Leraar onthoofd: alle kranten zouden nu Mohammed-cartoons moeten drukken!

Leraar onthoofd: alle kranten zouden nu Mohammed-cartoons moeten drukken!

17 oktober 2020 1 Door Indignatie redactie

(David Berger) Na de brute Allahu akbar-moord op een leraar in Conflans-Sainte-Honorine, roept de bekende Frans-Israëlische journalist Julien Bahloul de Franse pers op om een ​​duidelijke boodschap te sturen: alle Franse kranten zouden die van het slachtoffer moeten publiceren Studenten publiceren getoonde tekenfilms om een ​​bericht te sturen: terreur zal niet zegevieren.

Na de gruwelijke moord op Allahu Akbar op een leraar die zijn studenten cartoons van Mohammed liet zien in de klas om een ​​discussie op gang te brengen over vrijheid van meningsuiting, het debat over islamisering, de scheiding van staat en religie en de oplaaiing in Frankrijk Vrijheid van meningsuiting terug.

Julien Bahloul: Alle Franse kranten!

Onze tweet van de dag komt van de bekende Frans-Israëlische journalist van Algerijnse afkomst, Julien Bahloul:

“De beste reactie zou zijn als ALLE Franse kranten de karikaturen zouden publiceren die het slachtoffer morgenochtend aan de studenten heeft getoond om een ​​bericht te sturen: Terreur zal niet winnen!”

No Title

La plus belle réaction serait que demain matin TOUS les journaux français publient les caricatures pour faire passer un message : la terreur ne gagnera pas. #Eragny #Conflans

In feite zou zo’n gecoördineerde handeling nu nodig zijn: als er een grote krant mee zou trekken, als de Mohammed-cartoons op alle scholen in Europa zouden worden besproken en bediscussieerd, dan zou het moeilijk zijn om alle betrokkenen te vermoorden.

“Nous sommes Charlie” als een van de grootste leugens

“Charlie Hebdo”, zei de redactie van het satire-tijdschrift in een eerste reactie, “maakt geen geheim van zijn gevoelens van terreur en opstand nadat een leraar tijdens zijn werk door een religieuze fanaticus werd vermoord. We betuigen onze grootste steun aan zijn familie, dierbaren en alle leraren. “

Hoe duidelijk al het bovenstaande ook lijkt, we weten dat de wens van Julien Bahloul niet zal uitkomen. Het feit dat scholen in heel Europa dit vak verplicht stellen in hun curricula zal waarschijnlijk nooit werkelijkheid worden gezien de troosteloze toestand van de EU en veel individuele landen.

Er is al sprake van “controversiële” karikaturen en in talloze linkse Facebook- en Twitter-accounts hoor je dit of soortgelijke beangstigende:

“De leraar schijnt nogal islamofoob en racistisch te zijn geweest, dus je hoeft niet verbaasd te zijn over zo’n reactie.”

De reputatie van “Nous sommes Charlie” is al lang bewezen als een van de grootste leugens in de Europese samenleving.

Comments

comments