Man die gesprek met Trump wilde in hechtenis na meer dan 13 uur aan de zijkant van de Trump Tower te hebben gehangen

Man die gesprek met Trump wilde in hechtenis na meer dan 13 uur aan de zijkant van de Trump Tower te hebben gehangen

19 oktober 2020 0 Door Indignatie redactie

De situatie werd “vreedzaam opgelost” door onderhandelaars en de man zat in politiehechtenis zonder dat er kort voor 7 uur ‘s morgens melding werd gemaakt van gewonden, aldus de politie.

Een man werd maandagochtend in hechtenis genomen nadat hij sinds zondagavond aan een touw aan de zijkant van de Trump Tower had gehangen en eiste met president Donald Trump te spreken.

No Title

BREAKING VIDEO MESSAGE – “Hello everyone. I am a member of black lives matter, and I want to talk with Mr. Trump before the election. I don’t want to die. if someone will try to pull this rope, I will jump and die.”

De man, die in de twintig is, begon rond 17.30 uur aan het balkon van de 16e verdieping van de toren te bungelen, met de vraag of hij de president wilde spreken en probeerde zijn bericht naar de media te krijgen, aldus woordvoerder Tom Ahern van de Chicago Police. Politieagenten ter plaatse zeiden dat ze denken dat de man een klimgordel gebruikte.

De man heeft gedreigd zelfmoord te plegen, zei de politie van Chicago. Onderhandelaars brachten uren op het dek door om de man ‘s nachts neer te halen.

De situatie werd “vreedzaam opgelost” door onderhandelaars en de man zat in politiehechtenis zonder dat er gewonden waren gemeld, volgens een tweet die door Ahern werd gepost kort voor 7 uur ‘s ochtends.

Lees ook:  Bananen-Republiek Verenigde Staten van Amerika

De politie blokkeerde het verkeer op Upper Wacker rond de Trump Tower, die uitkijkt over de Chicago River op 401 N. Wabash Ave. Een menigte toeschouwers verzamelde zich tegenover de toren, sommigen vroegen zich af of het deel uitmaakte van een stunt voor de aanstaande Batman-film, die heb onlangs in de stad gefotografeerd.

Naarmate de situatie zich uitstrekte tot maandagochtend, kondigde de CTA omleidingen aan op de 6, 134, 135, 136 en 146 busroutes in zuidelijke richting door het gebied vanwege de voortdurende politieactiviteit in Wacker en Wabash.

No Title

UPDATE – HERE YOU GO LIVE STREAM VIDEO From Trump Tower, Chicago. – Man is still hanging.#TrumpTower #Chicagohttps://t.co/dvXfC6QpSq

No Title

BREAKING VIDEO 🚨 Shocking scenes from Trump Tower Chicago – Man climbing on a rope from #TrumpTower building. Emergency services have reached. pic.twitter.com/cHYPpQyrtq

No Title

BREAKING: After spending 13 hours suspended from the Trump Tower in Chicago, the man speaks as he is led away on a stretcher. #ChicagoScanner pic.twitter.com/OEyybBKyTz

No Title

The man has been dangling from Trump Tower’s 16th-floor balcony since about 5:30 p.m. Sunday, asking to speak to the president and trying to get his message to the media. Police officers at the scene said they believe the man is using a climbing harness. https://t.co/gnedV82NoOLees ook:  De Europese Unie: subsidie-infuus voor politici en klimaatactivisten

Comments

comments