Onthoofding leraar: Alles wat we tot nu toe weten over de terroristische daad van Conflan

Onthoofding leraar: Alles wat we tot nu toe weten over de terroristische daad van Conflan

17 oktober 2020 0 Door Indignatie redactie

Na de islamitische terroristische aanslag op een leraar in de buurt van Parijs (in Conflans-Sainte-Honorine) gistermiddag, zijn er steeds meer details bekend over wat er is gebeurd, slachtoffers en daders. De grote Duitse media verbergen momenteel veel als ze vandaag nog steeds over het incident berichten (het WDR2-nieuws verbergt het nieuws vanmorgen volledig).

 • Het slachtoffer was een leraar aan een universiteit in Conflans-Sainte-Honorine. Zijn naam is Samuel Paty (47) . We hebben het slachtoffer bewust een foto gegeven, want hij zal de geschiedenis ingaan als martelaar van vrijheid van meningsuiting en vrijheid van religie.
 • Een moslimstudent klaagde over hem nadat hij tijdens een les karikaturen van Mohammed had laten zien. ( Bron ) Le Parisien schrijft: “Volgens onze informatie had het slachtoffer, een leraar, onlangs zijn studenten een les over vrijheid van meningsuiting gegeven en hen de cartoons van Mohammed laten zien .” De leraar bood zelfs sympathiek de moslimstudenten aan om naar buiten te gaan, voordat ze de beelden teveel irriteren en er agressie in opwekken.
 • Op 9 oktober klaagde een man met een Arabisch accent, die zich voordeed als de vader van een leerling van het latere slachtoffer en wiens naam Hajj Brahim zou zijn, bitter over de leraar, geschiedenisleraar aan de Bois d’Aulne middelbare school in Conflans-Ste-Honorine. : Hij liet de studenten een foto zien van een naakte man die Mohammed zou moeten zijn, de profeet van de islam! En vroegen het publiek in een soort “fatwa” om “steun”.

No Title

Cet homme a lancé une fatwa et a tendu le couteau au #terroriste barbare islamiste pour tuer l’enseignant #Conflans Il devra en répondre devant les juges de notre République pic.twitter.com/56g8kJIIGd

 • De Grote Moskee van Pantin had deze fatwa door de vader van het moslimschoolmeisje openbaar gemaakt op Facebook . De naam van de leraar, Samuel Paty, werd vervolgens onthuld in de commentaren. Dat was waarschijnlijk zijn doodvonnis. Hoe de politie reageerde op het feit dat Leraar vanaf dat moment dagelijks met de dood werd bedreigd, is op dit moment niet bekend.
 • Volgens de krant zou de dader, die extreem agressief reageerde op de pogingen van de politie om hem te stoppen, zijn overleden aan verwondingen door de politie.
 • Terwijl de dader de leraar onthoofde met een groot keukenmes, zou hij “Allahu akbar” hebben geroepen. Kort na zijn daad nam de dader een foto van het afgesneden hoofd van de leraar met de tekst:

“In de naam van Allah, de meest barmhartige, heb ik Abdullah, een dienaar van Allah, voor jou, Macron, heb ik een van je dienaren geëxecuteerd en de hond van de hel, een godslasteraar van Mohammed …”

… gepubliceerd op sociale netwerken (onder de naam Al Ansar of @ Tchetchene_270). Uit respect voor het slachtoffer publiceren wij deze foto niet.

Lees ook:  Welkom in de Europese Unie, de Duitse Europese Unie welteverstaan, voorportaal van het Vierde Rijk
 • De dader zou een 18-jarige Tsjetsjeen zijn. Zijn volledige naam: Abdoulakh Anzorov. De politie arresteerde nog eens vier verdachten van islamistisch terrorisme van de familieleden van de dader, waaronder een minderjarige. In het bijzonder onderzoekt het openbaar ministerie voor terrorismebestrijding “moord in verband met een terroristisch bedrijf” en een “criminele terroristische organisatie”.
 • Vergezeld door minister van Onderwijs Jean-Michel Blanquer en de vice-minister van Binnenlandse Zaken, Marlène Schiappa, arriveerde president Emmanuel Macron die avond ter plaatse. De Franse minister van Binnenlandse Zaken Gerald Darmani annuleerde zijn reis naar Marokko om terug te keren naar Frankrijk. Macron sprak van een duidelijk “islamistische aanval”. De leraar leerde zijn studenten terecht dat men vrij moet zijn om iets te geloven of niet te geloven. Hiervoor was hij nu vermoord.
 • De moord op een geschiedenisleraar is “een aanval op de vrijheid van meningsuiting en de waarden van de republiek. Een leraar aanvallen betekent alle Franse burgers en vrijheid aanvallen ”, zei de voorzitter van de Nationale Vergadering, Richard Ferrand.
 • Terwijl critici van de islam en mensenrechtenactivisten, maar ook Sebastian Kurz (“We laten ons hier niet door intimideren en ons Europese levensmodel blijven verdedigen”), zouden er nu gezamenlijke acties moeten zijn die fanatieke moslims laten zien dat men de taal van geweld niet mag gebruiken. Het is raadzaam om erin te gaan, maar nu om in de aanval te gaan – linkse en islamitische verzoeners te sussen en het slachtoffer in de dader te veranderen. Keer op keer lees je in dit milieu zoiets als dit: de leraar had opzettelijk geprovoceerd met deze controversiële karikaturen en was islamofoob en racistisch , dus je moet niet verbaasd zijn over een dergelijke reactie. ( Bron, bron2 ). Significant hier deTweet van een Kubilay Bayrak :

“Deze extremisten zijn het product van jarenlange agitatie tegen moslims. De schuldigen van deze moord zitten in Europese en Amerikaanse parlementen. ” 

In dit verband is het populair dat de moslims in Duitsland direct weer slachtoffer worden. Een Twitter-gebruiker schrijft:

‘Welk verhaal vertelden de cartoons? Geschiedenislessen omvatten nazi-Duitsland, geen karikaturen van mohammed. De wreedheden in de Franse geschiedenis worden onder de mat geveegd. De Duitsers: nu kunnen we de kanak opnieuw doen “(originele tekst ongewijzigd weergegeven, bron )

 • En zoals verwacht, is er zelfs gejuich over de onthoofding in sommige kringen. Een Twitter-gebruiker schrijft bijvoorbeeld over een foto die hij met afgehakte hoofden heeft gepubliceerd: “Ik ben niet verbaasd over de onthoofding. Dit is de terugverdientijd voor het bombarderen van Servië in 1999. + heb je gezien hoe Bosniërs ons afslachtten samen met moedjahedien uit Arabische landen. Balkanachtige omstandigheden komen je tegemoet. “(Bron @AballSerib)
Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Geen mindfucking meer!

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Potverterend Frankrijk eist nog meer belastinggeld van ons, anders “zet Nederland toekomst Europa op het spel!”
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 5 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments