Donald Trump lijkt niet te weten wie zijn opponent is (HINT: NIET HILLARY CLINTON)

Donald Trump lijkt niet te weten wie zijn opponent is (HINT: NIET HILLARY CLINTON)

10 oktober 2020 0 Door Indignatie redactie

Toen de FBI in oktober 2016 aankondigde dat ze nieuwe e-mails aan het herzien was in verband met haar onderzoek naar het gebruik van een privéserver door Hillary Clinton als staatssecretaris, gaf ze Donald Trump een onschatbaar geschenk. Niet omdat, zo bleek, Clinton opzettelijk geheime informatie had misbruikt of op het punt stond beschuldigd te worden van een misdrijf, maar omdat het de indruk wekte van ongepastheid, die de reality-tv-presentator helemaal naar het Witte Huis reed. Helaas voor Trump, wiens opiniepeiling niet erger kan zijn, leven we in het jaar 2020 en neemt hij het op tegen Joe Biden,niet Hillary Clinton. Dit zijn het soort eenvoudige vragen die een arts aan een patiënt zou kunnen stellen om te beoordelen of hij een traumatisch hersenletsel heeft opgelopen, maar het lijkt erop dat noch de president, noch zijn medewerkers de juiste antwoorden weten.

In een gesprek met Fox News op vrijdag zei minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo tegen Dana Perino: “We hebben de e-mails. We halen ze eruit. We gaan al deze informatie naar buiten halen zodat het Amerikaanse volk het kan zien. U zult zich herinneren dat er geheime informatie op een privéserver stond, die daar nooit had mogen zijn. Hillary Clinton had dat nooit moeten doen. Het was onaanvaardbaar gedrag. Het is niet iets wat leiders doen … Geclassificeerde informatie moet op de juiste plaats blijven. Secretaris Clinton, toen ze hier op het ministerie van Buitenlandse Zaken was, deed dat niet … We zullen de informatie eruit halen die eruit moet … zo snel als we kunnen. Ik denk zeker dat er nog meer te zien zal zijn voor de verkiezingen. “

No Title

Here’s Mike Pompeo on Fox News saying he has Hillary Clinton’s emails (unclear which ones) and plans to publicly release them before the election. pic.twitter.com/TQjfksQd3u

Het nieuws dat de federale regering eraan werkt om Clintons e-mails ‘zo snel’ mogelijk vrij te geven, alsof er geen andere dringende problemen zijn, komt een dag nadat Trump bij Fox Business belde om te protesteren over het feit dat zijn vorige De tegenstander is niet “aangeklaagd” (wat misschien iets te maken heeft met het feit dat ze was vrijgesproken van een vergrijp) en zei dat hij “niet blij” was met Pompeo omdat hij haar e-mails niet naar het publiek had gestuurd. (Hij klaagde ook dat zijn procureur-generaal Biden en Barack Obama niet heeft aangeklaagd , door te zeggen dat Bill Barr de geschiedenis zal ingaan “als een zeer trieste, trieste situatie” als hij er niet in slaagt de vijanden van de president te vervolgen.)

Als teken van hoe volkomen bizar het is dat Trump schreeuwt over de e-mails van Clinton en denkt dat het vrijgeven ervan zijn kansen op herverkiezing zou kunnen vergroten, hebben zelfs sommigen van de bende bij Fox Business zich afgevraagd waarom hij denkt dat kiezers hier iets van geven. “President Trump niet volgen wat de  Wall Street Journal  zei in termen van een verblijf op het beleid,” anchor Dagen McDowell zei na het interview met Maria Bartiromo. ‘Ik weet niet zeker of het zijn campagne heeft geholpen om over de e-mails van Hillary Clinton te praten en terug in dat konijnenhol te gaan zoals het vier jaar geleden was … Het was een beetje, nou ja, overal. Het concentreerde zich niet echt op de kwesties van wat het Amerikaanse volk wil horen. Een deel ervan deed het, maar een deel duidelijk niet. “

Hoe dan ook, het is niet duidelijk wat de president van plan is met zijn tijd te doen als hij in november zou verliezen en het Witte Huis daadwerkelijk zou verlaten, maar als hij dat doet en degenen die dicht bij hem staan ​​hem eindelijk de hulp krijgen die hij nodig heeft, is de kans vrij groot dat hij ‘ Ik zal Fox in 2024 nog steeds regelmatig bellen en beweren dat hij geheime informatie over Clinton heeft “die kiezers zal choqueren zoals je niet zou geloven.” Dan fluistert hij: “Ik moet gaan, ze zijn hier”, terwijl de sleutel van een verpleger in het slot draait en eraan toevoegt: “De DOJ wil niet dat je dit weet omdat het deel uitmaakt van de diepe staat, maar haar man had een affaire met een stagiair. Het staat allemaal in de documenten. ” Dan valt de telefoon weg en zullen we hem horen schreeuwen: “Blijf terug! Blijf van me af! Presidentiële intimidatie! “

Lees ook:  Trump de Russische marionet. Een verhaal dat gewoon niet dood gaat

Nancy Pelosi steunt een wetsvoorstel dat een panel zou creëren om te beoordelen of de president een grimmige, enthousiaste gek is die uit zijn ambt moet worden gezet:

Pelosi steunde vrijdag de oprichting van een door het congres benoemde commissie die zou bepalen of een president in staat is om zijn taken uit te voeren, waarbij hij erop aandrong dat het niet specifiek om president Trump ging, terwijl hij suggereerde dat zijn recente diagnose de motivatie daarvoor was. Pelosi zei dat de coronavirusinfectie van Trump vragen heeft doen rijzen over de presidentiële opvolging, die wordt geregeld door het 25e amendement op de grondwet. Trump bracht afgelopen weekend door in het Walter Reed National Military Medical Center, waar hij een vlaag van vragen op gang bracht over de vraag of vice-president [Mike] Pence autoriteit zou krijgen, zelfs tijdelijk.

De voorzitter zei dat het wetsvoorstel niets te maken heeft met de huidige inwoner van het Witte Huis en zei: “Dit gaat niet over president Trump. Hij zal het oordeel van de kiezers onder ogen zien, maar hij toont de noodzaak voor ons om een ​​proces voor toekomstige presidenten te creëren. “Ze voegde er later aan toe dat, hoewel dit over het ambt van het presidentschap in het algemeen gaat, het werd geïnspireerd door – het gekke gedrag van één president in het bijzonder. “Deze wetgeving is van toepassing op toekomstige presidenten, maar we worden herinnerd aan de noodzaak van actie door de gezondheid van de huidige president”, zei ze.

Lees ook:  Tijdlijn van de ziekte van Trump brengt experts in verwarring, maar duidelijk is, de president 'bewust mensen blootstelde' aan Covid-19

Trump om een ​​”medische evaluatie” te ondergaan op de show van Tucker Carlson

De regering-Trump heeft veel kritiek gekregen omdat ze weigerde cruciale details over de gezondheid van de president bekend te maken, inclusief wanneer hij voor het laatst negatief testte op COVID-19 en of hij momenteel positief test. Dus vanavond, om aan de wereld te bewijzen dat hij een open boek is, zal Trump zich onderwerpen aan een live medisch onderzoek door een echte dokter zodat de hele wereld het kan zien – en met een live medisch onderzoek door een echte dokter bedoelen we een vooraf opgenomen telehealth-sessie met een man. in dienst van Fox News :

De arts die het onderzoek uitvoert, is dr.Marc Siegel, een Fox-medewerker die in 2016, zonder bewijs en zonder een persoonlijk onderzoek af te leggen, suggereerde dat Hillary Clinton mogelijk lijdt aan de aanhoudende gevolgen van een hersenschudding die haar geschiktheid om te dienen in gevaar zou kunnen brengen. Dr. Siegel, universitair hoofddocent geneeskunde aan het NYU Langone Medical Center, “zal tijdens het programma een medische evaluatie en een interview afnemen”, zei Fox in een verklaring. “Het is virtueel”, zei dr. Siegel vrijdag tegen Fox Business Network. “Maar ik doe al maanden telebezoeken en ik word er behoorlijk goed in.”

Het netwerk zei niet hoe Dr.Siegel in staat zou zijn om de toestand van de president nauwkeurig te beoordelen zonder het soort procedures te gebruiken dat wordt gebruikt bij persoonlijke examens, of dat hij van plan was om het soort gevoelige informatie te bespreken dat doorgaans vertrouwelijk wordt doorgegeven tussen arts en patiënt . Een woordvoerder van NYU Langone zei dat de opmerkingen van dr. Siegel “niet de mening van” het ziekenhuis weerspiegelen en dat “in zijn rol als senior medisch correspondent voor Fox News, Dr. Siegel zijn eigen persoonlijke mening geeft”.

We zullen moeten wachten tot het nepexamen daadwerkelijk wordt uitgezonden, maar de kans is groot tot extreem hoog dat die meningen waarvan NYU afstand wil nemen, zijn dat de president een IQ van 280 heeft, een marathon zou kunnen lopen in minder dan twee uur , en “neukt als een man die half zo oud is”. Die resultaten zullen waarschijnlijk op het briefpapier van het Witte Huis worden gezet, en wanneer de pers vraagt ​​hoe we erop kunnen vertrouwen dat Trump in goede gezondheid verkeert wanneer hij weer op het campagnespoor komt, zal Kayleigh McEnany grijnzend : “Ik heb een exemplaar van Dr.Siegel ‘s brief hier als u hem wilt zien. ”

Lees ook:  Beijing op het crypto-schandaal: "VS zijn het rijk van hackers"

Alleen de beste mensen

No Title

When asked for comment, Trump adviser Hill said: “I stand by the statement that she’s an insufferable power-hungry smug bitch.”https://t.co/mAlO9Wutaw via @mediaite

Comments

comments