Europese rechtse partijen willen het EU-migratiepact stoppen

Europese rechtse partijen willen het EU-migratiepact stoppen

16 oktober 2020 0 Door Indignatie redactie

BRUSSEL. De Europese rechtse partij Identity and Democracy (ID-partij) en de AfD zijn een petitie gestart tegen het EU-migratiepact . Daarin waarschuwen ze dat het asiel- en migratiepact dat de Europese Commissie half september heeft gepresenteerd, de weg zal effenen voor massale immigratie naar Europa. “Dat zou het einde zijn van de Europese verzorgingsstaat, Europese naties en Europese culturen”, aldus de petitie (zie onder).

De leidende leden van de ID-partij zijn de Franse Rassemblement National, de Italiaanse Lega Nord en de FPÖ. Samen vormen zij de factie Identiteit en Democratie in het Europees Parlement, waartoe ook de AfD behoort. Onder voorzitterschap van Lega-politicus Marco Zanni is het momenteel de vierde grootste groep in het EU-parlement met 75 leden.

Het EU-migratiepact zou Europa “overspoelen”

In de petitie waarschuwen de verantwoordelijken dat het EU-migratiepact bedoeld is om het VN-migratiepact van 2018 uit te voeren. Dit leidt tot een recht op migratie. Economische migranten zouden gelijkgesteld worden met echte vluchtelingen. De “geplande overstroming” bedreigt de EU-lidstaten met een “demografische transformatie (informeel: bevolkingsuitwisseling)”.

Met de wettelijke controle van de buitengrenzen heeft de EU “de sleutels tot het Europese Huis. Nu opent ze de deuren zonder onze toestemming en vraagt ​​ze de wereld om te komen en te blijven. We moeten deze sleutel terugkrijgen. Anders worden we overspoeld en uiteindelijk dakloos ”, waarschuwde de ID-partij in de petitie. Het EU-migratiepact moet daarom worden stopgezet. 

Geniet van 0% BTW op alle mondkapjes waardoor wij ze voor een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Goedkoopste mondkapjes van Nederland!

✓ 100 stuks voor 24,99, de laagste prijs van Nederland
✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNL
✓ 3-laags mondkapje van A-kwaliteit
✓ Met GB/T32610-2016 keurmerk

€24,95

Nu kopen is morgen in huis klik hier om te bestellenHerbruikbaar mondkapjes – Kinderen

€9,99

Wil jij een herbruikbaar mondkapje voor kinderen bestellen?

Dit product is een herbruikbaar mondkapje voor kinderen inclusief filter. Je kinderen zijn hiermee beter beschermd. Je kunt dit product wassen in de wasmachine, of de filter vernieuwen met een nieuwe filter. Door de extra filter welke erin zit, komt er geen stof of andere bacteriën door. Dit geeft een goed en beschermend resultaat.

✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNLComments

comments