Biden zal niet zacht zijn voor China; Hij zal de agressie van Trump voortzetten

Biden zal niet zacht zijn voor China; Hij zal de agressie van Trump voortzetten

31 oktober 2020 0 Door Indignatie redactie

De voormalige zakenpartner van Hunter Biden, Tony Bobulinski, heeft  een uitgebreid interview gegeven  op Fox News ‘  Tucker Carlson Tonight , waarin hij getuigde over corrupte internationale zakenpraktijken binnen de Biden-familie waarbij China en andere landen betrokken waren, en naar verluidt Joe Biden zelf erbij betrokken terwijl hij vice-president was.

Tegen het einde van het interview kwam het echt belangrijke deel, het deel dat we allemaal zouden moeten zien.

“Wat zijn de gevolgen hiervan in de toekomst?” Vroeg Carlson  . “Als Joe Biden tot president wordt gekozen, wat heel goed zou kunnen gebeuren, hoe beperkt dit zijn vermogen om met China om te gaan?”

“Zijn y o u vragen om mijn persoonlijke mening?” Vroeg Bobulinski.

‘Ja,’ antwoordde Carlson. “Ik vraag je mening, als iemand die met de Chinezen heeft gewerkt.”

“Dus ik denk dat Joe Biden en de familie Biden gecompromitteerd zijn,” zei Bobulinski.

En dat is het. Ondanks alle partijdige herrie en electorale implicaties, was dat de boodschap die we uit het interview moesten halen. Niet dat de familie Biden corrupt is, niet dat Joe Biden loog dat hij niet betrokken was bij de zaken van zijn zoon als vice-president, maar dat Joe Biden een compromis sluit ten gunste van China. Dat is het verhaal dat steeds weer naar boven zal komen.

We worden gespeeld.

Dit zou tenslotte dezelfde Tucker Carlson zijn die belachelijke samenzweringstheorieën heeft  gepusht over functionarissen van de Democratische Partij  als geheime Chinese inlichtingenagenten en dat Covid-19 een  in een laboratorium gemaakt virus is dat opzettelijk door China is vrijgegeven , en die in het algemeen anti-China hysterie in zijn kijkers bij  elke  mogelijke  gelegenheid . Dit zou ook dezelfde Tucker Carlson zijn die   na zijn studie bij de CIA probeerde te komen . Hetzelfde Fox News dat op betrouwbare wijze  zijn rechtse publiek propageert  in overeenstemming met imperialistische agenda’s die resoneren met rechtse gevoeligheden.

Ik weet niet hoe of op welk niveau, maar we worden gespeeld. Een verhaal wordt agressief door onze strot geramd over China op  precies dezelfde manier als  het agressief door onze strot werd geramd over Rusland vier jaar geleden; twee  niet-geabsorbeerde  naties waarvan  de Amerikaanse regering al lang  plannen heeft om aan te vallen en te ondermijnen .

No Title

If Biden Wins, Russiagate Will Magically Morph Into Chinagate”Ohhh god. It’s happening again.”https://t.co/SeCQFhvCqE

Russiagate ging nooit echt over Trump. Het ging nooit over de ontmoeting van zijn campagnestaf met Russen, het ging nooit over een plasband, het ging nooit over een onderzoek naar enige vorm van verborgen loyaliteit aan het Kremlin. Russiagate ging over het  verhaal dat  de Verenigde Staten in een nieuwe koude oorlog met Rusland leidde, met  als uiteindelijk doel  zijn veel machtiger bondgenoot China, en ervoor te zorgen dat Trump meespeelde met die agenda.

Het sterkste bewijs tegen Russiagate was altijd het enige feit dat noch Democraten noch Republikeinen ooit wilden bekijken en erkennen: dat Trump in feite zijn hele termijn heeft besteed aan het  bevorderen van vele gevaarlijke escalaties  van de Koude Oorlog tegen Moskou in de vorm van sancties, versnipperde verdragen, agressievere Nuclear Posture Review, NAVO-expansionisme, bewapening van Oekraïne, aanvallen van Russische bondgenoten en andere maatregelen die de Russische Federatie rechtstreeks bedreigen en haar belangen ondermijnen.

Als Biden binnenkomt, kunnen we hetzelfde verwachten: een president die escalaties tegen zowel Rusland  als  China bevordert, terwijl hij ervan wordt beschuldigd dat de andere partij zacht is voor China. Beide partijen zullen hun voet op het gas zetten om met een nucleair bewapende natie te komen, zonder dat er een voet in de buurt van de remmen komt. Biden is corrupt, maar hij wordt niet “gecompromitteerd” door China.

Lees ook:  Amerika's financiële zelfmoord: het begrotingstekort stijgt in 1 jaar met 26% omdat de federale bestedingsspiralen wild uit de hand lopen

U kunt eenvoudigweg geen presidentskandidaat worden van een grote partij in Amerika als de machten die er niet zeker van zijn dat u hun meest prioritaire agenda’s vooruit gaat. Barack ” Pivot to Asia ” Obama zou zich niet hebben  bemoeid met de Democratische primair  om Joe Biden te installeren als hij dacht dat Biden zich zou mengen in de militaristische agenda’s die hij tegen China had geïnitieerd. Als het Amerikaanse inlichtingenkartel enig vermoeden had gehad dat Biden hun agenda’s op het oostelijk halfrond zou kunnen belemmeren, zou zijn presidentiële campagne meer dan een jaar geleden zijn gekapseisd.

Degenen met macht in de Verenigde Staten weten dat Biden zal meespelen met hun geplande uitrol van de koude oorlog tegen China, dus u kunt er ook zeker van zijn. Obama’s escalaties tegen China werden opgepikt en verder gedragen door Trump (die zojuist  een geplande wapenverkoop van $ 2 miljard  aan Taiwan aankondigde ), en als Biden de verkiezingen wint, kunnen we er zeker van zijn dat hij die agressie zal voortzetten en nog verder zal uitbreiden.

No Title

Newsweek’s claim that 600 Chinese community groups in the U.S. are “arms of the CCP” is based entirely on the Australian Strategic Policy Institute-which is literally funded by the U.S. State Dept & Raytheon.This is full-blown McCarthyist manufacturing consent for war on China. https://t.co/p7mYBstgiN

Dit zal gebeuren. Als u me niet gelooft, kijk dan en zie. Ontkoppel jezelf van de verhalen en ga zo veel mogelijk uit je partijdige echokamer, en kijk gewoon naar de feitelijke informatie over wat er werkelijk gebeurt. Als Biden wordt gekozen, zult u met absolute zekerheid zien dat zijn regering vijandige escalaties van de koude oorlog tegen China uitrolt, ongeacht de beschuldigingen van Tucker Carlson et al. over geheime loyaliteit aan Peking.

Alle tekenen wijzen erop dat Amerikanen door het Amerikaanse inlichtingenkartel en zijn stenografen in de massamedia worden voorbereid op een steeds vijandiger wordende relatie met China, ongeacht wie de verkiezingen wint. Een  nieuw rapport van  Newsweek  waarschuwt dat 600 gemeenschapsgroepen in de Verenigde Staten heimelijk werken om Amerikaanse onrust aan te wakkeren onder directe leiding van de Communistische Partij van China. Newsweek  haalt zijn rapport uit een analyse van het Australian Strategic Policy Institute, een denktank die  expliciet is ontworpen om anti-China sentiment te produceren  dat wordt  gefinancierd door het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken. en talrijke wapenfabrikanten. Dit zijn de aardige vriendelijke mensen waarvan we moeten geloven dat ze ons de waarheid willen vertellen over wat er aan de hand is voor ons eigen bestwil.

We worden gebombardeerd met steeds meer van dergelijke psyops door steeds krachtigere narratieve managers naast verklaringen van  Amerikaanse inlichtingendiensten die ons waarschuwen  dat zowel Rusland  als  China zich inspannen om zich te mengen in de Amerikaanse verkiezingen. Er is een  virtuele persconferentie  gepland een paar uur na dit schrijven door de DOJ en de FBI, naar verluidt ook over een “China-gerelateerde nationale veiligheidskwestie”, en het is moeilijk voor te stellen dat dit in een andere richting zal gaan dan al het andere verhaal. we worden eraan onderworpen.

No Title

DOJ & FBI to hold virtual news conference on a China-related national security matter at 11amET tomorrow

Nadat Carlson hem had aangespoord om zijn mening te geven dat Joe Biden “gecompromitteerd” is met betrekking tot China, werd Bobulinski  vervolgens gevraagd  of hij denkt dat al deze informatie de komende vier jaar door de liberale media zal worden onderdrukt en vergeten.

“Ik vind dat het Amerikaanse volk zou moeten eisen dat dit wordt onderzocht en ik weet niet wat de juiste partij is om dat te doen. Is dat de DOJ, is dat de FBI, is dat het congres, is dat de senaat? Maar er mag absoluut geen scenario zijn waarin dit niet wordt onderzocht, ”  antwoordde  Bobulinski.

Tuurlijk Tony, klinkt geweldig. Misschien moet de DOJ een speciale raadsman benoemen om gedurende twee jaar een onpartijdig onderzoek naar deze urgente zaak te garanderen, terwijl Biden’s politieke tegenstanders eindeloze virale samenzweringstheorieën verspreiden over de president die in ketens uit het Witte Huis wordt gesleept zodra het onderzoek is voltooid. Verdorie, waarom zou je Robert Mueller niet gewoon weer gebruiken? Als we het hele script gaan recyclen, kunnen we net zo goed all-in gaan.

Maar wat Amerika’s spionnen en koude krijgers betreft, als het niet kapot is, waarom zou je het dan repareren? Partijdige hacks gekocht in de Russiagate verhaallijn, lijn en zinklood, dus er is geen reden om het niet opnieuw te gebruiken. Deze zal in feite gemakkelijker te verkopen zijn nu de Republikeinen op zoek zijn naar vergelding en de Democraten elk moreel been hebben verloren om op te staan ​​in “heb je geen schaamte” bezwaar. Het werkte een keer, dus ze doen het gewoon nog een keer.

No Title

How To Tell Real News From Useless Narrative Fluff”Just watch where the money is going, where the resources are going, where the weapons are going and where the people are going, and ignore all the narrative chatter.”https://t.co/WOKi1OTgIx

Negeer de verhalen, let op de gegevens . Kijk waar de wapens zich verplaatsen, waar het geld en de middelen en mensen zich verplaatsen. Je zult een veel, heel andere foto zien dan degene die je moet zien.

Lees ook:  Wat de VS kunnen leren van Marokko

Comments

comments