“Democratie” versus Covid – A No-Go

“Democratie” versus Covid – A No-Go

27 oktober 2020 0 Door Indignatie redactie

Brussel (EU en Europees NAVO-hoofdkwartier) – Op 21 oktober 2020 meldt het Duitse persagentschap (dpa) dat Duitsland NAVO-soldaten belooft voor mogelijke Covid-19-operaties: Duitse soldaten zouden tijdens de tweede golf van de Corona-pandemie op crisismissies naar andere NAVO- en partnerlanden kunnen worden gestuurd. Zoals een woordvoerder van het ministerie van Defensie heeft bevestigd, heeft de Duitse regering de NAVO steun beloofd voor haar noodplan voor de geallieerde hand. Volgens dit plan zouden medisch personeel, pioniers en experts van de troepenmacht beschikbaar worden gesteld voor buitenlandse missies om waar nodig nucleaire, biologische of chemische gevaren tegen te gaan. Het rampenplan moet bijvoorbeeld worden geactiveerd als een ineenstorting van het gezondheidszorgsysteem dreigt in de geallieerde of NAVO-partnerlanden als gevolg van zeer hoge infectiepercentages en de getroffen staat om steun vraagt. “

In duidelijke tekst betekent dit dat Duitse soldaten kunnen worden ingezet op covid-gerelateerde “crisismissies” naar andere NAVO-partners.

Covid-beperkingen en de daarmee verband houdende onderdrukking en tirannie door de regering kunnen leiden tot massale burgerlijke onrust, en Duitse soldaten, alias Duitse NAVO-soldaten, kunnen samen met soldaten uit andere NAVO-landen de lokale regeringen helpen dergelijke potentiële mensenoproeringen te verstikken door militair geweld te gebruiken. Levende kogels en doden, indien “nodig”.

In sommige Europese landen zijn de covid-onrust al duidelijk zichtbaar, dwz Slovenië, Tsjechië, Polen, Hongarije, Spanje – en natuurlijk in heel Duitsland. De burgerlijke en maatschappelijke onrust kookt ook in Frankrijk, momenteel een van de meest repressieve regimes in de westerse wereld.

Wereldwijd hielden mensen uit deze 15 landen dit weekend een gecoördineerde Global Resistance massademonstratie tegen de covid-gerelateerde gezondheidstirannie van hun regeringen: Argentinië, Bolivia, Peru, Uruguay, Italië, Duitsland, Polen, België, Nederland, VK, Ierland, Zweden, Denemarken, Frankrijk, Oostenrijk.

Al deze landen werden verteld en gehersenspoeld om te geloven dat ze in een “democratie” leven – en in een democratie wat er met hen gebeurt, kan en mag nooit gebeuren. Ze werden nooit gevraagd. Hun regeringen namen niet eens de moeite om hen te vertellen dat deze “maatregelen” voor hun eigen bestwil waren.

Nu wordt hen zelfs verteld door mensen als Boris Johnson, de Britse premier, dat ze niet moeten hopen terug te gaan naar “normaal”. Er zal niet meer normaal zijn zoals we het kenden, zei hij letterlijk. In plaats daarvan zal er een geweldige reset plaatsvinden.

Daarbij past hij de woorden toe van Klaus Schwab, de oprichter en CEO van het World Economic Forum (WEF), die zojuist (juli 2020) een boek publiceerde met de naam “Covid-19 – The Great Reset”.

Het boek is beschikbaar op Amazon (waar anders!), En ik raad ten zeerste aan om het te lezen, niet om Schwab rijker te maken, maar om jou en ons de mensen te laten weten wat “hun” plan is. Alleen als we weten wat het plan is, kunnen we het stoppen – als we ons solidair organiseren en ons verzetten.

Er is geen “democratie”, er is er nooit geweest. De EU is een van de minst democratische instellingen die er zijn. Maar toch worden we geïndoctrineerd met deze enorme leugen, we leven in een democratie. Het is een covid die dit walgelijke wereldwijde bedrog eindelijk aan het licht brengt.

En onze leugenachtige politici en hun gekochte reguliere media, blijven onze westerse mooie democratie prijzen, terwijl ze onze aandacht van de waarheid afwenden door op het westen gemaakte vijanden te bashen, zoals China, Rusland, Iran, Venezuela, Cuba, Syrië, Noord-Korea – en anderen, zodat we thuis verblind worden, maar met valse propaganda wordt verteld dat al deze andere landen slecht zijn. Ze zijn slecht, omdat ze niet geloven in onze westerse hebzuchteconomie.

De media wakkeren met veel succes de ‘cognitieve dissonantie’ aan – we weten dat er iets niet klopt, maar onze koortsachtige behoefte om in onze comfortzone te blijven, doet ons geloven dat we goed worden beschermd door onze ‘gekozen’ meesters – en die, bijvoorbeeld, in het oosten, die misschien een andere levensfilosofie volgt dan die van ons, die bestaat uit hebzucht en geweld, zijn slecht.

Een interessante Pew-peiling, die vandaag in Zwitserland openbaar is gemaakt, laat zien dat gemiddeld meer dan twee derde van de EU-bevolking negatief denkt over China en Rusland.

Waarom? China en Rusland hebben nooit iets schadelijks voor Europa gedaan, integendeel – ze hebben eerlijke samenwerking aangeboden, tegen gedwongen samenwerking, in Amerikaanse stijl. Dus de vraag “Waarom?” wordt beantwoord met de betaalde hersenspoeling-media van het bedrijf.

Is dit “democratie”? – Is dit democratisch denken? Beseffen deze mensen dat hun hersens jaren geleden in beslag zijn genomen door propaganda voor consumentencomfort en geleidelijk omgezet zijn in een onderdanig slavengedrag dat nog steeds gelooft in “democratie”?
––

Aan het Duitse volk is niet gevraagd of ze ermee instemmen Duitse troepen naar andere landen te sturen, noch of ze moeten deelnemen aan NAVO-oefeningen. De wapenstilstand die voor Duitsland van kracht is sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog, staat geen buitenlandse interventie van Duitse militairen toe.

In feite is er (nog) geen formeel vredesakkoord getekend tussen Duitsland en de winnende mogendheden. Het wapenstilstandsakkoord bevat een clausule die dicteert dat Duitsland nooit acties mag ondernemen die in strijd zijn met de belangen van de Verenigde Staten. Dit zou, althans gedeeltelijk, verklaren waarom de Duitse regering achterover buigt om Washington een plezier te doen.

Maar de meeste Duitsers zijn zich hiervan niet bewust.

Opzettelijk. Omdat “democratie” de ethiek zou dicteren: laat het publiek weten. Breng een openbaar debat op gang over de autonomie en soevereiniteit die Duitsland momenteel heeft en die zij – en haar volk – verdient.

De beslissing om Duitse troepen in te zetten als NAVO-soldaten in andere landen heeft niets te maken met “democratie”. Het druist in tegen de korrels van de democratie. Valt Duitsland onder een “covid-noodwet”, die vergelijkbaar is met de staat van beleg? Net als Frankrijk, Zwitserland, Spanje, het VK? Zo ja, zijn de mensen goed geïnformeerd?

Zwitserland heeft onlangs haar Covid-noodwet verlengd tot eind 2021 – en wat dan? Het kon gemakkelijk weer worden verlengd, zoals het nu was. De wet werd geramd door een rechtse congres, ongeacht politieke partijen, congresmannen en -vrouwen waren het er grotendeels over eens. Geen vragen gesteld. De mensen zijn nooit geraadpleegd.

Nu is er een Volksreferendum gaande (een privilege dat de Zwitsers nog steeds hebben) dat deze zogenaamde “Notrecht” (noodwet) zou verbieden.

Maar tegen de tijd dat er voldoende handtekeningen zullen worden verzameld en het referendum door de regering “toegestaan” zal worden om aan het publiek te worden voorgelegd voor een stemming, kan het te laat zijn om de drastische maatregelen die werden geïmplementeerd onder de quasi-krijgswet te wijzigen.

Dat is “democratie”, of niet?

Frankrijk onder leiding van de heer Macron, een Rothschild-kabouter, heeft opnieuw een noodtoestand ingevoerd en avondklok ingevoerd, een verbod op bruiloften en op straat zijn is alleen toegestaan ​​met speciale vergunningen.

Dit als resultaat van een “plotselinge en spectaculaire versnelling” in de verspreiding van het coronavirus, zei Jean Castex, zei de premier, die deze gedurfde draconische maatregel rechtvaardigde.

Hij voegde eraan toe dat het nationale COVID-19-incidentiecijfer de afgelopen tien dagen is gestegen van 107 naar 190 gevallen per 100.000 inwoners, met “bijzonder alarmerende niveaus” in sommige grote steden. Maar wie controleert de cijfers, de statistieken, hoe ze tot stand komen? Niemand.

Dat is “democratie”? – Voor ongehoorzaamheid bedragen de boetes € 135 voor first offenders, oplopend tot € 7.500, – en een gevangenisstraf van zes maanden. Is dit een dictatuur of wat?

Het is ver verwijderd van “democratie” – dat is zeker. Vooral als we weten wat covid werkelijk is – namelijk niets meer dan sterk lijkt op een gewone griep.

Lees ook:  De rechtszaken van Trump die de verkiezingen uitdagen, zijn veranderd in een clownshow

Dit is volgens Anthony Fauci, hoofd van NIAID / NIH van de VS, wanneer hij peer-reviewed artikelen schrijft in de New England Journal of Medicine (NEJM), zoals “Covid-19 – Navigating the Uncharted”  …. ” De algehele klinische gevolgen van Covid-19 kunnen uiteindelijk meer lijken op die van een ernstige seizoensgriep (met een sterftecijfer van ongeveer 0,1%) of een pandemische griep (vergelijkbaar met die in 1957 en 1968) dan een ziekte vergelijkbaar met SARS of MERS, die respectievelijk een sterftecijfer van 9 tot 10% en 36% hadden. ”( Https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/nejme2002387 ).

Wanneer Fauci de media aanspreekt – in talloze interviews op reguliere tv – gebruikt hij het gebruikelijke angstwekkende verhaal van de dodelijkheid van het coronavirus.

Dit toont aan dat er duidelijk een andere agenda achter covid schuilt dan het beheersen van de “pandemie”, maar eerder het beheersen van de mensen. We zouden wakker moeten worden. Het is te laat om te praten over het herstel van de “democratie”. De waarheid is dat we nooit democratie hebben gehad. En nu moeten we vechten voor onze pure overleving als mensen. Geloof me.

“Democratie” is slechts een wensslogan. Democratie in de wereld van vandaag bestaat zeker niet. Het is nooit gebeurd. Zelfs in het oude Griekenland werkte het niet, waar de term zo’n 2500 jaar geleden werd uitgevonden door welgestelde, maar weliswaar goeddenkende filosofen.

Democratie was altijd voor de geschoolden, voor de gelukkigen en rijken – maar het speelde nooit waar voor alle mensen – voor wat de term in de oorspronkelijke vertaling betekende en betekent.

Zodra de term democratie aan politici wordt gegeven als een concept om een ​​natie te besturen, wordt de betekenis van “democratie” vernield in “het volk kiest, maar de elite beslist”.

Het is hetzelfde als vandaag. Democratie is afgeleid van het oude Griekse “demokratia”, wat letterlijk betekent dat de macht aan het volk toebehoort. Het deed het nooit; en nog minder vandaag.

“De macht die aan het volk toebehoort” werd en wordt aan het volk toegekend, altijd in de mate die de heersende elite passend acht.

Als de mensen willen overnemen wat van hen is, brengt de controlerende elite controlerende krachten naar voren en speelt ze het propagandaspel, verkeerde informatie, gemanipuleerde waarheid en regelrechte leugens. Dit was toen het geval en wordt tegenwoordig op nog meer verfijnde manieren beoefend.

Tegenwoordig wordt bedrog niet alleen toegepast zoals de heersende elite dat nodig acht, en voor persoonlijk gewin wordt het vervaardigd door algoritmen, eigenlijk door kunstmatige intelligentie. De verkiezingen van vandaag, vooral in het westen, worden beslist door oligarchen of door de staat gecontroleerde algoritmen.

De kiezers spelen een alibirol. Niet meer. Er zijn nauwelijks verkiezingen in de (westerse) wereld die niet uiteindelijk worden gecontroleerd en beslist door de Verenigde Staten.
——

Terug naar de ondemocratische Europese Unie. Het gebruikt NAVO-troepen voor stedelijke oorlogsvoering, als je wilt. Er is een niet veel besproken Duitse / NAVO-militaire basis in het kleine “Land” (staat) Saksen-Anhalt, niet ver van Hamburg.

Volgens het Duitse online tijdschrift “Pivot Area” ( https://www.pivotarea.eu/2017/10/26/german-armed-forces-open-part-of-their-new-urban-warfare-training-city / ), de militaire basis voor stedelijke oorlogsvoering in Schnöggersburg wordt gebouwd sinds 2012. Het moet eind 2020 klaar zijn. Tegen die tijd zal het bestaan ​​uit meer dan 500 gebouwen met een oppervlakte van 6,25 vierkante kilometer. De zogenaamde “stedelijke agglomeratie”, zoals de Bundeswehr (Duitse strijdkrachten) zijn oefenterrein noemde, heeft een hele stadsinfrastructuur – dwz een kanalisatie (watervoorziening en riolering), een ondergrondse (metro) lijn, een treinstation, een industriële park, maar ook een sportstadion, sloppenwijken, woonwijken en een hoogbouwwijk. Het Duitse Ministerie van Defensie was van plan om 140 miljoen euro in het project te investeren (bij voltooiing zal het waarschijnlijk aanzienlijk meer zijn). Volgens luitenant-generaal Frank Leidenberger, hoofd van de innovatieafdeling van het landmacht, laat het afgelopen decennium de duidelijke trend zien, dat „oorlogsvoering zich van het veld naar de steden verplaatst. “Daarom zou Schnöggersburg de Duitse strijdkrachten een uitstekend oefenterrein moeten geven voor state-of-the-art operaties in stedelijke scenario’s. Leidenberger zegt ook dat de Bundeswehr zijn nieuwe trainingsstad beschouwt als een strategische hulpbron om het raamwerk van een natieconcept met partnerlegers te doorbreken. “

De sleutelzin is ” het raamwerk van een natie-concept met partnerlegers.”   Dat is waar de NAVO binnenkomt.

Hoeveel Duitsers zijn democratisch geïnformeerd over dit monsterproject?

Het geeft duidelijk aan dat stedelijke sociale onrust, op grote schaal, al lang voor 2012 was voorzien – waarschijnlijk rond de tijd dat de Global Great Reset decennia geleden vorm begon te krijgen in de criminele hoofden van de allesbeheersende Deep Dark State; degenen die deze nieuwe fase van maatschappelijke digitalisering begonnen met 9/11 in 2001, merkwaardig genoeg ook het begin van een nieuwe westerse kalender, het derde millennium. Vanaf 9/11 gingen het westerse rijk en zijn volgelingen bergafwaarts. En het oosten begon te stijgen.

De afdaling zal ongetwijfeld het einde van het rijk betekenen. Maar onderweg daarnaartoe zullen alle meest ondeugende krachten worden gebruikt om de bevolking digitaal en met AI-algoritmen tot slaaf te maken. Aangezien deze Diepe Donkere Staat ook eugenetici in de kern heeft, maakt ook een massale bevolkingsvermindering deel uit van het plan.

Monetaire digitalisering maakt eveneens deel uit van het plan.

In feite is het al goed in voorbereiding, als onderdeel van WEF’s Great Reset, of zoals het IMF het noemt, The Great Reformation. Het IMF (en de Wereldbank), beide gecontroleerd door de Amerikaanse schatkist, plannen een zogenaamde Bretton Woods 2.0, een reset van het monetaire systeem, waarbij uiteindelijk de westerse dollareconomie zou worden vervangen door een digitale cryptovaluta. welke geselecteerde westerse valuta mag deelnemen.

De rol van goud daarin is niet duidelijk, evenmin als de de facto sterkste valuta, de Chinese Yuan.

Als deze tot nu toe hypothetische nieuwe door IMF-BIS gecontroleerde cryptovaluta werkelijkheid wordt, zou dit hoogstwaarschijnlijk alle Amerikaanse schulden teniet doen en kredietlijnen beschikbaar maken – misschien wel in de honderden triljoenen dollars equivalent – om kleine centrale banken te helpen redden. van armere landen met een hoge schuldenlast. (zie ook https://www.youtube.com/watch?v=y_cL7Sv5Daw ).

Zouden de schuldenbasis van deze landen gewoon uit proportie stijgen met de nieuwe IMF-BIS-reddingsoperaties, of zouden ze gewoon hun nationale vermogensbasis (moeten) afstaan ​​aan het door IMF-BIS beheerde Global Monster Fund – om mee te kunnen hinken in “lockstep” en armoede, volgens de regels van de Masters, is niet duidelijk.

Wees in ieder geval voorbereid, er komt nog veel als Wij, de Mensen, de door Covid-19 geïnduceerde Grote Reset toestaan ​​om vooruit te gaan. Het wordt steeds duidelijker dat covid niets meer is dan een instrument voor een veel grootser plan, The Great Reset. – de Great Reset is het tegengif voor “democratie”. Het is een verdere vernietiging van elke hoop op een “democratie”.

Gelukkig is er China, ook met een nieuwe digitale (crypto?) Valuta, in testfase, in voorbereiding om uiteindelijk uitgerold te worden voor internationaal betalingsgebruik, als alternatief voor de dollareconomie, of de nieuwe IMF-BIS verraderlijke VS. Door de schatkist gecontroleerde cryptovaluta.

De digitale yuan daarentegen is bedoeld als een vreedzaam middel om tussen gelijken te handelen met het oog op een meer evenwichtige multipolaire wereld. Ja, dit ondanks het negatieve denken van het westen aan China.

De tao-levensfilosofie die het westen niet wil kennen of begrijpen, is niet confronterend, zelfs niet wanneer ze constant wordt geconfronteerd met het agressieve westen.

Om te ontsnappen aan de nieuwe monetaire tirannie (van fiat-dollars tot fiat-fiat-crypto), konden landen in de tussentijd eenvoudig hun soevereiniteit heroveren, hun nationale centrale banken terugnemen, hun nationale valuta opvolgen en voor lokale markten gaan produceren met lokale openbare banken en met lokale schuld – zoveel mogelijk in de richting van een staat van zelfvoorziening, met grensoverschrijdende handel in lokale valuta. Als dit gebeurt, zal de door IMF-BIS gecontroleerde cryptovaluta in het stof bijten.

Lees ook:  Wat de protesten van de VS onthullen een mogelijke burgeroorlog

Comments

comments