Trailer Park-verhuurder zou huurders hebben bedreigd met huurverhoging als Biden wint

Trailer Park-verhuurder zou huurders hebben bedreigd met huurverhoging als Biden wint

26 oktober 2020 0 Door Indignatie redactie

“We informeren onze huurders alleen wat WIJ zullen doen op basis van de verkiezingsresultaten”, zegt de brief.

Een huisbaas uit Colorado zou de huurders van zijn caravanpark een brief hebben gestuurd waarin hij waarschuwde voor grote huurverhogingen als Joe Biden tot president wordt gekozen. 

“Begrijp alsjeblieft dat ALS Joe Biden wordt gekozen als onze volgende president, alles wat je doet en moet betalen, volledig zal veranderen”, schreef de verhuurder van het Fort Morgan-trailerpark naar verluidt, volgens een brief die werd verkregen door Denver NBC-station KUSA . “Alles zal worden verhoogd. Zoals VEEL meer betalen aan belastingen, nutsvoorzieningen, benzine, boodschappen, nieuwe vergunningen, vergoedingen en voorschriften… alles! Dit betekent ook dat UW HUUR wordt verhoogd om deze kosten te dekken. Hoogstwaarschijnlijk zou de huurprijs VERDUBBELEN! “

No Title

We’ve received tips about this letter allegedly signed by the landlord of Ed Pagel’s Trailer Park in Fort Morgan warning rent will “most likely” double with a Biden presidency. @COSecofState got a complaint, sent to AG’s office.(previous tweet has been deleted for clarity) #9news pic.twitter.com/53ZmF4VyAJ

KUSA News kon de authenticiteit van de kennisgeving, die op 19 oktober was gedateerd en werd ontvangen door huurders in Pagel’s Trailer Park, niet onafhankelijk verifiëren, maar KUSA zei dat hun verslaggevers “verschillende e-mails ontvingen van inwoners van Fort Morgan die bezorgd waren over de wettigheid van de brief. een vorm van kiezersonderdrukking. ” 

In de brief, ondertekend door Bernie Pagel van “Pagel’s TP”, stond dat de huur de komende twee jaar hetzelfde zou blijven als Trump wordt herkozen. 

“Stemmen is jouw keuze en we vertellen je niet hoe je moet stemmen. We informeren onze huurders alleen wat WIJ zullen doen op basis van de verkiezingsresultaten ”, luidde de brief. ‘Als Trump wint, winnen we allemaal. Als Biden wint, verliezen we allemaal. ” 

De brief eindigt met een pleidooi voor “STEMMING op 3 november 2020.” 

De kennisgeving verontrustte de bewoners van het woonwagenpark, dat zich bevindt in een stad waar volgens overheidsgegevens bijna de helft van de ongeveer 11.500 inwoners Spaans of Latino is . Trump won Morgan County, waar Fort Morgan is gevestigd, met 68,2% in 2016.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Operation Warp Speed ​​gebruikt een aan de CIA gekoppelde aannemer om de Covid-19-vaccincontracten geheim te houden

Een huurder van het park, Cindy Marquez, vertelde KUSA dat ze de brief naar haar Spaanstalige ouders moest vertalen en voelde dat ze werd bedreigd voor iets buiten haar controle. 

“Ik bedoel, iedereen was behoorlijk geschokt, eerlijk gezegd,” vertelde Marquez aan KUSA. ‘Het was vooral pijnlijk, weet je? Hoe kan iemand zoiets zeggen of ons in feite bedreigen op grond van iets waar we geen controle over hebben? “

Het woonwagenpark is gebombardeerd met negatieve recensies op Google en Yelp sinds KUSA zijn rapport over de melding publiceerde. 

Een werkend telefoonnummer voor Pagel kon niet onmiddellijk worden gevonden. Pagel’s Trailer Park wordt vermeld als zijnde geregistreerd op naam van een persoon met de naam Edward Pagel in de bedrijfsadministratie van Colorado ; een werkend nummer voor die persoon kon ook niet onmiddellijk worden gevonden. 

KUSA News nam contact op met meerdere e-mailadressen die werden vermeld als die van Bernie Pagel, plus twee sociale media-accounts met zijn naam, om te vragen of hij de brief had geschreven, maar niet meteen hoorde. 

Maar een Twitter-account met de naam van Pagel suggereerde bijna een maand geleden dat huisbazen huurders bedreigen met huurverhogingen, afhankelijk van de verkiezingsresultaten. 

“AANDACHT VERHUURDERS. LAAT JE HUURDERS WETEN DAT ALS JOE BIDEN WINT, JE DE HUUR MOET VERHOGEN OM DE BELASTINGLASTEN EN REGELGEVING TE DEKKEN DIE HIJ GELDT, “zei de Twitter-gebruiker @berniepagel op 26 september.” LAAT HUURDERS WETEN DAT ALLES ZAL TOENEMEN; HUUR, SUPPLEMENTEN, HULPPROGRAMMA’S, BELASTINGEN, KLEDING, VOEDSEL, SCHOOLING, VOORSCHRIFTEN, ENZ. ” 

No Title

ATTENTION LANDLORDS. LET YOUR TENANTS KNOW THAT IF JOE BIDEN WINS, YOU WILL HAVE TO INCREASE RENT TO COVER TAX BURDENS AND REGULATIONS HE WILL ENACT. LET TENANTS KNOW EVERYTHING WILL INCREASE; RENT, GROCERIES, UTILITIES, TAXES, CLOTHING, FOOD, SCHOOLING, PRESCRIPTIONS, ETC.

De Twitter-gebruiker heeft ook hun steun voor Trump gedeeld en hun overtuiging dat “CHINA SUCKS DICK.” 

Het bureau van de procureur-generaal van Colorado weigerde commentaar te geven op de brief, aangezien het kantoor “het bestaan ​​van of commentaar op onderzoeken of klachten niet bevestigt”, aldus een woordvoerder. De lokale politiechef beantwoordde niet onmiddellijk een KUSA News-verzoek om commentaar op de brief, net als de American Civil Liberties Union of Colorado.Lees ook:  Een erg zieke man zegt Trump

Comments

comments