Trump’s “wonder” COVID-19-behandeling is ontwikkeld met behulp van cellen van een geaborteerde foetus uit Nederland

Trump’s “wonder” COVID-19-behandeling is ontwikkeld met behulp van cellen van een geaborteerde foetus uit Nederland

9 oktober 2020 0 Door Indignatie redactie

Het weefsel was oorspronkelijk afkomstig van een abortus in Nederland in 1973, hetzelfde jaar dat Roe v. Wade werd beslist

President Donald Trump is niet verlegen geweest in zijn lof voor de experimentele COVID-19-behandelingen die hij ontving nadat hij vorige week positief was getest . In  video’s  die op Twitter zijn gepost, heeft de president de therapeutica ten onrechte geprezen als “genezingen” en “wonderen die van God neerdalen”.

No Title

A MESSAGE FROM THE PRESIDENT! pic.twitter.com/uhLIcknAjT

Een van de behandelingen die Trump ter beschikking werd gesteld, zou zijn verslagen door zijn eigen inspanningen om het wetenschappelijke onderzoek dat het mogelijk maakte te dwarsbomen: foetaal celweefsel door abortussen.

Volgens de persoonlijke arts van Trump, dr.Sean Conley, ontving de president  afgelopen vrijdag een hoge dosis infusie van monoklonale antilichamen als onderdeel van zijn behandeling voor COVID-19-infectie. Trump was een van de eerste 10 patiënten die de behandeling ontving onder “compassionate use” noodtoegang, meldde Salon eerder . Enkele uren na de injectie werd de president naar het Walter Reed Medical Center gevlogen .

De volledig menselijke antilichaammoleculen, gemaakt door het farmaceutische bedrijf Regeneron, zijn afkomstig uit twee bronnen: antilichamen geïdentificeerd van mensen die zijn hersteld van COVID-19 en de “VelocImmune” -muizen van het bedrijf, die genetisch zijn gemodificeerd om een ​​menselijk immuunsysteem te hebben, volgens een verklaring van de medicijnfabrikant aan Salon.

Het lab tests die worden gebruikt om de effectiviteit van de antilichamen te evalueren werden afgeleid van wat de MIT Technology Review gewezen was een standaard cel levering bekend als HEK 293T. Het is ontstaan ​​als nierweefsel afkomstig van een abortus in Nederland in 1973 , hetzelfde jaar dat Roe v. Wade werd beslist.

Die cellen zijn sindsdien “vereeuwigd” in laboratoria – ze blijven zich eindeloos delen, vergelijkbaar met kankerachtige groei – en hebben volgens MIT andere genetische veranderingen ondergaan. Na zo’n lange tijd kunnen ze loskomen van hun oorsprong.

“Het is hoe je het wilt ontleden”, zei een woordvoerder van Regeneron tegen MIT. “Maar de 293T-cellijnen die vandaag beschikbaar zijn, worden niet als foetaal weefsel beschouwd, en we hebben verder geen foetaal weefsel gebruikt.”

Maar de lijn die de cellijnen verbindt, blijft ononderbroken. Medisch profiteerde de president onmiskenbaar van cellen afkomstig van geaborteerde foetussen.

Regeneron vertelde MIT dat andere laboratoria ook 293T-cellen gebruiken om te maken wat het beschrijft als “pseudodeeltjes”, of virusachtige lichamen die het coronavirus “spike” -eiwit hebben. Die deeltjes zijn nodig om te testen hoe verschillende antilichamen tegen het virus werken. Beide antilichamen in de behandeling van Regeneron zouden die tests hebben doorstaan, meldde MIT.Lees ook:  Deutsche Bank gaf Donald Trump financiële gegevens aan aanklagers in New York - rapport

De regering-Trump heeft medisch onderzoek met foetaal weefsel tegen abortussen beperkt. In 2019 overtrof Trump zelf topwetenschappers , zoals de minister van Volksgezondheid en Human Services (HHS) Alex Azar, en verscherpte hij de teugels van de National Institutes of Health (NIH) om dergelijk onderzoek te financieren. Het was een poging van vice-president Mike Pence in een kennelijke oproep aan religieus conservatieve kiezers.

“Dit is een belangrijke pro-life overwinning, en wij danken President Trump voor het nemen van beslissende actie,” Marjorie Dannenfelser, voorzitter van de Susan B. Anthony List, een lobbygroep die abortus verzet, zei op het moment. “Het is schandalig en walgelijk dat we via ons belastinggeld medeplichtig zijn geweest aan de experimenten met lichaamsdelen van baby’s.”

Ergens dat jaar verwijderde de website van de Food and Drug Administration een pdf  waarin het ontstaan ​​en het gebruik van HEK 293-foetale cellen werd uitgelegd, volgens Salons zoekopdracht in het internetarchief.

Afgelopen augustus heeft de Ethische Adviesraad voor onderzoek naar menselijk foetaal weefsel – die de HHS in februari heeft opgericht en bestaande uit een aantal anti-abortus aangestelden – Azar aanbevolen om 13 van de 14 onderzoeksvoorstellen waarin foetale cellen zijn opgenomen, niet te financieren.

Terwijl die afwijzingen ingingen op het blokkeren van de toegang tot nieuw abortusweefsel – in tegenstelling tot onderzoek met gewone cellijnen die al vele jaren in gebruik zijn – willen sommige wetenschappers abortusweefsel precies bestuderen zodat ze nieuwe cellijnen kunnen maken.

Trumps voor het Hooggerechtshof genomineerde Amy Coney Barrett is een anti-keuze religieus conservatief , en de rechtbank zal waarschijnlijk binnenkort een zaak zien over begrafenisvereisten voor foetaal weefsel.

Volgens een verklaring van Regeneron aan Salon, werd de ontwikkeling en productie van de ‘wonder’-antilichaamcocktail van de president gedeeltelijk bereikt met federale fondsen van de Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA), die opereert onder de HHS en samenwerkt met de NIH , wiens financiering voor onderzoek het doelwit is van Trump en andere conservatieven van de administratie.

In een video die woensdag op sociale media werd gepost, zei Trump dat hij de van abortus afkomstige behandeling “gratis” beschikbaar zou stellen voor COVID-19-patiënten.

Geniet van 0% BTW op alle mondkapjes waardoor wij ze voor een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Goedkoopste mondkapjes van Nederland!

✓ 100 stuks voor 24,99, de laagste prijs van Nederland
✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNL
✓ 3-laags mondkapje van A-kwaliteit
✓ Met GB/T32610-2016 keurmerk

Lees ook:  Trump claimt "absolute immuniteit" van alle dagvaardingen in de confrontatie met de belastingaangifte van het Hooggerechtshof

€24,95

Nu kopen is morgen in huis klik hier om te bestellenHerbruikbaar mondkapjes – Kinderen

€9,99

Wil jij een herbruikbaar mondkapje voor kinderen bestellen?

Dit product is een herbruikbaar mondkapje voor kinderen inclusief filter. Je kinderen zijn hiermee beter beschermd. Je kunt dit product wassen in de wasmachine, of de filter vernieuwen met een nieuwe filter. Door de extra filter welke erin zit, komt er geen stof of andere bacteriën door. Dit geeft een goed en beschermend resultaat.

✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNLComments

comments