Monitors” houden zich bezig met intimidatie van kiezers

Maandenlang hebben de Republikeinen van Trump beloofd 20 miljoen dollar uit te trekken om een ​​intimidatiemacht van 50.000 “opiniepeilers” te mobiliseren, waarvan algemeen wordt verwacht dat ze zwaar bewapend zullen komen. De eerste daarvan doken op in een sterk democratisch district in Alexandria, Virginia, toen de vroege stemming op 18 september begon. Een weerbarstige, ongemaskerde, agressieve pro-Trump-aanvalsmacht blokkeerde trottoirs en riep slogans terwijl ze het virus bewapende. We kunnen verwachten dat soortgelijke gevallen zich de komende weken zullen voordoen.

12. Meerderheidszwarte steden en buurten kunnen met langere wachttijden te maken krijgen

Naarmate vervroegd stemmen vaker voorkomt, zullen de storingen in grote stedelijke verkiezingscentra escaleren. In Ohio konden de blanke kiezers tijdens de verkiezingen van 2004 hun stem in ongeveer 18 minuten uitbrengen. Voor zwarte Amerikanen was de gemiddelde wachttijd 52 minuten , en velen wachtten zelfs nog langer. Studenten van het liberale Kenyon College wachtten 10 uur .

Sindsdien houdt het patroon vast, vooral in plaatsen als Detroit en Flint in 2016. In Milwaukee en Madison in april 2020 kunnen mensen die uren in de rij stonden te wachten om te stemmen , getroffen zijn door het coronavirus.

Net als in 2000, 2004 en 2016 kan een absurd complex, onregelmatig, verouderd en kwetsbaar systeem de GOP voldoende gelegenheid geven om opnieuw het Witte Huis te winnen met een minderheid van Amerikaanse kiezers.

Gelukkig is er een grassroots-verkiezingsbeschermingsbeweging opgestaan ​​om hen te stoppen . Met een tsunami van lokale, staats- en nationale organisaties die deze bizarre antidemocratische mengelmoes door elke hoek van deze bizarre antidemocratische mengelmoes onderzoeken en vechten, maakt het publiek misschien een kans. De hierboven genoemde details vertegenwoordigen slechts het topje van een ongelooflijk uitdagende lokale, staats- en nationale ijsberg die moet worden gesmolten voordat de VS zich een echt democratische toekomst kunnen voorstellen.

Opmerking: Bob Fitrakis, Joel Segal en Harvey Wasserman roepen samen de Grassroots Emergency Election Protection Coalition ( www.grassrootsep.org ) bijeen , die maandag Zoom-vergaderingen van 90 minuten over stemintegriteit organiseert. Bob en Harvey hebben samen met Bob’s Fitrakis Files The Strip & Flip Disaster of America’s Stolen Elections geschreven , dat te vinden is op www.freepress.org .

Geniet van 0% BTW op alle mondkapjes waardoor wij ze voor een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Goedkoopste mondkapjes van Nederland!

✓ 100 stuks voor 24,99, de laagste prijs van Nederland
✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNL
✓ 3-laags mondkapje van A-kwaliteit
✓ Met GB/T32610-2016 keurmerk

Lees ook:  Terreur in Halle: extreemrechtse aanval op synagoge mislukt - neonazi Stephan B. (27) doodde twee mensen

€24,95

Nu kopen is morgen in huis klik hier om te bestellenHerbruikbaar mondkapjes – Kinderen

€9,99

Wil jij een herbruikbaar mondkapje voor kinderen bestellen?

Dit product is een herbruikbaar mondkapje voor kinderen inclusief filter. Je kinderen zijn hiermee beter beschermd. Je kunt dit product wassen in de wasmachine, of de filter vernieuwen met een nieuwe filter. Door de extra filter welke erin zit, komt er geen stof of andere bacteriën door. Dit geeft een goed en beschermend resultaat.

✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNLComments

comments