Europese rechtse partijen willen het EU-migratiepact stoppen

Europese rechtse partijen willen het EU-migratiepact stoppen

16 oktober 2020 0 Door Indignatie redactie

BRUSSEL. De Europese rechtse partij Identity and Democracy (ID-partij) en de AfD zijn een petitie gestart tegen het EU-migratiepact . Daarin waarschuwen ze dat het asiel- en migratiepact dat de Europese Commissie half september heeft gepresenteerd, de weg zal effenen voor massale immigratie naar Europa. “Dat zou het einde zijn van de Europese verzorgingsstaat, Europese naties en Europese culturen”, aldus de petitie (zie onder).

De leidende leden van de ID-partij zijn de Franse Rassemblement National, de Italiaanse Lega Nord en de FPÖ. Samen vormen zij de factie Identiteit en Democratie in het Europees Parlement, waartoe ook de AfD behoort. Onder voorzitterschap van Lega-politicus Marco Zanni is het momenteel de vierde grootste groep in het EU-parlement met 75 leden.

Het EU-migratiepact zou Europa “overspoelen”

In de petitie waarschuwen de verantwoordelijken dat het EU-migratiepact bedoeld is om het VN-migratiepact van 2018 uit te voeren. Dit leidt tot een recht op migratie. Economische migranten zouden gelijkgesteld worden met echte vluchtelingen. De “geplande overstroming” bedreigt de EU-lidstaten met een “demografische transformatie (informeel: bevolkingsuitwisseling)”.

Met de wettelijke controle van de buitengrenzen heeft de EU “de sleutels tot het Europese Huis. Nu opent ze de deuren zonder onze toestemming en vraagt ​​ze de wereld om te komen en te blijven. We moeten deze sleutel terugkrijgen. Anders worden we overspoeld en uiteindelijk dakloos ”, waarschuwde de ID-partij in de petitie. Het EU-migratiepact moet daarom worden stopgezet. 

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Absolute PANIEK: De afgelopen 48 uur in Trump's poging om de verkiezingen te stelen

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 5 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments