Over onoverwinnelijke Trump, Soulless Joe, Skynet en de paus van Wall Street

Over onoverwinnelijke Trump, Soulless Joe, Skynet en de paus van Wall Street

10 oktober 2020 1 Door Indignatie redactie

Nieuw deze week, Amerika heeft een nieuwe superheld. Een carrièrepoliticus in Washington wordt de zielzoeker van Amerika. En Elon Musk is zojuist door het Pentagon ingehuurd om raket-volgsatellieten te bouwen voor de US Space Development Agency (SDA). Oh, en in ander nieuws, paus Franciscus heeft zich bij miljardair Warren Buffett aangesloten door de ongelijkheid op de markt de schuld te geven in plaats van een duivels plan van de elites.

Neem de scène: president Donald Trump komt uit Marine One tevoorschijn alsof hij ontsnapt is uit een ISIS-gevangeniskamp nadat hij Navy Seals heeft geholpen bij zijn redding. Hij gaat de trap op naar de zetel van de Amerikaanse macht, grist het masker van zijn gezicht en zwaait triomfantelijk naar camera’s. Later tweets de hoofd-narcist tegen zijn volgelingen waarin hij zichzelf een onoverwinnelijke held van de oorlog op COVID-19 noemde. Ik moet hier opmerken dat het coronavirus meer Amerikanen heeft gedood dan de Revolutionaire Oorlog, de oorlog van 1812, de Spaans-Amerikaanse oorlog, de Eerste Wereldoorlog, de Koreaanse oorlog, Vietnam, de oorlog in Afghanistan en de oorlog in Irak samen. En het is eerlijk om te zeggen dat de arrogante houding van leiders als de heer Trump meer doden heeft veroorzaakt dan nodig was. Ik denk dat dit is hoe superhelden worden gemaakt.

Aan de kant van de Democratische Partij van de nachtmerrie waarin we leven, beschuldigt senator Joe Biden nu de Russische president Vladimir Poetin ervan “geen ziel te hebben”. Het Britse Daily Express-verhaal hierover weerspiegelt de opmerkingen van Biden toen president Poetin premier van Rusland was, maar de beschuldigingen dat het Kremlin de voorkeur geeft aan Trump bij deze verkiezingen zijn actueel. Op de een of andere manier wordt de wereld in een verwrongen alternatieve realiteit ertoe gebracht te geloven dat als Biden de verkiezingen wint, hij zal proberen “Poetin te straffen” voor denkbeeldige Russische agressie en verkiezingsinmenging. Liberale experts zeggen dat Biden zou komen met “een veel meer principiële en samenhangende strategie om de agressie van Rusland in te dammen. ‘En we zouden moeten vergeten dat Joe Biden’s zoon Hunter miljarden zocht in Oekraïne nadat Washington probeerde de NAVO daar door Poetin en Rusland te duwen? Een klein onderzoek naar de stuiterende jongen van Joe Biden (Amerikaanse SenaatOekraïne rapport ) onthult dat hij geld aanneemt van iedereen die het aanbiedt door te profiteren van de rol van zijn vader in de regering. Ik heb hier geen ruimte om in Oekraïne Petro Porosjenko, de illegale transacties van Hunter Biden’s vriend, de Oekraïense oligarch Mykola Zlochevsky (die is verdwenen) of de rest van de Euromaidaanse rommeligheid binnen te komen. Waar ik mee wil stoppen, is het feit dat als Joe Biden een ziel heeft, deze zo zwart is als de schoppenaas.

Lees ook:  Soros 'oorlog tegen de joden

Elon Musk heeft zojuist een lucratieve deal getekend met het Pentagon om raket-volgsatellieten voor het DoD te bouwen. Musk zegt dat hij hoopt dat hij genoeg inkomsten zal genereren om de interplanetaire doelen van SpaceX te helpen financieren, de legendarische innovator die Tesla-auto’s heeft gemaakt, zal nu de openbare schatkist aanboren om zijn dromen in de ruimte te financieren. Volgens dit nieuws zal SpaceX zijn Starlink-assemblagefabriek in Redmond, Washington, gebruiken om vier satellieten te bouwen die zijn uitgerust met groothoek-infraroodsensors voor het volgen van raketten. Starlink, dat kan worden vergeleken met de gruwelijke sci-fi filmversie genaamd “Skynet” – van de Arnold Schwarzenegger-hit Terminator, heeft al bijna 500 satellieten in een baan om de aarde. Uw gok is net zo goed als de mijne of het Pentagon meer in petto heeft dan het detecteren van raketten.

Toen ik ten slotte las dat de paus en een van ‘s werelds boosaardige miljardairs het eens zijn over wat ze moeten doen aan sociale en financiële ongelijkheid, ging er een misthoorn van een alarmsignaal in mijn hoofd. De paus schreef onlangs een brief aan de bisschoppen van de katholieke kerk waarin hij zei dat “magische theorieën” zoals trickle-down economie niet alle problemen van de samenleving zouden oplossen. Ondertussen vertelde Buffett de media; ‘Het is geen duivels complot of zoiets. Het komt door het marktsysteem. ” Mijn vraag is: “Waarom voelde de miljardair de behoefte om dat te zeggen?” In de brief aan de bisschoppen, getiteld “Fratelli Tutti”, wordt het ongebreidelde kapitalisme de schuld gegeven van de kwalen in de wereld. Betekent dit dat er iets anders aan de horizon is? Is de COVID-19-pandemie de katalysator voor een omschakeling? Buffett suggereerde eerder dit jaar dat de regering zal moeten ingrijpen om een ​​nieuwe economische realiteit te ‘creëren’.

Aan het einde van elke nieuwscyclus tegenwoordig, vraag ik me af wanneer de “grote hit” zal komen. Wanneer komt de aankondiging dat de grote “switcheroo” heeft plaatsgevonden? Trump, de “onoverwinnelijke held”, kan de laatste test zijn om te zien of de mensheid ervoor zal vallen. Of, toekomstige president Joe Biden (hebben we ooit een ‘Joe’ als president gehad?) Moge dat testen, een lakmoes om te zien of Amerika al dan niet razend gek is geworden. Maar nogmaals, het nieuwe “Skynet” van Elon Musk zou de lichtschakelaar kunnen zijn die alles gewoon vastklikt, de vrijheid, het idealisme en de toekomst die we allemaal hebben geleerd te wensen? En als dat allemaal niet gebeurt, of als dat wel gebeurt, zullen we waarschijnlijk uniformiteit en samenhang zien tussen het Vaticaan en Wall Street! Wees nu eerlijk, zou er op dit moment iets van u verrassen?

Nee, dat dacht ik niet.

Lees ook:  Leider van radicale zwarte militie NFAC 'gelooft in geweld' en wil een levensechte Wakanda voor elke zwarte persoon in Amerika

Comments

comments