WAT IS HIER AAN DE HAND?? Trump deed zojuist zijn eerste tv-interview sinds zijn diagnose Covid-19 die ging niet goed!

WAT IS HIER AAN DE HAND?? Trump deed zojuist zijn eerste tv-interview sinds zijn diagnose Covid-19 die ging niet goed!

9 oktober 2020 0 Door Indignatie redactie

De scattershot-prestatie van de president verspilde alle goodwill die hij mogelijk had vergaard.

Een dag nadat president Donald Trump een video op zijn Twitter-account plaatste die meer vragen opriep over zijn gezondheid dan beantwoord, belde hij de Fox Business-show van Maria Bartiromo op voor zijn eerste live-interview sinds hij bijna een week geleden zijn positieve test voor het coronavirus aankondigde. .

No Title

Since getting sick with the virus, President Trump’s makeup has been more dramatic than usual, as if he’s trying to appear healthier with a darker shade of foundation or bronzer. Notice the stark contrast between his face and his ears and hands. pic.twitter.com/ab1CLIVVkh

Trump klonk hees, maar uiteindelijk zal het interview waarschijnlijk meer vragen oproepen over zijn mentale dan fysieke gezondheid. Dat komt omdat Trump in de loop van een uur opmerkingen maakte die – zelfs naar zijn maatstaven – onzinnig waren over een verscheidenheid aan onderwerpen, waaronder het coronavirus en hoe hij het mogelijk kreeg, en zijn wens dat zijn politieke rivalen worden vervolgd voor niet-gespecificeerde misdaden. slechts enkele weken na de verkiezingen.

Het interview begon met Trump die aankondigde: ” Ik ga mijn tijd niet verspillen aan een virtueel debat ” en dat hij zich terugtrekt uit het geplande tweede debat van volgende week met de democratische presidentskandidaat Joe Biden, dat op afstand zal worden gehouden vanwege diagnose van het coronavirus.

No Title

“I’m not going to waste my time on a virtual debate” — Trump, on with Maria Bartiromo, begins his first post-coronavirus interview by saying he’s pulling out of the second debate. (He sounds a little hoarse.) pic.twitter.com/R43JSszfll

Trump wilde duidelijk dat mensen zouden geloven dat zijn redenen hiervoor te maken hebben met zijn bezwaren tegen het format, maar de rest van zijn openbare therapiesessie met Bartiromo suggereerde dat zijn team zich ook zorgen zou kunnen maken over het feit dat het debat nog meer een debacle zou blijken te zijn dan zijn wijdverbreide optreden tijdens het eerste debat vorige week.

“Onthoud dit: als je het opmerkt, word je beter, en dan ben je immuun”

Zoals je zou verwachten, begon Bartiromo met Trump een reeks vragen over zijn gezondheid en hoe hij zich voelt na zijn ziekenhuisopname en ten minste twee coronavirusgerelateerde gezondheidscrises . Trump reageerde met wilde opschepperij – “Ik ben terug omdat ik een perfect fysiek exemplaar ben, en ik ben extreem jong”, beweerde hij – en gevaarlijke leugens.

In navolging van de lijn die hij onlangs heeft gepusht over hoe Amerikanen hun leven niet moeten laten domineren door het coronavirus, zei Trump tegen Bartiromo: “Onthoud dit: als je het opvangt, word je beter, en dan ben je immuun.”

Maar niet iedereen wordt beter. Het c oronavirus heeft 210.000 Amerikanen gedood en heeft de gezondheid geruïneerd van duizenden anderen die het hebben overleefd. Bovendien zijn er gedocumenteerde gevallen van mensen die meer dan eens zijn geïnfecteerd , dus het is niet waar dat iemand die Covid-19 krijgt ‘immuun’ wordt.

Omdat het Witte Huis weigert te zeggen wanneer Trump’s laatste negatieve coronavirus-test plaatsvond – wat de speculatie aanwakkerde dat hij Biden eraan had blootgesteld tijdens het presidentiële debat van vorige week – suggereerde Trump dat hij misschien besmet was geraakt door Gold Star-families tijdens een evenement dat plaatsvond dag na een roekeloze gebeurtenis waarbij rechter Amy Coney Barrett werd voorgedragen voor het Hooggerechtshof, dat in verband is gebracht met een aantal zaken.

“Ik ontmoette Gold Star-families. Ik wilde dat niet annuleren, ‘zei hij. “Ik kan niet zeggen: ‘Maak een back-up’ … ze willen me knuffelen en ze willen me kussen, en dat doen ze.”

No Title

“I met with Gold Star families. I didn’t want to cancel that … I can’t say, ‘back up’ … they wanna hug me and they wanna kiss me, and they do” — Trump on now suggesting Gold Start families gave him coronavirus pic.twitter.com/7F2dBzRFgi

Militaire families de schuld geven van zijn diagnose van het coronavirus is voor Trump merkwaardig, maar er is geen reden om aan te nemen dat het waar is. En in plaats van een robuuste contactopsporing uit te voeren om de oorsprong van het casuscluster van het Witte Huis te achterhalen, heeft de regering-Trump in plaats daarvan geprobeerd de hele kwestie onder de mat te vegen en zo snel mogelijk verder te gaan met campagne voeren.

Lees ook:  Schaamteloos

Ongeacht hoe hij het kreeg, Trump wil dat mensen geloven dat hij de eerste persoon ter wereld is die het coronavirus oploopt en zich minder dan een week later beter voelt. Ondanks zijn verwilderde stem en ziekelijke verschijning in de Twitter-video die hij woensdag plaatste, zei Trump tegen Bartiromo dat hij zich ‘perfect’ voelt. Hij zei dat hij de laatste tijd niet was getest op coronavirus, maar voegde eraan toe: ” Ik ben in wezen heel schoon .”

Trump’s autoritaire retoriek over democraten is volledig overdreven

Over het onderwerp van het vice-presidentiële debat van woensdag, was de analyse van Trump in feite beperkt tot het uitschelden van senator Kamala Harris als een ‘ communist ‘ en ‘ monster’ . Zonder een greintje ironie maakte Trump herhaaldelijk duistere insinuaties over de gezondheid van Biden, waarbij hij op een gegeven moment beweerde dat de voormalige vice-president “het niet twee maanden als president zal redden.”

Maar misschien nog meer losgeslagen waren de herhaalde oproepen van Trump aan procureur-generaal Bill Barr om een ​​aanklacht in te dienen tegen Biden, Barack Obama en Hillary Clinton wegens niet-gespecificeerde misdaden, enkele weken voor de presidentsverkiezingen.

“Tenzij Bill Barr deze mensen aanklaagt voor misdaden – de grootste politieke misdaad in de geschiedenis van ons land – dan zullen we weinig voldoening krijgen,” zei hij. “En dat omvat Obama en het omvat ook Biden … we hebben alles … Ik zeg, Bill, we hebben genoeg.”

No Title

“Unless Bill Barr indicts these people for crimes — the greatest political crime in history of our country — then we’ll get little satisfaction … and that includes Obama and that includes Biden” — Trump calls for Obama and Biden to be charged with crimes pic.twitter.com/g4hVYx98ZJ

Later, toen Bartiromo probeerde het interview te beëindigen, riep Trump nergens toe: “Waarom wordt Hillary Clinton niet aangeklaagd ?!”

Lees ook:  Pensioenen: Indexering vanaf 2020 snoeihard nodig

Voor de duidelijkheid: Trump uit geen geloofwaardige beschuldiging door te zeggen dat Biden, Obama of Clinton daadwerkelijk misdaden hebben gepleegd. Maar hij lijkt te proberen oktober 2016 te herscheppen, toen hij de hernieuwde aandacht van de FBI voor het e-mailonderzoek van Clinton uitbuitte om haar net genoeg schade te berokkenen om zijn overwinning in het Electoral College te behalen.

Het probleem voor Trump is dat peilingen hem momenteel ongeveer negen punten op nationaal niveau achterlaten op Biden – een spreiding die veel groter is dan de voorsprong die Clinton op Trump had op een vergelijkbaar punt in de campagne van 2016. In plaats van met die realiteit te worstelen, zei Trump echter tegen Bartiromo: “Ik geloof de peilingen niet” en prees MAGA-bootparades en vrachtwagenchauffeurs.

“Ze hebben iets met boten, ze hebben 5.000 boten, ze hebben duizenden vrachtwagens door het hele land. Ik geloof de peilingen niet, ”zei hij.

No Title

“I don’t understand it. I don’t believe ’em … they have a boat thing, they have 5,000 boats, they have thousands of trucks all over the country. I don’t believe the polls” — Trump on polls showing him trailing Biden by a dozen or more points pic.twitter.com/Y072VS7VKq

Hoewel het verleidelijk kan zijn om aan te nemen dat de aangetaste gezondheid van Trump heeft geresulteerd in zijn vreemde gedrag sinds zijn diagnose van het coronavirus – inclusief een aantal bizarre foto-ops en onsamenhangende, boze binges van posten op Twitter – de waarheid is dat dit allemaal min of meer op merk voor Trump.

Tijdens zijn interview met Bartiromo maakte Trump bijvoorbeeld herhaaldelijk een totale puinhoop van gemakkelijke vragen over wat hij hoopt te bereiken in een tweede termijn. Maar dat soort softbalvragen was een hoofdbestanddeel van zijn Fox News-interviews die maanden teruggaan .

No Title

Asked what he wants to accomplish in a second term, Trump says “I have done more for Black community than any president except Abraham Lincoln.” He remains unable to answer this extremely basic question. pic.twitter.com/c9NWho6QLX

Voor zover het interview van Trump met Bartiromo aangeeft dat hij zich lichamelijk beter voelt, is dat een goede zaak. Maar temidden van vragen over de bijwerkingen van zijn aanhoudende Covid-19-behandelingen , zal hij meer moeten doen om de kiezers ervan te overtuigen dat hij mentaal en emotioneel voorbereid is op de ontberingen van het presidentschap – en het campagnespoor.

Lees ook:  Pro-Trump OAN valt verbod op "the new mainstream" QAnon aan: "De diepe staat lijkt terug te vechten"

Comments

comments