Het Lincoln Project heeft nogal vervelende bekendheid verworven

Het Lincoln Project heeft nogal vervelende bekendheid verworven

15 oktober 2020 1 Door Indignatie redactie

Het Lincoln Project heeft nogal vervelende bekendheid verworven, maar de waarheid is dat ze het waarschijnlijk verdienen. Ik weet niet hoe ze zullen zijn als Biden wint. Waarschijnlijk pijn in de kont. Maar ze namen het op tegen het op handen zijnde fascisme en stonden tegenover hun eigen partij, dus ik moet ze de eer geven. Dit is een van die momenten waarop de karakters van mensen worden onthuld en hun toewijding aan de fundamentele democratische principes waarvan ze zeiden dat ze er om gaven. Volgens die minimale standaard slaagden deze jongens voor de test en het hele Republikeinse establishment faalde jammerlijk.

Of dit hun bewustzijn over het conservatieve project echt heeft verhoogd, valt nog te bezien. Maar sommigen van hen zijn duidelijk geconfronteerd met enkele harde waarheden over waar ze aan deelnamen en zijn op een soort reis van zelfbewustzijn. We zullen moeten zien waar ze terechtkomen. In de tussentijd is het verzet goed gediend met hun deelname, al was het maar omdat ze ons opbeuren en ons het gevoel geven dat we niet gek zijn geworden.

In ieder geval:

No Title

People thought no super pac could be as loud and relentless as Trump, or as pervasive on social media. @projectlincoln said, “Hold our beer.” https://t.co/lFIIoI6IRN

Hier zijn fragmenten van de 60 minuten van afgelopen weekend op het Lincoln Project.

Lees ook:  Kiesmannen en knokploegen: de volgende stap richting Bidens presidentschap

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenDit is waarom ik hen respecteer, zelfs als hun eerdere werk verantwoordelijk is voor veel van wat ons tot dit punt heeft geleid. Ik waardeer dat ze de dreiging kunnen zien en opstaan ​​om te zeggen: “dit is niet zoals gewoonlijk.” Er zijn er veel minder dan ik had gedacht en, ik zal eerlijk zijn, het schokte me:Comments

comments