Doorgesnoven Eric Trump beweert ten onrechte dat zijn vader het COVID-vaccin heeft uitgevonden (video)

Doorgesnoven Eric Trump beweert ten onrechte dat zijn vader het COVID-vaccin heeft uitgevonden (video)

12 oktober 2020 0 Door Indignatie redactie

Verward Eric Trump zegt dat vader wordt genezen door zijn eigen ‘vaccin’

Eric Trump beweerde ten onrechte dat zijn vader het coronavirusvaccin heeft uitgevonden en dat hij 100% over het coronavirus heen is.

Trump zei op ABC’s This Week:

Maar ik zeg je dat ik hem zaterdag drie keer heb gesproken. De man klonk 100%. Het was geweldig. Het spreekt waarschijnlijk over hoe goed sommige van deze vaccins die worden gemaakt, zijn en wat mijn vader op het gebied van vaccins heeft gedaan, niemand had kunnen doen. Niemand had kunnen doen.

Ik bedoel, letterlijk, Biden noemde mijn vader xenofoob omdat hij Amerika had afgesloten van reizen naar China – ik bedoel, en het virus kwam uit China. Mijn vader begon letterlijk de eerste dag met het maken van dit vaccin. Hij werkte om dit vaccin te stimuleren. En nu nam mijn vader het gewoon aan. En je ziet hoe goed hij er overheen kwam –

Presidentiële zoon Eric Trump denkt blijkbaar dat een coronavirusvaccin volledig is ontwikkeld en zijn vader nam het nadat hij het virus had opgelopen om COVID-19 te verslaan.

Als je daardoor in de war bent, ben je niet de enige.

Eric Trump verscheen zondagochtend op ABC’s This Week om de terugkeer van president Donald Trump naar openbare evenementen en campagnebijeenkomsten te bespreken, ondanks zijn recente ziekenhuisopname wegens coronavirus . Voorafgaand aan het interview van de jongere Trump vertelde gastgastheer Jonathan Karl de kijkers dat het Witte Huis hun verzoek om volksgezondheidsexperts van de coronavirus-taskforce in te schakelen, weigerde.

“Hoewel zijn arts zegt dat de president niet langer besmettelijk is , tast het Amerikaanse publiek nog steeds in het duister over fundamentele vragen, zoals wanneer de president voor het laatst negatief testte op COVID en of hij nu volledig vrij is van de ziekte”, aldus Karl merkte op en voegde eraan toe: “We hadden gehoopt met Dr. Fauci te praten over zowel de uitbraak in het Witte Huis als in het hele land. Hij was meer dan bereid om zich bij ons aan te sluiten, maar het Witte Huis stond je niet toe om te horen van de belangrijkste expert op het gebied van coronavirus. ”

Lees ook:  Achterbakse VVD begint verkiezingscampagne met smerige tweet: ‘meerderheid Kamer wil wél paspoort aan terroristen geven’

Karl wendde zich tot de zoon van de president en vroeg of hij zich zorgen maakte over het feit dat zijn vader het campagnespoor zou raken, gezien zijn recente strijd tegen de ernstige ziekte. Nadat Eric het Witte Huis-evenement van dit weekend waar de president sprak , verdedigde en opmerkte dat de meeste aanwezigen maskers droegen, bracht Karl de president ter sprake en vertelde radiopresentator Rush Limbaugh dat er een moment was waarop hij zich zorgen maakte dat hij zou kunnen bezwijken aan de ziekte.

“Hoe erg is het geworden?” Vroeg Karl zich hardop af.

“Luister, die eerste dag werd hij hard geraakt, vrijdag,” zei Trump. ‘Als zoon is het nooit leuk om te zien hoe je vader op Marine One naar Walter reed vliegt. Het is een dag die geen zoon zich wil herinneren. ”

Hij zei verder dat hij de volgende dag meerdere keren met zijn vader had gesproken en “de man klonk 100 procent”, met dank aan de medicijnen en therapieën die de president nam tijdens zijn verblijf in het ziekenhuis.

Behalve, volgens Trump, kreeg zijn vader een vaccin.

“Het spreekt duidelijk hoe goed sommige van deze vaccins die worden gemaakt, zijn en wat mijn vader op het gebied van vaccins heeft gedaan, niemand had kunnen doen”, pochte Trump. “Mijn vader begon letterlijk op de eerste dag met het maken van dit vaccin, hij werkte om dit vaccin door te drukken en nu nam mijn vader het gewoon en je ziet hoe goed hij er overheen is gekomen.”

‘Kunt u dat verduidelijken? Je zei dat je vader net een vaccin heeft genomen? ” Karl duwde terug en vroeg zich af of Trump verwees naar de therapieën die de president tijdens zijn verblijf nam.

Eric Trump veranderde snel en zei dat het “de kracht van de geneeskunde laat zien en hoe ver we zijn gekomen met COVID”, en merkte op dat hij het had over de “medicijnen die hij gebruikte” bij Walter Reed.

Lees ook:  LIVE de hoorzitting over beschuldigingen zullen wetgevers beraadslagen over een dodelijk wapen dat werd gebruikt bij de aanval op Capitol Hill - de woorden van president Trump

Dit is niet de eerste keer dat Eric Trump ten onrechte beweert dat de president een “vaccin” heeft genomen tijdens zijn verblijf in het ziekenhuis. (Dit is natuurlijk niet hoe vaccins werken – patiënten nemen geen vaccins nadat ze met een ziekte zijn geïnfecteerd.)

“Er zijn nog nooit vaccins geweest die zo snel werden gemaakt, mijn vader gebruikte er maar één … het was binnen 24 uur uitgeschakeld”, zei Eric tijdens een radio-interview op 7 oktober.

De president heeft zelf herhaaldelijk verwezen naar de experimentele cocktail van monoklonale antilichamen die hij van Regeneron Pharmaceuticals nam als een ‘remedie’ en dat hij nu ‘immuun’ is voor het virus.

“Ik denk dat dit een zegen van God was dat ik [het virus] heb opgelopen, ik denk dat het een vermomde zegen was”, zei Trump vorige week in een video. “Ik ving het op, ik hoorde over dit medicijn, ik zei: ‘Laat me het nemen’ … en het was ongelooflijk hoe het werkte.”

De president heeft ook gesuggereerd dat de dure behandeling belangrijker is dan een vaccin en heeft senioren beloofd, zonder uitleg of plan, dat hij deze in de toekomst ‘gratis’ zal maken .

No Title

Eric Trump, who is clearly not an expert in these matters, repeatedly claims his father’s recovery from coronavirus is a result of “vaccines” his father created, which is false — he took therapeutic drugs but not vaccines, and certainly has played no direct role in creating them pic.twitter.com/mN1WrrkTg1

Donald Trump heeft het vaccin tegen het coronavirus niet uitgevonden. Donald Trump nam geen vaccin tegen het coronavirus. Hij nam verschillende therapeutische medicijnen. Donald Trump redt Amerika niet van de pandemie met zijn ‘wetenschappelijke brein’.

De opmerkingen van Eric Trump klonken als die van een sektelid die gelooft dat hun leider echt goddelijk en een god is.

De Trumps blijven beweren dat alles in orde is, terwijl ze weigeren bekend te maken wanneer Trump’s laatste negatieve coronavirus-test plaatsvond.
Het spelplan voor de Republikeinse Partij is om het virus door het hele land te verspreiden door te weigeren zich te laten testen en te doen alsof alles in orde is.

Lees ook:  Jörg Meuthen over Corona: Iedereen die in een wereldcomplot gelooft, moet naar de dokter!

Trump is niet ingeënt en voor zover iemand weet, is hij nog steeds besmettelijk.

Eric Trump heeft een epische kernsmelting wanneer hem wordt gevraagd naar zijn vader die steekpenningen aanneemt

Eric Trump barste zondag uit elkaar toen hem werd gevraagd naar een nieuw rapport dat Trump hotels en bedrijven gebruikt om te betalen voor oplichterij.

Toen hem werd gevraagd naar het verhaal van The New York Times, zei Trump: “Mijn antwoord is dat we een fortuin hebben verloren. Mijn vader heeft een fortuin verloren om president te worden. Het kan hem niet schelen. Het kan hem niet schelen. Hij wilde het goede doen. Het laatste dat ik je kan vertellen dat Donald Trump in de wereld nodig heeft, is deze baan. Hij wordt ‘s ochtends wakker en hij moet tegen je vechten en hij moet de hele media bevechten. Hij moet de democraten bevechten, en hij krijgt elke dag een klap op zijn hoofd. Hij wordt wakker en vecht voor dit land, en hij vecht tegen de waanzin van radicaal links. “

Nadat Trump vervolgens tekeer ging over Joe Biden, vroeg Jon Karl van ABC hem om het verhaal van The Times te vertellen, en hij antwoordde: “We zijn een enorm horecabedrijf. We hebben elk jaar tientallen miljoenen mensen die in onze eigendommen verblijven. De New York Times is absoluut nepnieuws. Het enige wat ze willen is mijn vader neerhalen. “

No Title

NEW: “My father has lost a fortune,” Eric Trump tells @jonkarl when pressed on a NYT report that Pres. Trump turned “his own hotels and resorts into the Beltway’s new back rooms, where public and private business mix and special interests reign.” https://t.co/FPwDtGBwFl pic.twitter.com/LYdD9BmQwN

Het grote verschil tussen de campagne van 2016 en 2020 is dat Trump en zijn kinderen het onderwerp niet kunnen veranderen in de tegenstander van Trump. Hun potentieel crimineel gedrag wordt aan het licht gebracht en het enige wat ze kunnen doen is een meltdown op de nationale televisie.Comments

comments