BEKIJK ‘immuun’ GRAZY Trump danst op ‘YMCA’ en bied aan om het publiek te kussen tijdens de 1e post-Covid-rally in Florida

BEKIJK ‘immuun’ GRAZY Trump danst op ‘YMCA’ en bied aan om het publiek te kussen tijdens de 1e post-Covid-rally in Florida

13 oktober 2020 0 Door Indignatie redactie

De Amerikaanse president Donald Trump maakte een energieke show tijdens zijn eerste campagnebijeenkomst sinds hij Covid-19 contracteerde, waarbij hij aanbood om ‘dikke, dikke’ kussen uit te delen aan de aanwezigen en het evenement af te sluiten met levendige danspassen naar ‘YMCA’.

“Ik heb het meegemaakt, nu zeggen ze dat ik immuun ben – ik voel me zo machtig”, zei Trump maandagavond tegen een menigte supporters in Sanford, Florida, verwijzend naar zijn diagnose van het coronavirus eerder deze maand, waarvan hij sindsdien hersteld is.

Ik zal dat gehoor binnenlopen. Ik zal daar naar binnen lopen, ik zal iedereen in dat publiek kussen. Ik zal de jongens en de mooie vrouwen kussen, en iedereen. Ik zal je gewoon een dikke, dikke kus geven.

Uren voor de gebeurtenis kondigde Trumps arts, dr. Sean Conley, aan dat de president op “opeenvolgende dagen” negatief had getest op het virus , wat suggereert dat zijn eerste negatieve screening ergens in het weekend plaatsvond.

Op 1 oktober zei Donald Trump dat hij voor het eerst positief had getest, waarna hij drie dagen werd behandeld in het Walter Reed Military Hospital in Bethesda, Maryland. Kort daarna keerde hij terug naar het Witte Huis. In het ziekenhuis gaven doktoren Trump onder meer het antivirale middel remdesivir, ontstekingsremmende middelen en een experimentele antilichaamcocktail. Volgens veel experts suggereerde de agressieve behandeling – in tegenstelling tot de vertegenwoordiging van het Witte Huis – een ernstiger ziekte.

No Title

Trump claims he’s now “immune” to the coronavirus, feeling “powerful” and willing to “kiss everyone” in the audience. “I’ll kiss the guys and the beautiful women,” he said. pic.twitter.com/0brz0Rl8UQ

Lees ook:  Hoe Trump en zijn handlangers de hele federale regering inzetten voor hun eigen ruwe politieke voordeel

De eerste Covid-positieve test van de president vond plaats op 1 oktober en bracht drie dagen door in het Walter Reed Medical Center in Bethesda, Maryland voor behandeling voordat hij weer aan het werk ging in het Witte Huis.

No Title

Trump dancing in Florida.First campaign event since testing positive for Covid 19 pic.twitter.com/YW0djF6BZV

Terug op het campagnespoor op maandagavond leek Trump vastbesloten te bewijzen dat hij het virus had verslagen en meer dan een uur op het podium bleef staan ​​terwijl hij opschepte dat hij zich ‘energiek’ voelde . Voordat hij de bijeenkomst afrondde, leidde Trump het publiek bijna het hele nummer in een dansroutine naar de ‘YMCA’ van Village People.

No Title

Y’all!!!! POTUS DANCING!!!! @realDonaldTrump #MAGA2020LandslideVictory pic.twitter.com/F5gqjMk0oC

Wij vragen ons af wat voor medicijn Trump toegediend heeft gekregen voor hij aan de rally begon?

rump zag af van het dragen van een masker tijdens zijn reis naar Florida, zoals foto’s van het vertrek lieten zien. De Republikein heeft sinds het begin van de pandemie uiterst zelden in het openbaar mond- en neusbescherming gedragen. Zijn tegenstanders bekritiseerden hem als een slecht voorbeeld.

De vooraanstaande Amerikaanse immunoloog Anthony Fauci was ook kritisch over verkiezingscampagne-evenementen die Trump deze week meer wil uitstellen. In de komende dagen is de president van de VS van plan naar Pennsylvania, Iowa, North Carolina, Georgia en opnieuw naar Florida te reizen. “We weten dat dit tot problemen leidt”, zei Fauci, verwijzend naar de bijeenkomst van veel mensen zonder masker, zoals gebruikelijk is bij Trump-optredens.

Lees ook:  Wat de VS kunnen leren van Marokko

Comments

comments