‘Shameless Stunt’: Trump probeert naar verluidt het Medicare Trust Fund te overvallen om te betalen voor kortingskaarten voor medicijnen met zijn naam erop

‘Shameless Stunt’: Trump probeert naar verluidt het Medicare Trust Fund te overvallen om te betalen voor kortingskaarten voor medicijnen met zijn naam erop

9 oktober 2020 0 Door Indignatie redactie

“Daar is het: Trump wil miljarden van Medicare stelen om weken voor de verkiezingen te betalen voor een illegale omkopingsregeling voor kiezers.”

Minder dan een maand verwijderd van de verkiezingen in november haasten Trump-regeringsfunctionarissen zich naar verluidt om het recente voorstel van de president uit te voeren om $ 200 kortingskaarten voor geneesmiddelen op recept te sturen naar bijna 40 miljoen Medicare-ontvangers – een plan van $ 8 miljard dat zou worden gefinancierd door in de Medicare-trust te duiken fonds.

Politico meldde donderdag dat de regering “ probeert het plan zo snel mogelijk af te ronden en volgende week brieven te sturen naar 39 miljoen Medicare-begunstigden, waarbij senioren worden geïnformeerd over Trumps nieuwe poging om hun medicijnkosten te verlagen, hoewel veel senioren de daadwerkelijke kaarten pas zouden ontvangen na de verkiezingen. ” Hoewel het ontwerp van de kaarten nog moet worden afgerond, bespreken functionarissen naar verluidt manieren om de naam van Trump erop te zetten.

“Het is een schaamteloze stunt die miljarden van Medicare steelt om een ​​juridisch dubieus plan te financieren dat duidelijk bedoeld is om de campagne van president Trump vlak voor de verkiezingsdag ten goede te komen.”
—Rep. Frank Pallone Jr.

Het plan zou volgens Politico $ 7,9 miljard kosten , met $ 19 miljoen voor brieven waarin het initiatief wordt aangeprezen, die door belangengroepen en democratische wetgevers aan de kaak worden gesteld als een voor de hand liggende en potentieel onwettige campagnetruc die weinig verlichting zou bieden voor de miljoenen die worden getroffen door obsceen hoge drugs. prijzen .

“Daar is het: Trump wil miljarden van Medicare te betalen te stelen voor een illegale kiezer omkoping regeling weken voor de verkiezingen,” tweeted Rep Bill Pascrell Jr. (DN.J.)..

Rep. Frank Pallone Jr. (DN.J.), voorzitter van de House Energy and Commerce Committee, herhaalde Pascrell in een verklaring aan Politico . “Het is een schaamteloze stunt die miljarden van Medicare steelt om een ​​juridisch dubieus plan te financieren dat duidelijk bedoeld is om de campagne van president Trump vlak voor de verkiezingsdag ten goede te komen”, zei Pallone.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  'America is back': het waanidee van normaliteit dat de Verenigde Staten achtervolgt

No Title

We’ve updated the story with the draft plan circulating in the White House.https://t.co/2dQmhiHjvWEstimated $7.9 billion plan, paid for by tapping the Medicare trust fund, would include spending $19 million to send letters to seniors next week. pic.twitter.com/BeKBX3hV0C

In een toespraak over de gezondheidszorg in Charlotte, North Carolina eind vorige maand, kondigde Trump aan dat zijn regering “in de komende weken” 200 dollar kortingskaarten voor medicijnen naar tientallen miljoenen Medicare-ontvangers zou sturen, een aankondiging die naar verluidt enkele functionarissen op de Department of Health and Human Services verrast.

“We hebben niet meer PR-stunts nodig die bedoeld zijn om ons af te leiden van de realiteit dat president Trump meer heeft gedaan om de drugsbedrijven te helpen met grote belastingvoordelen dan om senioren te helpen die worstelen om medicijnen te betalen.”
—Margarida Jorge, lagere medicijnprijzen nu

“Niemand heeft dit eerder gezien, deze kaarten zijn ongelooflijk”, zei de president, die in recente peilingen de Democratische kandidaat Joe Biden slecht achtervolgt onder de senior kiezers. ‘Biden zal dit niet doen.’

Politico meldde dat Seema Verma, beheerder van de Centers for Medicare en Medicaid Services, ambtenaren onder druk zet om het plan klaar te hebben voor de verkiezingsdag, waardoor de interne bezorgdheid toeneemt dat de kortingskaarten niet veel meer zijn dan een poging om de herverkiezingscampagne van Trump bij de belastingbetaler te ondersteunen dollars.

“Dit is een oplossing bij het zoeken naar een probleem en een kaal spel voor stemmen in de vorm van geld op zak”, vertelde een niet bij naam genoemde HHS-functionaris aan Politico .

Margarida Jorge, campagneleider voor Lower Drug Prices Now, zei in een verklaring dat “het sturen van $ 200 cadeaubonnen naar senioren voor de verkiezingen een slechte vervanging is voor het blijven verhogen van de medicijnprijzen achteraf”.

“Opnieuw probeert president Trump zijn weg naar herverkiezing om te kopen”, zei Jorge. “Amerikanen hebben serieuze hervormingen nodig die de macht van Pharma om te vragen wat ze willen vragen en om de prijzen op elk moment te verhogen. We hebben niet meer PR-stunts nodig die bedoeld zijn om ons af te leiden van de realiteit dat president Trump meer heeft gedaan om de drugsbedrijven te helpen met hoge belastingen. breekt dan hij heeft om senioren te helpen die worstelen om medicijnen te betalen. “Lees ook:  GEEN BEWIJS van de vergiftiging van de Russische oppositieactivist Navalny

Comments

comments