Branding van een ander soort

Branding van een ander soort

10 oktober 2020 0 Door Indignatie redactie

Russell Brand is op verschillende fronten onconventioneel en hij heeft de neiging om dingen te zien vanuit het scheve perspectief van een komiek die minder opvallende details vangt.

In de onderstaande video beschrijft Brand de waarnemend president meer als een ‘worstelimpressario’ dan als een politicus. (Ik luister vanaf nu naar Trump-toespraken alsof Vince McMahon ze houdt.) Zijn benadering van ziek zijn is bijvoorbeeld zichzelf te presenteren als een COVID-held, en voor jingoïsme en grootsheid.

Simpele zinnen. Simpele problemen. Simpele antwoorden voor een cartoonesk, massamediatijdperk. Beleidsnuance komt als niet authentiek over. Rationeel scepticisme werkt niet tegen Trump. Je zou net zo goed kunnen redeneren met een carnavalskraker. Pak nog een kop koffie en luister.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Lees ook:  Niets bewijst dat het coronavirus in het laboratorium is gemaakt: de onderkant van de infidemie op de Covid-19

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Lees ook:  AMERIKA aan de vooravond van een burgeroorlog: ONGEACHT WIE de verkiezing wint, er zal GEEN vreedzame machtsoverdracht zijn

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 5 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments