Pas na vier dagen komt ‘koning’ Willem-Alexander met fake-verklaring. Over Amalia en Alexia met geen woord gerept

Pas na vier dagen komt ‘koning’ Willem-Alexander met fake-verklaring. Over Amalia en Alexia met geen woord gerept

21 oktober 2020 0 Door Indignatie redactie

Dinsdagavond 20 oktober 2020 keerden ook ‘kroonprinses’ Amalia en ‘prinses’ Alexia vanaf hun Griekse vakantievilla in Krinidi terug naar Nederland en kwamen in hun woonpaleis Huis ten Bosch aan. Dat was 3 dagen na hun ouders. Als passagiers in een stationwagen, een Seat-Tarraco, kenteken H-430-LT.

Als dit de toekomst van de Nederlandse monarchie is, kunnen we net zo goed direct de republiek opnieuw uitroepen. Van God los vakantievieren en dan dit soort geacteerde excusesfilmpjes opnemen als de PR-pleuris uitbreekt. Donder toch op.

Tjongejonge, nou, daar is dan die langverwachte publieke knieval van Koning Willem-Alexander en zijn eega Maxima. De ophef over de Griekse vakantie houdt aan en zet de reputatie van de Van Oranje-Nassaus wellicht blijvend onder druk. En dus moest een video worden opgenomen waarin het staatshoofd zijn diepe, diepe, diepe spijt betuigt. Met Máxima aan zijn zijde, die kijkt alsof ze net haar lievelingshondje heeft moeten begraven.

Wie gelooft dat dít een oprecht sorry-filmpje is, die is wel heel erg goedgelovig. Dan hoop ik voor u dat er geen Jehovah-getuigen aan de deur komen, want voordat u het weet staat u zelf ook Wachttorens uit te delen. Of probeert zich een weg naar boven te clearen binnen de Scientology-cultus.

Maar alle gekkigheid op een stokje: voor het eerst in decennia staan de Oranjes weer eens écht onder druk. Na hun Griekenlandreis vlak na de oproep van Rutte om geen onnodige reisbewegingen te maken, deed het koninklijke gezin dat doodleuk toch. Want wie maakt ze iets, toch? Wie legt Willem-Alexander de regels op: l’Etat? C’est moi!

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Onze NEP-KONINKLIJKE FAMILIE trouwt alleen maar met elites en zeer rijken

Opzich is die arrogantie niet onbegrijpelijk. Uiteindelijk zijn wij dat domme volk dat jaar na jaar zijn salaris weer ophoogt wegens… ja, wegens wat, eigenlijk?

Misschien moeten wij deze ophef, die wellicht een permanente deuk slaat in dat squeaky clean-imago van Willem-Alexander, maar eens aanwenden om onze staatsvorm, waar zijn familie zijn ongelooflijk veel profijt van heeft, grondig te hervormen. Ik stel voor: wij doen alsof we in het toneelstukje van dit filmpje trappen, en vergeven hem die ongelukkige Griekenlandreis. In ruil daarvoor levert hij salaris in, en gaat hij net zoals de rest van Nederland belasting betalen?

Zal mooi zijn toch?

Minister Hugo de Jonge en de Rijksvoorlichtingsdienst logen vrijdag 16 oktober dat zij met hun ouders die dag naar Nederland zouden terugvliegen. Iedereen werd in de waan gelaten dat het zo was. Maar toen bleek dat Amalia en Alexia de maandag daarop niet waren meegekomen terwijl de ‘oranjes’ dat wel faketen. Een integriteitscrisis tot gevolg omdat de ‘oranjes’ met de minister de Jonge, de RVD onder één hoedje spelen.

Er was uitgelekt dat Amalia en Alexia in Krinidi nog waren achtergebleven. De RVD had ook gelogen dat de twee niet eerder met hun ouders mee terug naar Nederland waren gereisd omdat er geen plaats was in het KLM-toestel. Ook dat bleek gelogen, er was wel plaats.

Lees ook:  Vreemd RVD-persbericht over mogelijke besmetting 'koning’ Willem-Alexander en Maxima door Corona-virus in Lech

LOL! Koning Willy en tante Max proberen sympathie terug te kopen met volledig gescript excusesfilmpje

Kijk hier voor de fake-verklaring d.d. woensdag 21-10-2020 van de ‘koning’ over Griekse vakantie.

 Comments

comments