De strijd om plexiglasverdelers tijdens het VP-debat is een microkosmos van de mislukkingen van Pence in het coronavirus

De strijd om plexiglasverdelers tijdens het VP-debat is een microkosmos van de mislukkingen van Pence in het coronavirus

7 oktober 2020 0 Door Indignatie redactie

Vanaf het begin heeft de VP optica boven volksgezondheid geplaatst.

Dinsdagavond stemde het team van vice-president Mike Pence er uiteindelijk mee in om een ​​plexiglasbarrière bij Pence te plaatsen toen hij woensdagavond met Kamala Harris in Utah debatteert. Eerlijk gezegd is het belachelijk, maar helemaal niet verrassend dat Pence – voorzitter van de coronavirus- taskforce van het Witte Huis – zich in de eerste plaats verzette tegen zo’n gezond verstand.

Het geschil over de barrières begon toen de Biden-Harris-campagne de Commissie voor presidentiële debatten verzocht om aanvullende veiligheidsmaatregelen te nemen en de Trump-Pence-campagne zich verzette. De kerfuffle voegde wat onnodige onzekerheid toe aan de voorbereiding van het debat, maar het is ook kenmerkend voor de mislukkingen van het coronavirus door de Trump-regering, die woensdagavond zeker een centraal gespreksonderwerp zal zijn. Het benadrukt de strategie van Biden-Harris om zichzelf te schilderen als de verantwoordelijke kandidaten die een veiligheidsbewuste benadering zouden volgen om het land te leiden midden in een volksgezondheidscrisis.

De Cleveland Clinic adviseert de commissie over gezondheidsveiligheid voor de debatten en heeft de installatie van plexiglasverdelers aanbevolen om de verspreiding van het coronavirus te vertragen, waaraan Pence de afgelopen dagen waarschijnlijk (misschien herhaaldelijk) is blootgesteld. Dit weerspiegelt soortgelijke richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie en de Amerikaanse instanties voor volksgezondheid en veiligheid op de werkplek , waarin het gebruik van doorzichtige plastic of glazen barrières wordt aanbevolen om de verspreiding van ademhalingsdruppels te verminderen.

Maar het team van Pence deed alsof er geen goede reden voor was.

“We hebben nog geen medisch bewijs gehoord waar het plexiglas voor is”, zei Marc Short van Pence tegen CNN eerder deze week.

Zelfs nadat hij ermee instemde, bleef Short Harris bespotten omdat hij woensdagochtend had verzocht om verdelers:

No Title

The Trump campaign is still mocking Kamala Harris over the plexiglass request for the VP debate. This morning, Marc Lotter, campaign spokesman on AM Tampa Bay called it “the insanity of the Democrats.”

Het team van Pence wil waarschijnlijk een herhaling van de optica van senator Lindsey Graham’s recente debat met de democratische uitdager Jaime Harrison vermijden, waar plexiglasverdelers dienden als een symbool van de mislukkingen van het coronavirus van de Trump-regering en haar enablers.

No Title

Jaime Harrison has plexiglass between himself and Lindsey Graham at tonight’s debate. pic.twitter.com/ipyJFGOBr1

Maar, zoals Harris ‘kamp betoogde, zou veiligheid de hoogste prioriteit moeten hebben, vooral gezien het feit dat er nu 32 coronavirusgevallen zijn die verband houden met het Witte Huis – allemaal gediagnosticeerd sinds het Amy Coney Barrett-evenement van 26 september in de Rose Garden dat Pence bijwoonde. .

“Senator Harris zal aanwezig zijn bij het debat, met respect voor de bescherming die de Cleveland Clinic heeft ingevoerd om de veiligheid voor alle betrokkenen te bevorderen”, aldus Sabrina Singh, een woordvoerster van de Harris-campagne, volgens CNN. “Als de oorlog tegen maskers van de Trump-regering nu een oorlog tegen veiligheidsschilden is geworden, vertelt dat je alles wat je moet weten over waarom hun Covid-reactie een mislukking is.”

No Title

Good morning from inside the site of tonight’s Pence-Harris vice presidential debate. pic.twitter.com/MIKbhO4u8w

Pence zwemt al weken in een zee van coronavirus, maar gaat door alsof hij er immuun voor is

Tijdens het Rose Garden-evenement van 26 september zat een maskerloze Pence recht tegenover senator Mike Lee (R-UT), die sindsdien positief is getest op het coronavirus, en dicht bij first lady Melania en voormalig adviseur van het Witte Huis Kellyanne Conway, die allebei ook positief hebben getest.

No Title

The finger is pointing at Mike Pence who should be in quarantine for 14 days since last exposure. We can add Chris Christie and White House staffers to the list of people who are now positive & within the air space of Mike PenceHe’s being irresponsible & endangering others pic.twitter.com/AWsvivalEL

Dat was niet eens Pence’s enige mogelijke blootstelling aan het coronavirus op die dag. Voorafgaand aan het ACB-evenement bracht Pence tijd door op een absoluut bomvolle gebedsmars met pastoor Greg Lauri, die ook positief heeft getest op het coronavirus.

No Title

A few hours before the Amy Coney Barrett event, Mike Pence spoke at this jam-packed “prayer march” full of thousands of people who weren’t wearing masks.(h/t to @Olivianuzzi) pic.twitter.com/F9XWmTatFq

Dinsdag brak het nieuws dat White House-adviseur Stephen Miller positief testte op het coronavirus. Millers vrouw, Katie Miller, is de communicatiedirecteur van Pence en reisde met hem mee naar Utah voor het debat.Lees ook:  Kamala Harris? Werkelijk?

Hoewel Katie Miller al Covid-19 heeft gehad, herinnert het nieuws er sterk aan waarom, in een gezonde wereld, Pence’s herhaalde blootstelling aan het virus hem ertoe zou aanzetten om in quarantaine te gaan. Stephen Miller zegt dat hij zichzelf de afgelopen vijf dagen thuis heeft geïsoleerd en elke dag negatief testte, om uiteindelijk op dinsdag een positieve test te krijgen. Maar voorspelbaar heeft de arts van de vice-president dinsdag een briefje geproduceerd waarin hij zegt dat sinds Pence’s meest recente coronavirus-test negatief was, hij vrij is om te debatteren.

No Title

Pence, who is scheduled to debate Kamala Harris tomorrow night, “does not need to quarantine” and can go about his normal activities, Dr. Schonau says. Stephen Miller’s wife flew out to Utah with the VP. pic.twitter.com/2dysQAUKFC

Dat is niet echt hoe het werkt. Angela Rasmussen, een viroloog bij het Center for Infection and Immunity aan de Columbia University, legde Rolling Stone uit waarom een ​​negatieve test niet voldoende reden is voor iemand als Pence om niet in quarantaine te gaan.

“De reden voor die 14-daagse quarantaine als je wordt blootgesteld aan zelfs maar één bevestigd geval, laat staan ​​[waaraan Pence is blootgesteld], is het feit dat tests niet 100 procent betrouwbaar zijn”, zei Rasmussen. “We hebben net gezien dat [perssecretaris] Kaleigh McEnany nu positief is getest na enkele dagen van negatieve tests. Dit virus heeft een incubatietijd van 14 dagen, wat betekent dat je nog steeds besmet kunt raken zonder dat het virus door een test kan worden opgespoord. “

Pence heeft echter lang het gezond verstand van de volksgezondheid geschonden omwille van het politieke doel.

Pence is net zo onverantwoordelijk geweest als Trump, maar met een meer presidentiële toon

Als hoofd van de coronavirus-taskforce van het Witte Huis heeft Pence consequent het publiek misleid terwijl hij maskermandaten negeerde, zelfs wanneer hij ziekenhuizen bezocht . Een heel recent voorbeeld hiervan kwam op zaterdag, toen Pence en zijn vrouw Karen met verslaggevers spraken zonder maskers te dragen, zelfs toen Trump in het ziekenhuis werd opgenomen met het coronavirus.

No Title

Mike and Karen Pence talked to reporters without wearing masks today pic.twitter.com/C6EO1h326m

De lijn van Pence sinds zes maanden luidt dat de administratie geweldig werk heeft verricht en dat het einde van de coronaviruspandemie voor de deur staat. Sommige mensen hebben dat misschien in april en mei gekocht, maar het is moeilijker geworden om te verkopen, aangezien het aantal nieuwe dagelijkse zaken de afgelopen weken weer is gestegen tot meer dan 40.000 en het zevendaagse gemiddelde van dagelijkse sterfgevallen boven de 500 blijft.

Het zal voor Pence moeilijk zijn om dit record te verdedigen tijdens het debat van woensdag – vooral omdat hij is ingekapseld achter plexiglas dat dient als een fysieke belichaming van hoe zijn regering en taakgroep er niet in geslaagd zijn Amerika veilig te houden.

Het laatste debat was een debacle over het coronavirus

De controverse over plexiglas is samengegaan met vragen over de vraag of Trump besmettelijk was met het coronavirus tijdens het presidentiële debat van afgelopen dinsdag.

Het Witte Huis heeft geweigerd te zeggen wanneer Trump’s laatste negatieve coronavirus-test plaatsvond , wat vragen oproept over de vraag of Trump niet zo vaak werd getest als het Witte Huis wilde dat het publiek zou geloven dat hij was of dat hij het coronavirus misschien eerder had gehad dan hij. maakte zijn diagnose afgelopen vrijdagochtend publiekelijk bekend.

No Title

Dr Jonathan Reiner: “I think POTUS was infected with coronavirus for at least a week before he was admitted to the hospital…I think he’s the superspreader. And I think the reason the WH will not have the CDC do a formal check…is they’re concerned patient zero might be POTUS.” pic.twitter.com/zQGc6Nqh5U

Als dat het geval is, is het mogelijk dat Trump Joe Biden afgelopen dinsdag tijdens het eerste presidentiële debat heeft blootgesteld aan het coronavirus. Het is duidelijk dat het virus die avond aanwezig was in Cleveland – naast het Witte Huis-cluster zijn er ten minste 11 positieve coronavirus-tests getraceerd naar de organisatoren van het eerste presidentiële debat of de media die erover berichtten. Biden zelf heeft herhaaldelijk negatief getest, maar volgens de CDC-richtlijnen moeten nog een week zichzelf isoleren. (Hij hervat echter de campagneactiviteiten en is van plan om vrijdag naar Nevada te reizen.)

De Trump-kinderen hebben afgelopen dinsdag een grote show gemaakt door in de debatzaal te zitten zonder maskers te dragen . Debatfunctionarissen hebben aangegeven dat soort gedrag niet wordt getolereerd voor het vice-presidentiële debat. En Harris en Pence zullen 4 meter uit elkaar staan ​​- iets verder dan Biden en Trump.

Gezien de precaire aard van de gezondheid van Trump, zou het verantwoordelijk zijn voor Pence om zijn reis te beperken totdat hij zeker weet dat hij geen presidentiële taken hoeft over te nemen. Maar met de herverkiezingscampagne van Trump op de tocht en in nog slechtere staat dan vorige week vanwege het debacle van het Witte Huis over het coronavirus, voelt de vice-president blijkbaar de behoefte om een ​​gevoel van normaliteit uit te stralen.

Maar dat belichaamt in een notendop de mislukkingen van het Witte Huis in het coronavirus. Pence heeft zeven maanden besteed aan het vertellen van het publiek dat alles in orde is, terwijl dat duidelijk niet het geval is, en als gevolg daarvan zal hij achter een vel plastic moeten debatteren om het publiek tegen zichzelf te beschermen.

Geniet van 0% BTW op alle mondkapjes waardoor wij ze voor een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Goedkoopste mondkapjes van Nederland!

✓ 100 stuks voor 24,99, de laagste prijs van Nederland
✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNL
✓ 3-laags mondkapje van A-kwaliteit
✓ Met GB/T32610-2016 keurmerk

Lees ook:  Wakker worden, kapitalisten! Als de oceanen sterven, dat geldt ook voor je wereldwijde economische project

€24,95

Nu kopen is morgen in huis klik hier om te bestellenHerbruikbaar mondkapjes – Kinderen

€9,99

Wil jij een herbruikbaar mondkapje voor kinderen bestellen?

Dit product is een herbruikbaar mondkapje voor kinderen inclusief filter. Je kinderen zijn hiermee beter beschermd. Je kunt dit product wassen in de wasmachine, of de filter vernieuwen met een nieuwe filter. Door de extra filter welke erin zit, komt er geen stof of andere bacteriën door. Dit geeft een goed en beschermend resultaat.

✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNLComments

comments