The Disappearing America: Progressives willen een revolutie, niet alleen verandering

The Disappearing America: Progressives willen een revolutie, niet alleen verandering

29 oktober 2020 0 Door Indignatie redactie

In een bepaalde nieuwscyclus zijn het soms de mindere artikelen die meer verhelderend zijn in termen van waar alles in een land zo groot als de Verenigde Staten naartoe gaat. Dit geldt met name voor wat de VS hebben meegemaakt in 2020: een pandemie, burgerlijke onrust, oorlogen en voortdurende onrust in het buitenland plus een verkiezing die belooft te resulteren in een van de twee radicaal verschillende visies van wat Amerika zou moeten zijn.

Ironisch genoeg wordt Joe Biden afgeschilderd als de gevestigde kandidaat, maar het programma van de Democratische Partij is eigenlijk veel radicaler dan dat van de Republikeinen. De Democraten steunen beleid dat ogenschijnlijk bedoeld is om raciale ongelijkheden en gendergerelateerde kwesties aan te pakken, maar zullen in plaats daarvan de overheid steeds meer veranderen in een opdringerig mechanisme voor social engineering, waarbij ze de traditionele meritocratie van Amerika verlaten en ook categorieën creëren die sommigen zouden kunnen omschrijven als het bevorderen van omgekeerd racisme. en seksisme. Het zou een verwoestende impact kunnen hebben op het Amerikaanse onderwijs, over het handhaven van de openbare orde, over het beheersen van immigratie, over het vaststellen van aanwervingsquota en over het eerste en het vierde amendement op de vrijheid van meningsuiting en vereniging. Een glorieuze multiculturele en genderbuigende toekomst, gevormd door hacks op het gebied van sociale rechtvaardigheid van de Democratische Partij, zal niets anders zijn dan een ramp voor de meeste Amerikanen, waarbij veel burgers het kiesrecht worden ontnomen op basis van de kleur van hun huid of andere nog te bepalen kenmerken.

En de brede steun voor Biden door neoconservatieven, die met zijn regering weer aan de macht zouden komen, zou betekenen dat mensen als Bill Kristol, Max Boot en Jennifer Rubin een pro-Israëlisch anti-Iran-beleid zullen voeren dat zelfs zou kunnen overtreffen wat Trump en Mike Pompeo hebben bedacht, wat nu ook inhoudt dat internationale mensenrechtenagentschappen als antisemitisch worden bestempeld. De Senaatscommissie voor Buitenlandse Betrekkingen zou worden geleid door Robert Menendez , corrupt, zelfs naar congresnormen, die een volledig eigendom is van de Israëlische lobby. Dan Shapiro , die blijkbaar Biden’s belangrijkste adviseur voor het Midden-Oosten is geworden, is een Amerikaanse jood die nu in Israël woont en voor een Israëlische denktank werkt die als buitenlandse agent zou moeten worden geregistreerd.

De neocons en hun media-bondgenoten zijn ook architecten van een groot deel van het anti-Russische sentiment in het Congres, waardoor de huidige slechte relatie meetbaar erger wordt. Aangezien de Democraten de Russische president Vladimir Poetin praktisch alles de schuld geven, kan niet worden verwacht dat er serieuze inspanningen zullen worden geleverd om de relatie te herstellen.

Trump van zijn kant brengt de negatieve bagage van zijn schurende persoonlijkheid met zich mee, evenals zijn schijnbare onvermogen om eenvoudige feiten te assimileren en toe te passen met betrekking tot hoe de natie en de rest van de wereld werken. Hij was de agressor rechtstreeks tegen Syrië en Iran, evenals tegen Venezuela en gebruikte de NAVO om Rusland te bedreigen. Zijn houding ten opzichte van het milieu en klimaatverandering is ook een schande, maar wat je ook denkt van Trumps daadwerkelijke prestaties, het is een feit dat gedurende de hele campagne en sinds zijn aantreden de meeste media en heel ‘progressief’ links hem een ​​fascist en een racist. En het ophangen van de racistische staart aan Trump is in de huidige campagne voortgezet, om de vragenlijsten op te nemen in de recente presidentiële debatten en het stadhuis dat door Savannah Guthrie wordt georganiseerd.

Trump zou Amerika in sommige opzichten erger kunnen maken, maar hij zal het niet wezenlijk veranderen, aangezien de Democraten het vrijwel zeker zullen doen, hetzij opzettelijk, hetzij door geen aandacht te schenken aan wat zich ontwikkelt. Verschillende verhalen die op sociale media circuleren, laten zien hoeveel “gelijke rechtvaardigheid onder de wet” is uitgehold in de hoofden van sommige prominenten van de Democratische Partij. Voormalig Clinton Labour-secretaris Robert Reich tweette een eisom een ​​”Waarheids- en Verzoeningscommissie” op te richten na de verwachte nederlaag van Donald Trump. De commissie leent de naam en zou worden gemodelleerd naar de organisatie die in Zuid-Afrika is opgericht na de val van de apartheidsregering en de oprichting van een zwarte meerderheid, een poging tot democratisering die er niettemin niet in is geslaagd een einde te maken aan extreem hoge niveaus van corruptie en gemeenschappelijk geweld in het land.

Het doel van Reich is niet beperkt tot het straffen van de topfunctionarissen van het Witte Huis van Trump die mogelijk beleid hebben gepromoot dat door de aankomende democratische regering als een gruwel wordt beschouwd. Reich tweette: “Als deze nachtmerrie voorbij is, hebben we een Waarheids- en Verzoeningscommissie nodig. Het zou de leugens van Trump uitwissen, degenen troosten die door zijn haat zijn geschaad, en elke ambtenaar, politicus, uitvoerende macht en mediamagnaat noemen wiens hebzucht en lafheid deze ramp mogelijk maakten. ” Het Reichsvoorstel zou mogelijk betekenen dat duizenden anders onschuldige individuen worden gestraft die weinig invloed hadden op wat er de afgelopen vier jaar is gebeurd. “Ingeschakeld” beslaat veel terrein, en is geneigd om over te gaan in zoiets als een heksenjacht. “McCarthyisme” komt alleen maar veel erger in me op.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Dit is een zeer donkere dag in de Amerikaanse geschiedenis

Reich volgde zijn voorstel op met een tweede tweet waarin hij zei: “Ik hou van de mensen die op deze tweet reageren alsof het een radicaal, ondemocratisch idee is” en, om zeker te zijn, zijn er veel mensen die denken zoals hij. Een aanhanger van het Reich schreef ter verdediging van het voorstel: “Zolang onopgeloste historische onrechtvaardigheden in de wereld blijven kwellen, zal er vraag zijn naar waarheidscommissies” en er zijn talloze commentaren geweest op sociale mediasites zoals Facebook die erop aandrongen ”Over de“ betreurenswaardige ”die voor Trump hebben gestemd en deze steunden.

Andere opmerkingen op Twitter in reactie op de eis van het Reich zijn onder meer: ​​“Het is het juiste idee en ik sta er volledig achter. Het is niet juist dat mensen mensen zoveel schade berokkenen en Scott gratis wegkomen. De GOP is medeplichtig aan genicide en senicide. Er moeten repercussies zijn. ” En “Ik ben het er 100% mee eens … mijn angst is dat Joe Biden in functie komt en de natie wil genezen en met de GOP wil werken en dit alles negeren … als hij dat doet, zal ik ervoor zorgen dat hij een president van één termijn is te.” En ook: “Maar het gaat duidelijk niet ver genoeg. De bezittingen van Trump en die van zijn kiezers moeten door de staat via wetgeving in beslag worden genomen en als herstelbetalingen worden verdeeld onder degenen die hij heeft geschaad. Dat is beslist de enige manier om onze natie te genezen. Land van de vrijen!” En tot slot “Robert… je hebt gelijk. En nadat we hebben gewonnen … komen we voor jullie allemaal … we proberen toch al bijna een land met jullie te delen. Vier jaar geleden dacht ik dat jullie mensen waren met slechte ideeën. Ik had het mis: JIJ BENT SLECHTE MENSEN. “

Een ander goed verhaal over de democraten komt uit Virginia, waar gouverneur Ralph Northam zich voorbereidt om een ​​wetsvoorstel te ondertekenenwaarmee wordt voorkomen dat politieagenten auto’s tegenhouden met verlopen kentekens of keuringsstickers, geen koplampen, remlichten of andere bewegende veiligheidsovertredingen. De redenering achter het wetsvoorstel is dat zwarte chauffeurs onevenredig lijken te worden aangehouden voor dergelijke overtredingen. Dat is misschien waar, maar de veronderstelling van Northam en zijn bemanning is dat zwarten het doelwit zijn van de politie, terwijl de feitelijke oorzaak misschien wel is dat een onevenredig groot aantal zwarten hun auto niet zo goed onderhoudt. Sommige zwarte overheidsfunctionarissen, waaronder Arlington’s zogenaamde openbare verdediger Brad Haywood, zijn dol op het idee en zeggen: “Dit is misschien wel de belangrijkste hervorming van het strafrechtsysteem van de staat in decennia. Dit is een grote stap voorwaarts voor raciale gerechtigheid in Virginia. “

Hoewel sommige van de overtredingen als relatief pijnloos kunnen worden beschouwd, zou het rampzalig kunnen zijn als iemand snel zou moeten stoppen met de auto’s erachter, in een staat als Virginia, waar automobilisten routinematig met meer dan 70 mijl per uur rijden op snelwegen. wetende het tot te laat. De veiligheid van alle burgers wordt duidelijk opgeofferd om voor een minderheid te zorgen voor wat wordt gezien als sociale rechtvaardigheid, maar wanneer de democraten volledig panderend zijn, is alles mogelijk.

En een derde en laatste verhaal, ook uit Virginia, gaat over de naderende dood van het eens formidabele Amerikaanse openbare onderwijssysteem. Het betreft de vernietigingvan wat wordt beschouwd als de beste middelbare school in de Verenigde Staten omdat het niet divers genoeg is. Het schoolbestuur van Fairfax County heeft geoordeeld dat de hoge toelatingsnormen aan de Thomas Jefferson High School for Science and Technology, een prestigieuze magneetschool, nu moeten worden afgeschaft na goedkeuring van een voorstel van hoofdinspecteur Scott Brabrand. De beslissing van het bestuur elimineert de test en de aanmeldingskosten van $ 100, lange vereisten van het rigoureuze toelatingsproces bij Thomas Jefferson. Het voorstel van Brabrand vergroot ook de omvang van de school, bekend als TJ. De veranderingen zijn doorgevoerd en de achtste klassers van dit jaar – van wie velen zich hebben voorbereid op de test – zullen het meerdelige examen over wiskunde, lezen en wetenschap niet afleggen.

Details over hoe het nieuwe toelatingsbeleid zal werken, zijn nog niet afgerond, maar er wordt overwogen om een ​​loterij te organiseren. Een moeder protesteerde dat een loterij ‘de betekenis van hard werken verwoest’. Het studentenlichaam van TJ is momenteel meer dan 70 procent Aziatisch en ongeveer 20 procent blank, met eencijferige percentages zwarte en Spaanse studenten. Het is de bedoeling dat de school meer lijkt op de demografie van de scholen in Fairfax County, die 10 procent zwart, 27 procent Spaans en 38 procent blank is. Het zal worden bereikt door middel van fiat-beleid en quota. Hoewel blanken eigenlijk ondervertegenwoordigd zijn in de school, zal er niets worden gedaan om hun aanwezigheid te vergroten.

Andere geselecteerde scholen in New York City, Boston, Chicago en aan de westkust worden eveneens ontdaan van hun exclusiviteit en zullen in plaats daarvan diversiteit omarmen. Het schooldistrict van San Diego schrapt de testcijfers volledig, zodat meer minderheden kunnen afstuderen. En de studenten worden niet meer gedegradeerd vanwege het vertonen van gedragsproblemen of spijbelen.

De Beatles zongen ooit “Je zegt dat je een revolutie wilt!” Het lijkt erop dat veel zogenaamde progressieven, woordvoerders van minderheden en diverse radicalen er hier in Amerika een willen. Waarheidscommissies, wetten die alleen van toepassing zijn op basis van ras en quota op scholen zijn nog maar het begin. Joe en Kamala, als ze worden gekozen, zullen dat ongetwijfeld allemaal aanmoedigen en meer. Aangezien er veel “betreurenswaardige” Amerikanen zijn die willen behouden wat de Verenigde Staten ooit waren, zouden de Democraten misschien spijt hebben van de weg die ze hebben gekozen, zelfs als ze de verkiezingen winnen.Lees ook:  We zijn getuige van economisch bloedbad in de VS zoals we nog nooit eerder hebben gezien, en de economie zal banen blijven bloeden

Comments

comments