COVID-19 Lockdowns zijn in Lockstep met de ‘GREAT RESET’

COVID-19 Lockdowns zijn in Lockstep met de ‘GREAT RESET’

15 oktober 2020 0 Door Indignatie redactie

In oktober 2019  concludeerde een pandemische simulatie-oefening genaamd  Event 201 – een samenwerking tussen het Johns Hopkins Center for Health Security, het World Economic Forum en de Bill and Melinda Gates Foundation – dat een hypothetisch nieuw coronavirus uiteindelijk minstens 65 miljoen mensen zou kunnen doden. wereldwijd binnen 18 maanden na een uitbraak.

Toen Covid-19 toevallig twee maanden later uit Wuhan tevoorschijn kwam, haastten wetenschappers zich om soortgelijke alarmerende voorspellingen te doen met behulp van een verscheidenheid aan twijfelachtige wetenschappelijke modellen. Onderzoekers van het Imperial College London, bijvoorbeeld,  schatten het  dodental in oktober van dit jaar op 500.000 in het VK en twee miljoen in de VS.

Hoewel wetenschappelijke modellen weliswaar feilbaar zijn, zou het niettemin moeilijk zijn om de eindeloze reeks tegenstrijdigheden, discrepanties en opzettelijk geheugenverlies in het wereldwijde pandemische verhaal te rechtvaardigen. Was het de wetenschap van massa-gemedieerde hysterie? Er zijn veel verontrustende vragen die nog onbeantwoord zijn.

Misschien hebben we echt te maken met een geval van massale  “ coronapsychose ”,  zoals de Wit-Russische president Alexander Loekasjenko het treffend noemde. Wie profiteert er van wereldwijde lockdowns die alle facetten van onze samenleving destabiliseren? De volgende vier  “grote”  onderstromen kunnen een aanwijzing geven.

De grote afbuiging

Zoals deze auteur al meer dan een decennium waarschuwt, staart de wereld naar een samenvloeiing van risico-overbelastingen, sociaaleconomische instortingen en een Tweede Grote Depressie. Voor de heersende klassen leidt Covid-19 toevallig de publieke aandacht af van de desastreuze gevolgen van decennia van economisch wanbeheer en vermogensfractionering.

De consolidatie van Big Tech met Big Media heeft een Orwelliaanse wereld gecreëerd waarin collectieve hysterie van plaats verandert van boeman als Rusland naar degenen die het niet eens zijn met het pandemische verhaal.

We zijn een “nieuw normaal” binnengegaan   waar Pyongyang, Noord-Korea, meer ambulante vrijheid biedt dan  Melbourne , Australië. Terwijl rellen en massademonstraties door diverse radicalen een gratis pas krijgen – zelfs aangemoedigd door leiders in het Westen – worden Facebook-berichten waarin lockdowns in twijfel worden getrokken, als subversief beschouwd.

Dit is een wereld waar Australische blueshirts  vrouwen in elkaar sloegen , een  zwangere vrouw  in haar eigen huis mishandelen en wolvenpolitie uitvoeren op een  oudere dame  in een park. Toch blijft de premier van de Australische staat Victoria onaangedaan door de weinig vleiende naam van  Kim Jong Dan .

Het corona-totalitarisme is niet verrassend het meest uitgesproken in de Angelsfeer en zijn afhankelijkheden. Deze naties staren tenslotte naar sociaaleconomische faillissementen van ongekende omvang ten opzichte van hun tegenhangers.

Zelfs hun eigen regeringen worden systematisch van binnenuit ondermijnd. Het Amerikaanse Department of Homeland Security, opgericht in de nasleep van 9/11 om terrorisme te bestrijden, verstrekt nu  $ 10 miljoen  aan subsidies aan organisaties die zogenaamd “extreemrechts extremisme en blanke suprematie” bestrijden  .

Dit zal linkse ontevredenen verder radicaliseren die Amerikaanse steden en hun economieën verwoesten in naam van sociale rechtvaardigheid. Er schuilt echter een merkwaardige grondgedachte achter dit zinloze beleid, zoals de volgende paragraaf illustreert.

gates

De grote rijkdomoverdracht

Terwijl het circus doorgaat, wordt het brood dunner, behalve de  bovenste 0,001% . In plaats van  failliet te gaan , zoals recente trends lieten zien, boeken Silicon Valley en aangesloten monopolies recordwinsten samen met recordcensuur op sociale media.

Alleen al  in de eerste twee maanden van de lockdown hebben Amerikaanse miljardairs  434 miljard dollar binnengehaald. Hoe meer lockdowns, hoe meer rijkdom aan de techno-elite toekwam.

Terwijl tientallen miljoenen individuen en kleine bedrijven met Kerstmis failliet gaan, schenkt de revolutie op het gebied van werken op afstand miljarden dollars aan jackpots als Jeff Bezos (Amazon) en Mark Zuckerberg (Facebook). Onder andere de cloud-ecosystemen van Azure (Microsoft) en AWS (Amazon) zijn met 50 procent gegroeid sinds het begin van de pandemie.

In het licht van een dergelijke op hol geslagen vermogensfractionering, worden panoptische tools voor het opsporen van contacten van Big Tech in toenemende mate gebruikt om onrustige bevolkingsgroepen tot bedaren te brengen. En natuurlijk om een ​​tweede, derde of nde golf van Covid-19 te voorkomen voor ons collectieve welzijn!

In de tussentijd grote banken, Big Pharma, Big Tech en andere monopolies krijgen royale centrale bank  bailouts  of  “stimuleringspakketten”  opslokken  worstelen kleinere ondernemingen.

Lees ook:  Trump, Biden en de oorlog om de Amerikaanse mannelijkheid

Covid-19 is een geschenk dat nooit stopt met schenken aan een select aantal. Maar hoe zal de techno-oligarchie een zekere mate van sociale geloofwaardigheid en controle behouden in een verarmde en tumultueuze wereld?

De grote filantropie

Oligarchische filantropie zal een dominant kenmerk zijn van dit VUCA-decennium (vluchtigheid, onzekerheid, complexiteit en ambiguïteit).

Volgens een recent  Guardian-  rapport zijn filantropische stichtingen de afgelopen twee decennia exponentieel vermenigvuldigd en hebben ze een oorlogskas in handen van meer dan $ 1,5 biljoen. Dat is voldoende om een ​​horde experts, ngo’s, lobby’s van de industrie,  media  en factcheckers wereldwijd te financieren. Grote sommen kunnen ook snel worden verdeeld om regeringen te ondermijnen.

De wetten die het wetenschappelijk empirisme beheersen zijn niet langer statisch en onveranderlijk; ze moeten dansen samen met de financiering. Degenen die nepnieuws schreeuwen, zijn meestal de belangrijkste venters. Dit is weer een  “nieuw normaal”  dat jaren vóór Covid-19 was.

De Bill and Melinda Gates Foundation (BMGF) is een goed voorbeeld van hoe oligarchische filantropie werkt. Sinds 2000 heeft het meer dan $ 45 miljard gedoneerd aan  “goede doelen”  en een deel hiervan is bedoeld om het  wereldwijde mediaverhaal te beheersen  .

Wat betreft het vermeende succes van de BMGF bij het uitroeien van polio, zijn ambtenaren nu bang dat een gevaarlijke nieuwe soort binnenkort ‘ continenten ‘ zou kunnen  overslaan .  Na meer dan 30 jaar 16 miljard dollar te hebben besteed om polio uit te roeien, hebben internationale gezondheidsinstanties – die nauw samenwerken met BMGF –   de ziekte “per ongeluk” opnieuw geïntroduceerd in Afghanistan, Irak en Pakistan.

Armoede, honger en wanhoop zal een tastbaar mate van publieke dankbaarheid ondanks paaien  elite  filantropie’s verschanst voorkeur voor elite-instellingen en oorzaken.

Volgens de Guardian zelf  gaven “Britse miljonairs £ 1,04 miljard aan kunst en slechts £ 222 miljoen aan armoedebestrijding”  in de periode van 10 jaar tot 2017. Vergelijk dit met de jaarlijkse $ 10 miljard die door de filantropische pool wordt gereserveerd voor  “ideologische overtuiging”. alleen in de VS. “

Het gepeupel is hun gewicht alleen waard vanwege de mogelijke verwoesting die ze kunnen aanrichten. Er zweeft genoeg geld rond om onze steden te herleiden tot bedlammen van anarchie, zoals we die tegenwoordig in de Verenigde Staten zien.

De overgebleven kruimels kunnen worden gedelegeerd aan versleten goede doelen. Je hoeft alleen maar stil te staan ​​bij de gaarkeukens in de Weimarrepubliek na 1929. De meest populaire werden georganiseerd door de nazi-partij en gefinancierd door rijke beschermheren.

De mars naar een nieuwe orde heeft een bekende historische meme. De nieuwe bruinhemden zijn degenen die burgers terroriseren omdat ze geen maskers dragen, niet opgesloten zitten in hun pennen en simpelweg een politieke kandidaat naar keuze steunen.

Zelfs  kinderen worden niet gespaard.

5g

De grote reset

Een grote snoei zal onvermijdelijk plaatsvinden in de megamiljardairclub, want wat er overblijft van de mondiale corona-economie wordt systematisch gekannibaliseerd. De club wordt kleiner maar rijker en zal proberen onze collectieve bestemming te beïnvloeden.

De controle over onderwijs, gezondheidszorg, communicatiemiddelen en sociale basisvoorzieningen wordt door regeringen in toenemende mate overgedragen aan de mondiale elite. Regeringen die samenspannen in het  ‘nieuwe normaal’  zullen vroeg of laat de woede van een verontruste massa onder ogen zien.

Politici en diverse  ‘strijders voor sociale rechtvaardigheid’  zullen tot zondebok worden gemaakt zodra ze hun nut hebben overleefd.

In deze ketel kan de eeuwenoude technocratische droom ontstaan ​​om politici, verkiezingsprocessen en bedrijven te vervangen door samenlevingen die worden geleid door wetenschappers en technische experts – dankzij de vooruitgang in panoptische technologieën.

Het zal een tijdperk zijn voor de  ‘rationele productiewetenschap’  en  ‘wetenschappelijk collectivisme’.  Dat laatste doet griezelig denken aan het Sovjet-sharaska-systeem (gevangenislaboratoria).

De productie en levering van goederen zal worden gecoördineerd door een centraal directoraat, dat niet wordt geleid door gekozen vertegenwoordigers (wier rollen, voor zover die bestaan, hoe dan ook nominaal zijn) maar door technocraatfactoren.

Misschien is dit wat het World Economic Forum de Grote Reset noemt.

In werkelijkheid riekt dit idee echter naar een wereldwijd  Gosplan  minus de  Doctor Sausages  voor de ontelbare velen. (Sommige opkomende economieën zoals Maleisië en India verwijzen terloops naar technocratie als een infusie van grotere technische expertise in een bestaande bureaucratie. Dit is een verkeerde interpretatie van de al lang bestaande middelen en doelen van de technocratie).

Een hardnekkig probleem blijft: zal de opkomende mondiale oligarchie het bestaan ​​van verschillende ‘diepe staten’ wereldwijd tolereren?

In eerste instantie kunnen beide groepen samenwerken tot wederzijds voordeel, maar hun respectieve bestaansredenen zijn te tegenstrijdig om met elkaar te worden verzoend. De een gedijt op een  ‘open samenleving’ die wordt  geleid door gehoorzame huurlingen die een wereldwijd Ministerie van Waarheid zullen besturen, terwijl de ander afhankelijk is van geheimhouding en een zekere mate van nationale soevereiniteit om het bestaan ​​ervan te rechtvaardigen.

Surveillance-technologieën die zijn ingeluid door de aanhoudende  “coronapsychose”  kunnen uiteindelijk de doorslaggevende factor worden.Lees ook:  Demonstranten, van kust tot kust, staan ​​verenigd tegen de dreiging van Trump voor de democratie en dringen er bij ambtenaren op aan 'elke stem te tellen'

Comments

comments