Dr. Fauci citeert nu ‘The Godfather’ als reactie op Trump’s laatste aanvallen op zijn competentie

Dr. Fauci citeert nu ‘The Godfather’ als reactie op Trump’s laatste aanvallen op zijn competentie

20 oktober 2020 0 Door Indignatie redactie

Na 24 uur lang herhaaldelijk aangevallen te zijn door president Donald Trump op Twitter en in de pers, probeerde dr. Anthony Fauci het gesprek terug te sturen naar de belangrijke kwestie die voorhanden was. Namelijk, een dramatische piek in COVID-19-gevallen, die hoogstwaarschijnlijk een “tweede golf” is die volgens gezondheidsdeskundigen in de herfst zou komen.

Terwijl hij dinsdagochtend een radio-interview afnam, schoof Fauci vragen over zijn voortdurende vete met Trump opzij door te verwijzen naar The Godfather , die objectief gezien een veel relevantere callback is dan Bob Hope van de president.

“We gaan op weg, als de dingen niet veranderen en veranderen, als we de koele maanden van de herfst en koude maanden van de winter ingaan, kunnen we een aantal ernstige problemen tegenkomen en dat willen we echt vermijden,” Fauci zei.

Fauci zegt dat hij zich volledig richt op de gezondheid en het welzijn van de mensen in dit land.

‘Dat is het enige waar ik echt om geef. Dat andere spul, het is zoals in ‘The Godfather:’ niets persoonlijks, strikt zakelijk wat mij betreft. Ik wil gewoon mijn werk doen en voor de mensen in dit land zorgen, ”zei Fauci.

De spanningen tussen Fauci en Trump bereikten zondag een kookpunt toen Fauci verscheen op 60 Minutes en onthulde dat hij ‘ echt afgevinkt ‘ was toen hij hoorde dat de Trump-campagne hem niet alleen zonder zijn toestemming gebruikte en adverteerde, maar ze namen zijn woorden uit hun verband. “Ik steun geen enkele politieke kandidaat, en zal dat ook nooit doen,” zei Fauci. ‘En hier ben ik, ze steken me midden in een campagneadvertentie. Wat ik schandalig vond. ” Om nog erger te maken, nadat Fauci had verzocht om uit de advertentie te worden verwijderd, weigerde de Trump-campagne en bleef de spot in slagveldstaten lopen.

Comments

comments