Trump is Toast. Zal hij de hele GOP met zich mee nemen?

Trump is Toast. Zal hij de hele GOP met zich mee nemen?

15 oktober 2020 0 Door Indignatie redactie

Met iets meer dan drie weken voor de verkiezingsdag zijn er al meer dan zes miljoen stemmen uitgebracht in 27 staten, aangezien een groot deel van het Witte Huis en het campagnepersoneel van Trump besmet is met Covid-19 en / of in quarantaine is geplaatst. Maar nu een zieke en steeds meer waanvoorstellingen president tegen bijna iedereen tekeer gaat, zegt een historisch precedent dat de tweecijferige voorsprong die Joe Biden op nationaal niveau heeft op Trump waarschijnlijk onoverkomelijk is. Met andere woorden, het is tijd om gewoon toe te geven dat Trump toast is. De vraag is nu: zal hij de GOP meenemen?

Natuurlijk zullen er Trump-die-hards zijn die jammeren en met hun tanden knarsen over die voorspelling, maar vraag jezelf gewoon af: heb je echt nog een presidentieel debat nodig of wil je dat? De laatste was een ramp. De president was onbeleefd, negeerde de debatregels, onderbrak zowel Biden als de moderator meer dan honderd keer en had moeten worden gedempt – wat ongetwijfeld een groot deel van het publiek zou hebben gewaardeerd.

De waarheid is dat er waarschijnlijk geen tweede debat zal plaatsvinden dankzij Trump’s zelf toegebrachte Covid-19-infectie. Hij zeurend dat ‘ze je afsnijden wanneer ze maar willen’, weigert hij zich te houden aan de  medisch verstandige beslissing van de  Commission on Presidential Debates om een ​​virtueel debat te houden om te voorkomen dat het personeel, de moderator en Biden worden blootgesteld aan mogelijk dodelijke Covid-19.

Het is ook de moeite waard eraan te denken dat Trump vóór het laatste debat eiste dat Biden een drugstest zou ondergaan, en ongegrond beweerde dat zijn tegenstander een soort verjongende medicijnen gebruikte. Kun je je voorstellen wat een drugstest nu zou onthullen over wat er momenteel in het lichaam en de hersenen van Trump rondrent? Volgens de Mayo Clinic is bekend dat de steroïde dexamethason alleen agressie, opwinding, angst, prikkelbaarheid, nervositeit, stemmingswisselingen, moeite met denken, spreken en lopen en ademhalingsproblemen in rust veroorzaakt. Eens kijken, klinkt een van deze bekend?Lees ook:  De Trump administratie gebruikt de volledige kracht van de Amerikaanse bewakingsstaat tegen klokkenluiders in de wereld

Enkele voorbeelden nodig? We zouden kunnen beginnen met de aanvallen van  Trump vorige week op procureur-generaal William Barr, FBI-directeur Christopher Wray en staatssecretaris Mike Pompeo . Dit zijn enkele van de “beste mensen” die hij zelf heeft aangesteld, met Barr en Pompeo consequent de meest loyale van zijn volgelingen. Maar waarom zou je daar stoppen? Temidden van een pandemie die meer dan 210.000 Amerikanen heeft gedood, zich blijft verspreiden en  mogelijk twee keer zoveel doden als we volgens dr.Anthony Fauci geen voorzorgsmaatregelen nemen, brulde Trump dat hij klaar was met onderhandelen over een stimuleringswet om ons te helpen. steeds meer lijdende bevolking terwijl ze mensen vertellen dat het coronavirus niets is om je zorgen over te maken.

Is het een wonder dat bezorgdheid over het gedrag van de president aanleiding heeft gegeven tot het inroepen van het 25e amendement om te overwegen de president te verwijderen omdat hij zijn taken niet langer kan vervullen? Zelfs Mitch McConnell, de Republikeinse Meerderheidsleider van de Senaat,  zegt dat hij sinds augustus niet meer naar het Witte Huis is geweest  omdat het “de bescherming tegen deze ziekte niet op dezelfde manier benaderde als ik dacht dat passend was in de Senaat.”

In de tussentijd, aangezien de president blijkbaar alleen nog in zijn failliete playbook staat om Amerikanen meer verdeeldheid en haat te bieden, is het vermeldenswaard dat degenen die hij aanspoorde om Michigan te ‘BEVRIJDEN’ van plan waren  om de democratische gouverneur Gretchen Whitmer te ontvoeren voor de verkiezingen  – maar gelukkig het complot werd vorige week opgebroken door de FBI.

Natuurlijk weet niemand echt wat dit betekent voor down-ticket races, maar het volstaat om te zeggen dat  Republikeinen erg nerveus zijn dat kiezers die walgen van het wrede circus van Trump hen ook zullen wegvagen . En gezien wat ze mogelijk hebben gemaakt, zou het schoonmaken van het huis een zeer goede zaak zijn voor de natie.

Lees ook:  De keizerlijke rechtbank van het Hof van Justitie van de Europese Unie (HvJ-EU)

George Ochenski  is columnist voor de Missoulian , waar dit essay oorspronkelijk verscheen.

Geniet van 0% BTW op alle mondkapjes waardoor wij ze voor een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Goedkoopste mondkapjes van Nederland!

✓ 100 stuks voor 24,99, de laagste prijs van Nederland
✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNL
✓ 3-laags mondkapje van A-kwaliteit
✓ Met GB/T32610-2016 keurmerk

€24,95

Nu kopen is morgen in huis klik hier om te bestellenHerbruikbaar mondkapjes – Kinderen

€9,99

Wil jij een herbruikbaar mondkapje voor kinderen bestellen?

Dit product is een herbruikbaar mondkapje voor kinderen inclusief filter. Je kinderen zijn hiermee beter beschermd. Je kunt dit product wassen in de wasmachine, of de filter vernieuwen met een nieuwe filter. Door de extra filter welke erin zit, komt er geen stof of andere bacteriën door. Dit geeft een goed en beschermend resultaat.

✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNLComments

comments