Weinig maskers, geen sociale distance bij Trumps eerste campagnebijeenkomst sinds ziekenhuisopname

Weinig maskers, geen sociale distance bij Trumps eerste campagnebijeenkomst sinds ziekenhuisopname

13 oktober 2020 0 Door Indignatie redactie

Een week nadat hij uit het ziekenhuis was ontslagen, keerde president Donald Trump maandag terug naar het campagnespoor voor zijn eerste officiële bijeenkomst sinds hij publiekelijk aankondigde het coronavirus te hebben opgelopen. Hoewel opiniepeilingen hebben gesuggereerd dat Republikeinen zich meer zorgen maken over besmetting met COVID-19 sinds Trump het virus opliep, was dat niet duidelijk tijdens de maandagbijeenkomst van Trump in Sanford, Florida , waar de meeste mensen geen maskers droegen en duizenden supporters schouder aan schouder stonden. -op-schouder .

trump

Aanhangers van president Donald Trump wonen een Make America Great Again-rally bij terwijl hij campagne voert op Orlando Sanford International Airport in Sanford, Florida, 12 oktober 2020. SAUL LOEB / Getty Images

Het waren niet alleen de gewone aanhangers die maskers meden. De gouverneur van Florida, Ron DeSantis, was in de menigte zonder masker toen hij werd omringd door Trump-supporters. Rep. Matt Gaetz werd ook zonder masker gefotografeerd. Trump droeg zelf geen masker toen hij aan boord van Air Force One liep om naar Florida te reizen. Op een gegeven moment wierp hij echter wel maskers in de menigte . Uren voor de bijeenkomst zei Dr.Sean Conley, de arts van het Witte Huis, dat de president negatief had getest op COVID-19 “op opeenvolgende dagen”, maar het gebruik van een test die experts waarschuwen is niet de meest geschikte, noch de meest exacte, voor deze doeleinden.Lees ook:  Chaos in Wisconsin: de verkiezing dinsdag zal waarschijnlijk doorgaan ondanks meerdere waarschuwingen

No Title

Waiting for Trump rally outside Orlando, very few supporters wearing masks, including many senior citizens. pic.twitter.com/nKdPkI1n7G

No Title

No Description

No Title

Who’s here to help with the superspreading? YOU KNOW IT! pic.twitter.com/16yCxPUEtT

 

 

Comments

comments