Staatsvertegenwoordiger Georgia Menigte-surft over maskerloze Trump-supporters tijdens President’s Rally

Staatsvertegenwoordiger Georgia Menigte-surft over maskerloze Trump-supporters tijdens President’s Rally

18 oktober 2020 0 Door Indignatie redactie

‘Captain Covid’: crowdsurfing Democraat probeert zwarte steun voor Trump op te wekken.

Toen Vernon Jones, een vertegenwoordiger van de zwarte democratische staat uit Georgië , de partijlijnen overschreed om een ​​hartstochtelijke goedkeuring van Donald Trump te geven op de Republikeinse nationale conventie, begroette de partij hem als een rockster. Nu komt het bewijs dat het etiket naar zijn hoofd is gestegen.

No Title

Yes you did!! I saw ya!!! pic.twitter.com/Tb7sMq8pe6

Tijdens een Trump-bijeenkomst in Macon, Georgia, lanceerde Jones op vrijdagavond misschien wel de meest onverstandige en gevaarlijke crowdsurf sinds de elektrodanslegende Steve Aoki de nek van een concertbezoeker brak in een rubberboot.

De duimen omhoog en zonder masker droeg de 59-jarige wetgever zichzelf in een grotendeels maskerloos publiek. Berijdend op een zee van rode Maga-hoeden, dicht opeengepakt in strijd met de Centers for Diseases Control and Prevention Covid-19-richtlijnen voor sociale afstandelijkheid, werd de grijnzende Jones van deplorabel naar deplorabel gepasseerd, om een ​​term te gebruiken voor Trump-supporters die Jones in een tweet citeerde de stunt verdedigen.

No Title

Surfing with @realDonaldTrump #deplorables and #PeacefulProtesters in Macon, GA. Put Georgia in the win column. We were seven thousand plus strong. This #trumptrain is about to steam roll over corrupt @JoeBiden, #fakeliberalnews, and the @DNC #FeelTheVern! pic.twitter.com/tNx87wfEEI

“Ja, ik heb op die menigte gesurft!” Jones schreef . “Voor de haters – blijf boos! Op 3 november word je nog gekker. “

No Title

Yes, I surfed that crowd!To the haters – stay mad! You’ll be even more mad come November 3rd!

Op sociale media was de reactie snel en brutaal. Een Twitter-gebruiker noemde Jones ” Captain Covid “. Anderen hekelden hem als een idioot en een verliezer, die in een sprookjesland woonde .

No Title

@realDonaldTrump Captain Covid 19 (Rep. Vernon Jones ) crowd surfs at Trump rally. Will voters give him thumbs up or down? pic.twitter.com/b7U1j9xZ6J

Republikeinen hopen dat Jones, die in 1992 voor het eerst werd verkozen in het Georgia State House, kan helpen de Black Republikeinse stem in zijn staat te versterken. Trump won Georgië van Hillary Clinton met meer dan vijf punten in 2016, maar uit recente peilingen blijkt dat de president Joe Biden bijna anderhalve punt achterlaat .

Lees ook:  Anonymous: Wat is er werkelijk aan de hand?

Race is ook naar voren gekomen als een belangrijk thema in de zwaar betwiste wedstrijden van de Amerikaanse Senaat in Georgië, waarin de beide Democratische kandidaten, Raphael Warnock en Jon Ossoff, volgens Quinnipiac deze week een beperkte voorsprong hebben .

Een van de Republikeinse gevestigde exploitanten, David Perdue, was betrokken bij een brandgevaarlijk moment tijdens de Macon-rally van Trump toen hij de naam van Kamala Harris, de running mate van Biden, de eerste zwarte vrouw op een kaartje van de grote partijpresident, verminkt .

De campagne van Perdue beweerde dat het een onschuldige vergissing was, maar Ossoff viel in een interview met MSNBC zijn tegenstander aan wegens ” gemene, race-baiting trash talk “.

In de andere race, een speciale verkiezing waarin Warnock, een zwarte pastoor, wordt geconfronteerd met zowel de Republikeinse zittende Kelly Loeffler als Doug Collins, een dienend Republikeins congreslid, doemt het spook van QAnon op . Loeffler heeft de steun van de extreemrechtse congreskandidaat Marjorie Taylor Greene omarmd , een enthousiaste venter van ongegronde QAnon-theorieën die racistische standpunten heeft uitgedrukt in posts op sociale media.

Tijdens de Republikeinse conventie in augustus, als een van een aantal sprekers van kleur op de eerste avond om een ​​soortgelijke boodschap over te brengen, scheurde Jones zich in de manier waarop de Democraten raciale kwesties aanpakken.

Lees ook:  Hongaarse geheime dienst waarschuwd voor tweede keer: Duizenden migranten bereiden een burgeroorlog in Europa voor

“Waarom spreekt een levenslange Democraat op de Republikeinse nationale conventie?” zei hij, in een controversiële toespraak zei hij later dat hij van plan was “een cultuurschok” te zijn.

“De Democratische partij wil niet dat zwarte mensen hun mentale plantage verlaten. We zijn er al decennia en generaties naartoe gedwongen. “

Jones nam in april ontslag bij zijn zetel in het Georgia House, nadat hij eerst Trump had onderschreven. Maar hij herriep zijn beslissing dagen later en beweerde dat hij “overweldigende steun” had gekregen.

No Title

Fun fun fun… pic.twitter.com/K2kOZM3lDI

Comments

comments