‘Succesvolle’ mensen zijn superspreiders van ellende

‘Succesvolle’ mensen zijn superspreiders van ellende

9 oktober 2020 0 Door Indignatie redactie

“We worden geleid door de minste onder ons – de minst intelligente, de minst nobele, de minst visionaire. We worden geleid door de minste onder ons en we vechten niet terug tegen de mensonterende waarden die als controlepictogrammen worden doorgegeven. “

~ Terence McKenna

De term ‘superspreader’ komt veel voor in de  reguliere nieuwsmedia  en op de  Democraten afgestemde partijdige retoriek  met betrekking tot president Trump en zijn gewoonte om evenementen te organiseren zonder voorzorgsmaatregelen op het gebied van sociale afstand, wat leidde tot een piek in positieve Covid-19-tests door het hele Witte Huis.

Het is een interessante uitdrukking, omdat het niet alleen de manier benadrukt waarop de Amerikaanse plutocraat-president zich gedraagt ​​te midden van een nieuw coronavirus, maar ook de manier waarop hij en zijn soortgenoten in het algemeen hun leven leiden.

In onze samenleving zijn degenen die worden opgetild, beloond en toegejuicht, degenen die er hun enige focus in het leven van maken om zoveel mogelijk invloed over zoveel mogelijk levens te verkrijgen. Dat is in feite hoe onze krankzinnige samenleving ‘succes’ definieert: heel veel werknemers hebben, heel veel ondergeschikten, heel veel consumenten, heel veel fans, heel veel mensen die naar je luisteren en denken dat je bent belangrijk. Hoe meer levens je beïnvloedt, hoe succesvoller je wordt geacht.

Dit betekent dat degenen die uiteindelijk de meeste invloed op de meeste mensen hebben, degenen zijn die dit tot hun hoogste prioriteit in het leven hebben gemaakt. Niet om een ​​beter persoon te worden, een goede ouder, een goede echtgenoot, een goede vriend, een goede verzorger, een goede luisteraar, maar om promotie te maken, het bedrijf te laten groeien, concurrenten te verpletteren, beroemd te worden, invloedrijk te worden, machtig te worden, president te worden .

Dat is waar de meest invloedrijke mensen ter wereld in het algemeen hun levensenergie in hebben gestoken. Niet in persoonlijke volwassenheid en genezing, maar in overwinning en macht. Alles in onze samenleving moedigt dit aan, van de gewaardeerde universiteiten die rijke doorzetters bijwonen tot de films en shows die we allemaal bekijken terwijl we worden  getraind in wat we moeten waarderen .

Dat levert veel problemen op, want wat onze samenleving vooral nodig heeft, is genezing en volwassenheid. Een klein mens zijn in onze wereld is  een zeer traumatische ervaring ; we zijn omringd door verwarde reuzen die  zich op enge, onvoorspelbare manieren bewegen  en onbewust veel van het trauma dat ze uit hun eigen jeugd hebben opgedaan aan hun kinderen doorgeven, en het laat ons achter met veel onbewuste mentale gewoonten die de manier waarop we leven bepalen op een onbewuste en nutteloze manier met de wereld omgaan.Lees ook:  Dr. Paul Cottrell: 165 miljoen Amerikanen zullen worden besmet, 6,9 miljoen zullen de komende 20 maanden sterven aan covid-19

Iedereen draagt ​​trauma en waanideeën met zich mee. Niemand mag voorbij deze realiteit springen. We zouden in een veel gezondere samenleving leven als mensen prioriteit gaven aan het worden van een gezond mens: hun trauma uit het verleden genezen, zich bewust worden van hun innerlijke processen, emotioneel volwassen worden, van zichzelf leren houden en het leven met heldere ogen leren zien.

Maar onze samenleving waardeert dit niet. Iemand die prioriteit geeft aan zijn eigen beweging naar psychologische gezondheid in plaats van na te jagen wat onze samenleving definieert als ‘succes’, zal heel vaak worden beschouwd als een niemand, een teleurstelling, een verliezer, een slapper, een zwart schaap, vooral als ze uit een gezin komen dat heeft een sterke identiteit opgebouwd rond “succes”. De druk om mee te doen aan de race naar verovering en overheersing in plaats van genezing en helderheid is erg hoog.

Wat er natuurlijk toe leidt dat de meest onbewuste, ongezonde mensen de grootste invloed op alle anderen hebben. Het resulteert in een  kakistocratie , waarin we, zoals Terence McKenna zei, “geleid worden door de minste onder ons”. Waar ‘s werelds meest ellendige en disfunctionele mensen worden verheven tot posities die hen in staat stellen hun ellende en disfunctioneren over zoveel mogelijk mensen te verspreiden. Waar ellendige mensen tot superspreiders van ellende worden gemaakt.

En zo eindig je met de machtigste regering ter wereld, geleid door een man die Gabor Maté  ooit omschreef  als “het duidelijkste voorbeeld van een getraumatiseerde politicus dat je ooit zou kunnen zien”. Een diep getraumatiseerde en traumatiserende man die, vanwege de plaats waar hij zijn nadruk in het leven legde, is verheven tot de optimale positie om trauma over de hele wereld te verspreiden.

In een gezonde samenleving zou het precies het tegenovergestelde zijn. We zouden worden aangemoedigd om prioriteit te geven aan de reis naar gezondheid, bewustzijn en mededogen, en onze instellingen zouden tijdens die reis een overvloed aan steun bieden. Mensen die ongelukkig en disfunctioneel zijn, zouden niet als leiders worden beschouwd, maar worden aangemoedigd om psychologisch gezond te worden, en degenen die worden verwacht voor leiderschap (als een gezonde samenleving überhaupt leiderschap had) zouden degenen zijn die de reis naar een harmonieus manier van functioneren in onze wereld.

Hier is de hoop dat we een manier vinden om collectief uit de superspreader kakistocratie en in gezondheid te komen.

caitlinjohnstone.com

Geniet van 0% BTW op alle mondkapjes waardoor wij ze voor een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Goedkoopste mondkapjes van Nederland!

✓ 100 stuks voor 24,99, de laagste prijs van Nederland
✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNL
✓ 3-laags mondkapje van A-kwaliteit
✓ Met GB/T32610-2016 keurmerk

Lees ook:  Iran verslaat vijandige Amerikaanse spion-drone in zijn luchtruim

€24,95

Nu kopen is morgen in huis klik hier om te bestellenHerbruikbaar mondkapjes – Kinderen

€9,99

Wil jij een herbruikbaar mondkapje voor kinderen bestellen?

Dit product is een herbruikbaar mondkapje voor kinderen inclusief filter. Je kinderen zijn hiermee beter beschermd. Je kunt dit product wassen in de wasmachine, of de filter vernieuwen met een nieuwe filter. Door de extra filter welke erin zit, komt er geen stof of andere bacteriën door. Dit geeft een goed en beschermend resultaat.

✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNLComments

comments